• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle başbaşa bikaç saat (Otelde çalışanlar cevap ltfn)

İnsanlari gereksiz yere yureklendiriyorsunuz.
İlla 18 yasını geçti diye cinsel beraberlik yasamak zorunda mi?sanki ehliyet sınavına girecek :-) kimsenin vebalini almayın oturdugunz yerden ahkam kesmesin.

yahu 25 yaşında kocaman kadın heralde cinsel hayatını biz belirleyecek değiliz.
insan kafasına koyduysa istediğini yapar zaten

ben anası babası uyuduktan sonra içeri sevgilisini alıp sabah ezanıyla gönderen kız biliyorum :)

kimlik bilgileri otelde ve emniyetin kaydında olur
mesela biz sevgilimle kalıyoduk sürekli bi otelde
aradan 5 -6 sene geçti evlendik eşim tek başına o otelde kalmaya gitti
oteldeki görevli abi nüfusu değiştirmişsin demiş
o derece detaylı biliniyo yani :)

Konu sahibi bu soruyu sorduğuna göre kaldıramaz bazı şeyleri dolayısı ile uzak durması daha hayrına.

Daha öncede dedim uzak kalsın bu yüzden ha illa.gece de takılcaz diyorsa günlük ev tutsunlar daha iyi

Otelde kısa dönem çalışmış biri olarak diyorum bunu o kimlik alınacak alınmadan odaya çıkamazsın ha arada personel kaçak köçek yapıyordu bunu ama ihtar alanlar da oldu.

O otellere ne çiftler geliyor keza 60 yaşında erkeğin yanında 20 lik kız mı dersin günü birlik gelen çiftler mi dersin sürekli farklı kadın veya erkek ile gelen mi dersin kocalarını evde bırakıp kız kıza takklcaz ya diye takılan mı dersin oo ama kimlik alınır günlük olarak emniyete bildirilir

Konu sahibi ev tutmak en mantıklısı sevgilin kendi kimliğini verir tutar evi sende yanına geçersin nasip evlilik olursa iler de kafan rahat spa mpa eşinle otelde intikam alırsın :)
Sürekli farklı kadınla nasıl geliyorlar? Benim bildiğim otele bir yıl içinde girdiğin kişiden farklı biriyle giremiyorsun. Her otelde geçerli değil mi ki bu o_O

Herkeste ahlak dersi vermiş
Yahu sizene otele gitmek basbasa vakit gecirmek kotumu
Ki 25 yasinda
Biride demis karnin buyumesin
Yapmak isteyen otelimi bekler Allasen
Hey allahm

Bence kötü. İsterse 35 olsun. Hayat bu sonradan pişman olmasın daha yeni ne konular okuduk. Otelde de yapmasın evdede benim şahsi fikrim bu. Doğru olanı yapmak en doğrusu. Yaparsa kınamam ayıplamam haddime değil ama yapma diye tavsiyede bulunurum. Ahlak dersi vermek haddime değil ama tavsiye verebilirim.

Sürekli farklı kadınla nasıl geliyorlar? Benim bildiğim otele bir yıl içinde girdiğin kişiden farklı biriyle giremiyorsun. Her otelde geçerli değil mi ki bu o_O

O nasıl kural ya olur mu öyle saçma şey aa siz aynı kişiyle gelmediniz hadi dışarı dermi hiç oteller ? Belekteydim ben hiç.öyle şey görmedim keza çevreden de duymadım

Bence kötü. İsterse 35 olsun. Hayat bu sonradan pişman olmasın daha yeni ne konular okuduk. Otelde de yapmasın evdede benim şahsi fikrim bu. Doğru olanı yapmak en doğrusu. Yaparsa kınamam ayıplamam haddime değil ama yapma diye tavsiyede bulunurum.
Kime göre neye göre doğru? Kendi doğrularınızın herkes tarafından kabul görüp uygulanması mı gerekiyor? 25 yaşındaki insan kendince doğru nedir kadar veremez mi?

Bir resepsiyonist olarak el atıyorumm..:KK55:
İstediğin yaşta olursan ol kimlik kaydnı yaptırıp ücretini ödediğin takdirde dilediğin odada dilediğin kişiyle kalabilirsin.Ücret odemeden kimlik kaydı yaptırmadan odaya giremezsin aksi takdir güvenlik anında farkediyor ve rezil bir durum oluşuyor:KK12:
Otelde kalınması demek ayıplanacak bi durum değil bizde erkek arkadaşımla spa havuz hamam yemek vs yararlanmak için başka otellerde kalmışlığımız var çokta güzel oluyor tatil niyetine günü birlik:KK39:
Kimsenin seni taktığı yok yani canım kaydın yapılıp odaya çıkarsın arkandan kimse aa evlide değil beraber kalacaklar demez yani:KK53:

O nasıl kural ya olur mu öyle saçma şey aa siz aynı kişiyle gelmediniz hadi dışarı dermi hiç oteller ? Belekteydim ben hiç.öyle şey görmedim keza çevreden de duymadım
Söylendiğini biliyorum. Güvenlik gerekçesi ile kaydınızı yapamıyoruz diyorlar.

Demek ki her Otel yapmıyor.

yahu 25 yaşında kocaman kadın heralde cinsel hayatını biz belirleyecek değiliz.
insan kafasına koyduysa istediğini yapar zaten

ben anası babası uyuduktan sonra içeri sevgilisini alıp sabah ezanıyla gönderen kız biliyorum :)

kimlik bilgileri otelde ve emniyetin kaydında olur
mesela biz sevgilimle kalıyoduk sürekli bi otelde
aradan 5 -6 sene geçti evlendik eşim tek başına o otelde kalmaya gitti
oteldeki görevli abi nüfusu değiştirmişsin demiş
o derece detaylı biliniyo yani :)

Sabah ezanı ile göndermek mi ? Büyük cesaret gerçekten tebrik ediyorum o insanı şeye benziyor "Aha eanda okundu Allah kabul etsin" :D

Bence kötü. İsterse 35 olsun. Hayat bu sonradan pişman olmasın daha yeni ne konular okuduk. Otelde de yapmasın evdede benim şahsi fikrim bu. Doğru olanı yapmak en doğrusu. Yaparsa kınamam ayıplamam haddime değil ama yapma diye tavsiyede bulunurum. Ahlak dersi vermek haddime değil ama tavsiye verebilirim.
Pismanlık herkese gire degisir biz bilemeyiz kimseyede karısamayiz evlenmden bende gittim esimle bisey olmadi

Böyle konulara neden direk öneri yazmaliyiz anlamadım?

Bir diğer dert konusunun her şeyimi verdim ama terkedildim ühüü , yoksa hamile miyim çok korkuyorum lütfen yardım edin, sadece sürttük ama bir şey olmuş mudur, babam beni öldürür duyarsa diye olmasını mi beklemeliyiz?

O zaman da dalga ve geyiğe dönüyor yardım dediginiz yorumlar. Şimdi sadece git kimliğini ver bir şey olmaz demek kadarla basit olmuyor o sorunların çözümü.

Bu kız ayrılık durumunda pismanlik yasamayacak kişi olsa buraya böyle konu açmaz zaten.

Paşa paşa gider sevgilisiyle otele çatır çatır sevisir.

O cesaret yok çünkü onun için sorun! Bu onun tüm hayatını etkileyecek bir mesele.

Ben bu konulara kimliksiz giremezsin girdigin yer çirkin işletmeler olur ayrıca ayrılık durumunda ahh vahhh kızlık zarı diyeceksen hiç kalkisma o ise rahat dur derim.

Nesi batıyor bu yorumların?

Söylendiğini biliyorum. Güvenlik gerekçesi ile kaydınızı yapamıyoruz diyorlar.

Demek ki her Otel yapmıyor.

Yok öyle bişey bence canım ki oteller paraya bakar evli bekar şubu eski de kaldı neler anlatırım dibin düşer :)

Kime göre neye göre doğru? Kendi doğrularınızın herkes tarafından kabul görüp uygulanması mı gerekiyor? 25 yaşındaki insan kendince doğru nedir kadar veremez mi?

Bence doğru bu zaten burda herkes kendi görüşünü yazıyor dimi? Bende doğru olan şeyi yazıyorum kendimce. Nitekim ayrılıp sonrasında yaşadıkları yüzünden bir sürü şey yaşayan insanlar var. Ne erkekler vAr melek gibi ayrılınc şeytana dönüşüyor. Bu yüzden dikkatli olmak lazım. Daha yeni bi konuda bayanı ayrıldığı sevgilisi tehdit ediyordu herkese anlatıcam diye. Çoğu kişinin başına geliyor. o yüzden tavsiyede bulunmaktayım dikkatli olmak lazım psikopat çok. Yaşanmasına karşı olduğumdan değil ülkemizde bayan olmak zor, psikopat erkek çok. Hayat ne olcağı belli değil bir değil iki değil on kere düşünmek lazım bir şeyi yapmadan..

Böyle konulara neden direk öneri yazmaliyiz anlamadım?

Bir diğer dert konusunun her şeyimi verdim ama terkedildim ühüü , yoksa hamile miyim çok korkuyorum lütfen yardım edin, sadece sürttük ama bir şey olmuş mudur, babam beni öldürür duyarsa diye olmasını mi beklemeliyiz?

O zaman da dalga ve geyiğe dönüyor yardım dediginiz yorumlar. Şimdi sadece git kimliğini ver bir şey olmaz demek kadarla basit olmuyor o sorunların çözümü.

Bu kız ayrılık durumunda pismanlik yasamayacak kişi olsa buraya böyle konu açmaz zaten.

Paşa paşa gider sevgilisiyle otele çatır çatır sevisir.

O cesaret yok çünkü onun için sorun! Bu onun tüm hayatını etkileyecek bir mesele.

Ben bu konulara kimliksiz giremezsin girdigin yer çirkin işletmeler olur ayrıca ayrılık durumunda ahh vahhh kızlık zarı diyeceksen hiç kalkisma o ise rahat dur derim.

Nesi batıyor bu yorumların?

Aynen katılıyorum kaldıracak insan bence de buraya konu açmazdı. Kimliğinide düşünmeden verir rahat rahat girerdi. Demekki sorun olabilecek şeyler var. O yüzden konu sahibi 8 yıldır sinema cAfe sıkıldın tamam ama yaza ne kaldı idare edebilirsin bence :/

Yok öyle bişey bence canım ki oteller paraya bakar evli bekar şubu eski de kaldı neler anlatırım dibin düşer :)
Ya bu özgüven patlaması ne? Sizin bilmediğiniz her şey yok olmak zorunda değil.

Bursada bir otel bu sebeple almıyor. Bunu çok net biliyorum. Otelin ismini sorar söylerim bir deneyin isterseniz gitmeyi?

Birisi biliyorum var öyle bir şey diyince ahkam kesmeyin bir kere de ya.

valla herkesin aklı var kafalarını azıcık kullansınlar

sevişecek olan sonradan ah vah etmeyecek
canım istedi yaptım sorumluluk bende diyebilecek
ayrılırsa da gitti bekaretim ortada kaldım diye dövünmeyecek

ben sevgilimle otelde de kaldım evde de kaldım
sonra da bir sebepten adamı terk ettim. bir daha başlamayacağımızı düşünüyodum ayrılırken. ama yaşadıklarımı zaten bile isteye ve o sorumluluğu bilerek yaşamıştım. hiç de pişman olmadım. sonra bişeyler oldu barıştık evlendik falan
ama dediğim gibi ilerde bundan ayrılırsam başkasıyla evkenecek olsam otelde kaldığımı öğrenir mi, babamlar duyarsa ölürüm gibi düşünce içinde olanlar otelin önünden bile geçmesin. göze alıyosanız yaşayın yaşamak istiyosanız

Ya bu özgüven patlaması ne? Sizin bilmediğiniz her şey yok olmak zorunda değil.

Bursada bir otel bu sebeple almıyor. Bunu çok net biliyorum. Otelin ismini sorar söylerim bir deneyin isterseniz gitmeyi?

Birisi biliyorum var öyle bir şey diyince ahkam kesmeyin bir kere de ya.

Yhu bu ne şiddet ne bu cellal kötü bişey mi dedim ?

Belekte olymposda çalışmış insanım hala çalışan arkadaşlarım var marmaris vs bodrumda otelde kalmış insanım sevgilimle aynı otele farklı zamanlarda da aynı yıl içinde gitmişim bilmediğim bişey olsa zaten bilmiyorum irdelemek lazım derim niye daldınız şimdi bana böyle ya :)

Yhu bu ne şiddet ne bu cellal kötü bişey mi dedim ?

Belekte olymposda çalışmış insanım hala çalışan arkadaşlarım var marmaris vs bodrumda otelde kalmış insanım sevgilimle aynı otele farklı zamanlarda da aynı yıl içinde gitmişim bilmediğim bişey olsa zaten bilmiyorum irdelemek lazım derim niye daldınız şimdi bana böyle ya :)
Birden fazla kadınla aynı otele girilmediğini biliyorum diyorum ben de.
Sonra da ekliyorum diyorum ki "demek ki her yerde aynı uygulama yok"
Celallendim çünkü her konuda kendi bilgisi dışında bir şey söylence yok öyle bişey yeaacılar geliyor. Gelmeyin benden alıntı yapacaksanız.
Daha fazla konuşursak ban yiycez susalım iyisi. Konuyu takipten çıkarıyorum.

Back
X