- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi sekerparem_92
-
sekerparem neden gece`nin 2 sinde aradiginda karsina cikan bayanla dürüstce konusup sevgilini telefona istemedin?
Neyden korktunda hemen telefonu kapadin?
Yasin kac bilmiyorum ama insanlarin yüzüne söyle ne diyeceksen arkasindan afra tafralar yapmakla birsey elde edemezsin.
Anladigim kadariyla daha cok kücüksün, ögreneceginden eminim, dürüst ol kendine ve etrafina..
Bu arada sevgilinde olsa gece 2 de kimse rahatsiz edilmez aslina, herseyin bir adabi var, abartidan kacin lütfen.
sekerparem neden gece`nin 2 sinde aradiginda karsina cikan bayanla dürüstce konusup sevgilini telefona istemedin?
Neyden korktunda hemen telefonu kapadin?
Yasin kac bilmiyorum ama insanlarin yüzüne söyle ne diyeceksen arkasindan afra tafralar yapmakla birsey elde edemezsin.
Anladigim kadariyla daha cok kücüksün, ögreneceginden eminim, dürüst ol kendine ve etrafina..
Bu arada sevgilinde olsa gece 2 de kimse rahatsiz edilmez aslina, herseyin bir adabi var, abartidan kacin lütfen.
dün gece 2 de sevgilimi aradım ve telefona kım cıktı bılın bakalım? Bu yelloz o bet sesiyle efendım dıye actı telefonu ben yüzüne kapattım 5 dk sonra tekrar aradım mesgule verdı telefonu ve sonra tamamen kapandı telefon.. Aralarında bısey olmasa bıle telefonu acarak bak benımle ızlenımı yaratmak istemıs olabılır!
Ben tabı burda ağlama krızlerıne girdim sinirimden! Gecenin bı yarısı nerden gectı o telefon senin elıne de actın aklıma cok kötü seyler gelıyor!
Arıyorum hala da kapalı telefon.. Şimdi herkes dicek ki belkı de ne safsın adam bal gibi aldatıyo! Bu çok düsük bi ihtimal de olsa evet olabılır ama sevgilim yabancı bı kadınla tokalasmayacak kadar muhafazakar bi tip.. Bu kadın öyle sinsi ki kayınvalıdem teyzesı olduğu halde anne dıye hıtap edıyo anlıcanız yerını yapmaya calısıyo.
Kadın gece onlarda kalmıs olsa sevgilim uyurken telefonu acmıs olma ıhtımalı bı haylı yuksek!
Sevgilim o saatte calısıyodu normalde işte olduğunu düsünerek aradım evde olsa aksam 6 dahı olsa aramam zaten !
Zaten sonra o şokla ben naptım dedım!
Hemen tekrar aradım 5-6 kez..Her seferınde telefon mesgule verıldı.. Sonra da tamamen kapatıldı bu saat oldu hala kapalı!
Kızlar cok fenayım cıkmaza girdim çıkamıyorum hıc böle çaresız hissetmedim kendımı..
.Bu gerızelalı pesımı bırakmıcak anlasılan..1 saat önce telefonum caldı sevgilim arıyo sandım (onun numarasıydı) açtım bi de kım cıksın karsıma kuzeni!!!
Ben ayrılmam dedıkce bu üstüme gelıyo iyice azıttı yıne gelmış eve kayınvalıdede bu işin içinde sankı hatta emın gibiyim yoksa o ses tonuyla onların evınde konuscakda kaynanada duymucak ??? Şimdi ne tavır takınayıp bılemedım cok gergınım öle böle değil bu yaptığı resmen sorumsuzluk ya...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?