Ama hatasını anlamalı değil mi? Çok kırgınımYaz barışın ne kasıyorsun ne ağlıyorsun
Bende öyle düşünüyorum çok özledim ama hatasını anlaması gerekBence sessiz kalmalısınız.
Kıskançlıkla başlayan ilişki sizi çok yıpratır şuan olduğu gibi.Merhaba arkadaşlar. Benim çok güzel ciddiyete giden ilişkim vardı. Vardı diyorum çünkü hala sevgili miyiz emin değilim..
Dün kıskançlık yüzünden bir tartışmamız oldu bir yer vardı benim gitmemi istemediği. Neyse dedim gitmedim iptal ettim. Ama konu kapanmadı devam ettirdi. Ben ilişkimiz içerisinde tek başıma hareket ediyormuşum onu umursamıyormuşum gibi davrandı ve bu çok zoruma gitti onu ne kadar sevdiğimi çok iyi biliyor. Açıkçası çok kırıldım ve sinirlendim dün en son yazdığı mesaja cevap vermedim bugün ne o yazdı ben yazdım ilişki içerisinde ilk kez böyle birşey yaşıyoruz. Ama sinirlerim halen inanılmaz bozuk şuan hem ağlayıp hem çalışıyorum ondanda bir adım gelmiyor bende adım atmıyorum.
Onu düşünerek iptal ettim tamam bunun karşısında bana minnet duysun demiyorum ama bu muameleyide hak etmedim nolacak böyle bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
Ben yazarsam kendini haklını görecek oysa beni kıran o. Ondan bekliyorumGit konuş yaz.sinirlenince cevap vere bilir insan.Allah mutlulugunuzu daim etsin.Illa o yazacak diye bişey yok adım atın risk alin kazanan siz olucaksınız.küçük şeylere göre birbirinizi kırmayın.Merhaba nasilsin iyimisin filan başla sesli mesajda iyi gele bilir rahatlar sesinizi duysa
Haklı falan ne ya bu defa şans verin eyer ki ikinci defa aynı şeyi yaparsa uzaklaşınBen yazarsam kendini haklını görecek oysa beni kıran o. Ondan bekliyorum
Yok ilk kez böyle birşey yaşıyoruz o yüzden bende alıştırmamak için taviz vermek istemiyorum ama böyle ne olacak bilmiyorumBu konudan önceki süreçte çok umursamışsınız sanırım ve her kararınızı onaylı uygulamışsınız. Şimdi her adımınızı kontrolü altında atmanızı istiyor gibi gözüküyor. Bu aşamaya geldikten sonra kararlarınızı istediğiniz kadar iptal edin tartışma çıkaracaktır.
Siz ilişkinizde ilk kez konuşmadan bir gün geçiridğiniz için şu anda çok üzülüyorsunuz, hemen ayrılmış olabileceğinizi bile düşünüyorsunuz. Evet bu da bir ihtimal ama düşük bir ihtimal çünkü karaktersiz birisi değilse ciddi ilişkinin hatırana ayrılık konuşması yapardı. Benim anladığım tartışma yaşanmış, iki tarafta sinirli hala. Bugün resmi tatildi, belki evde bile değildi, biraz daha bekleyin bence iletişime geçmeden. Sabah ola hayrola demiş atalarımız.Bende öyle düşünüyorum çok özledim ama hatasını anlaması gerek
Senden son mesaja cevap almamış ondan o da trip atıyor ağlamaya değecek bir konu değil benceAma hatasını anlamalı değil mi? Çok kırgınım
Ben yazarsam kendini haklını görecek oysa beni kıran o. Ondan bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?