Merhaba arkadaşlar, bu aralar dertliyim
aşk acısı çekiyorum bildiğin. Uzun süredir devam eden bir ilişkim var son 3 haftadır erkek arkadaşım bana soğuk davranıyor. Sebebini sorduğumda net bir cevap alamıyorum. Sorun yok diyor. Ama bir sorun olmasa böyle davranmaz. İyi yaklaşıyorum aynı soğukluğuna devam ediyor. Sorun neyse konuşalım diyorum sorun yok deyip aynı soğukluk yine
En son dayanamadım ayrılmak istiyorsan direk söyle böyle davranma dedim. Sen benimle vakit kaybetmek istemiyorsan ayrıl ben ayrılmak istemiyorum diyor. Kendi kendime kalmak istiyorum sende öyle yap diyor. Ama bana sinirli onunda farkındayım şuan da değil ama daha öncesinden onu çok kısıtladığımı düşündüğü için sinirleniyor. Geçmişi değiştiremem sonuçta ne istiyor tam olarak anlayamadım. Bugün uzun süre cevap alamadım bende merak edip aradım uyuyormuş. Sonra uyanınca bana geri dönüş yaptı dediki bana sen beni kontrol etmek için arıyorsun cevap vermiyorsam işim vardır ben seni bilmiyorum sanki diyor. Oysa ne defalarca aradım ne öyle kötü düşündüm. Ne yapmam lazım bilmiyorum ben normal bir şey yapsamda altında kötü niyet arıyor sanki. Ayrıl demek dışında bana güzel bir tavsiye verebilecek olanlar var mı? Şimdiden yazan herkese teşekkür ederim

Son düzenleme: