hazır değilsin işte...zorlama çevren müsait diye illa yapacaksın diye bir kayde yok
bedenin şu an istemiyor uzatma!
canım sen kaç yaşındasın önce onu bilelim bu cinsel birleşme senin kendi kararındır kimse bir şey diyemez yalnız ailenide zor duruma sokma derim ben sevgilin olcaksa illa cinsel birleşme olcak diye bi kaide de yok unutma sevgi ve aşk çok güzeldir bunlar cinsellikle desteklenebilir ama cinsellikle sağlanamaz
Demek sevişmeye hazırsın da ilişkiye hazır değilsin.
Bekarete de önem vermiyorum diyorsun..
Korkuyorsun canın acıyacak diye bilemem..
Bunun için ayrılmana gerek yok her sevgili birliktelik yaşamıyor nihayetinde..
O da baskı yapmıyormuş sonuçta..
Baski yok ama istiyorum bunun gerçekleşmesini ve hazir olduğumu düşünüyorum ama olmaması beni çok uzuyor
Uzatirim uzatmak sizi ilgilendirmez insanların görüşlerini almak için sordum yargilarini değil.
Üniversite 3 sinifim.bilmiyorum onun açisindan bi korkum yok o çok iyi ama bunu hakettigini düşünüyorum.arkadaş çevremizde de bu tarz konular donuyor kiz aarkadaşlarım tarafından hala birlikte olmayisimiz garip geliyor onlara cocugu resmen bitirdin yeter artik yap gitsin diyenler var.ben neden ayrildim?çünkü artik onun üzülmesini istemedim o günde ben yataktan firladim ilk bi hayal kirikligina ugradigini yüz. İfadesinden anladim ama toparladi kendini dusa falan girdi ben o şurada agladim.sonra konusmadik bi sure.isi vardi.uzulmedigimden emin olunca alnimdan öpüp gitti isi vardi aksam aricam dedi aradi ama acmadim sonrada ayrildim zaten biliyorsunuz...
illa yaşamak mı istiyorsunuz sonuna kadar, ama yaşamak istemediğinizde bu halinizden belli. Niye olsun diye uğraşıyorsunuz ki, demek ki içinize sinmiyor.
İnanin öyle biri değil üzerime titriyor resmen benim için agladigi zamanlar bile oldu..
Yanlis anlamisim kusura bakmayin..pardon? Yargı bunun neresinde?...uzatma derken bu konuyu askıya al
doğru zamanda kendiliğinden olucak zaten...aynı şeylerden geçmiş biri olarak yazıyorum bunu...hey allahım...
Bugün üzerine titriyor oluşu ömür boyu üzerine titreyecek anlamına gelmez..
Yarın çıkar karşına artık soğudum der, daha kötüsü onu da demez bitirir.
Ve sen o adam nereye gitti diye düşünürsün..
8 yıllık, 9 yıllık ilişkiler bitiyor ne sebeplerle, onlar hiç ağlamadı mı o kızlar için sanıyorsun?
İyilerdir aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?