sevgilimle birlikte olmuyorsam ayrilirim diye..

İnanin anlatamadim problemi ama yinede sagolun..

canım anlatamadıysan, niye hemen geri çekiliyorsun anlat, madem konu açmışsın, bi çözüm sunarız belki... benim anladığım arkadaşların cinselliği rahat rahat yaşadıkları için sen de sevgilinle bunu yaşamak istiyorsun, belkide sevgilini düşündüğün için ama yapamıyorsun... doğrumudur.

Ya bilemedim ki insanlar garip garip cevap attilar bi an geri çekildim.yok allah silah etsin yazan bile var :) ya benim cekincem yok hazir da hissediyorum ama is birlesmeye gelince kaçiyorum resmen .ama bu istemedigimden değil galiba korkuyorum ama bi hastalıkta olabilir bu..arkadaş etkisi değilde hani onlar soyledikce bu problemin daha su yüzüne cikmaya basladi zamanla

Tesekkur ederim:) siz de mi bu benim bahsettiğim konudan ötürü ayrildiniz?

Tesekkur ederim:) siz de mi bu benim bahsettiğim konudan ötürü ayrildiniz?

:):) yok çok şükür ben evliyim ve evlilik öncesi ilişkiye sıcak bakmıyorum.
Hiç bir erkeğe güvenmem çünkü asla.

Ve her şeyin zamanında güzel olduğuna inanırım..

Sanki biraz cevrenin baskisi altinda kaliyorsun, yada iste onlar yapiyor bende yapayim diye kendice baski yapiyorsun ve aslinda belki suan hic istemiyorsun bile...
Sen kendini nasil mutlu hisedeceksin öyle yasa... Arkadaslarin cinsellik yasiyor diye sende illaki yasayacak degilsin... Bu konuda kendini galiba kasiyorsun....

:):) yok çok şükür ben evliyim ve evlilik öncesi ilişkiye sıcak bakmıyorum.
Hiç bir erkeğe güvenmem çünkü asla.

Ve her şeyin zamanında güzel olduğuna inanırım..

Anladim teşekkürler canim yorumlarin için su an sana yazarken sevgilimden mesaj geldi hala barismak istiyor..:)

bak canım koca insansın kendi kararını verebilirsin hiçkimse sana birşeycik diyemez yalnız bunu gerçekten sevdiğin değer verdiğin insanla yap 1 yıldır çıkıyosunuz diye seks yapmaya gerek yok canın istemiyosa buna tam olarak hazır değilsin demektir

Anladim teşekkürler canim yorumlarin için su an sana yazarken sevgilimden mesaj geldi hala barismak istiyor..:)

Bence ona açık ol..
Sanırım hazır değilim ama senin istediğini ve bu duruma üzüldüğünü düşünüyorum.
Bu nedenle ayrılmak istedim aslında seni seviyorum de..

Ve bence olması için zorlama..

Bir arkadaşım vardı, bütün iş çevrem yapıyordu, ben yapmadığım için dalga geçiyorlardı, artık çok normal gelmeye başladı bende sevgilimle birlikte oldum dedi. Ama çocuk kötüydü. Ayrılamıyordu kız birlikte oldular diye. Ya başkasına anlatırsa, beni rezil ederse bir sürü düşünce işte..

Arkadaşlarını boşver bir kere. Kimsenin dediğine bakma. Herkesin bu konudaki tavrı farklıdır. Mesela senin arkadaşların niye yapmıyorsun diyor, benimkiler de yapsam bana farklı gözle bakarlardı eminim.

Sen aklına yatanı ve içinden geleni yap. Her işte bir hayır vardır. Belki birlikte olsaydınız ayrılınca üzülecektin, pişman olacaktın. Anlık bir zevk için değmez inan. Her ne kadar umursamayanlar olsa da hala bekarete çok önem veren erkekler var. Onlardan biriyle evlenmek istersen ne olacak. Karar senin. Öyle biriyle evlenmem zaten de diyebilirsin ama insan hayatta yapmam dediği herşeyi yapıyor bunu da unutma.

canım hanfendının takıntısı yok zaten bu arda konuda tuhaf geldi amerikan filimleri gibi " aa hala sen vermedin mi?"

ne bıleyım bız turkıyedeyız ve bu kadar rahat olanı ne gordum ne duydum

canım hanfendının takıntısı yok zaten bu arda konuda tuhaf geldi amerikan filimleri gibi " aa hala sen vermedin mi?"

Canim sorma ya artik bi çok kesim böyle :) sagol savunduğun için insanlar bazen hadlerini asabiliyor..

Arkadaş baskısından böyle olmuşsun sen. Bu arada arkadaş arasında cinsel hayatınızın konuşulması da ayrı tuhaf.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Çevren yaşıyor diye sende yaşamak zorundamısın ?

üniversite 3. sınıf çok küçüksün pişman olacaksın...
Önyargı değil direkt söylüyorum yüzde 90 pişman olacaksın her şey zamanında güzel inancı toplum bilmemnesini bir kenara koy
senin için evlilik ne anlam ifade edecek ki sonra? Sevdiğin evleneceğin insanla da paylaşacak değer bıraklmalısın bence her şey bir yana...

Bunu hak ettiğini düşünüyorum ne demek ? Çok anlayisli ve iyi birisi o yüzden sevişmeyi hak ediyor gibi biseymi? Anlayan varsa banada anlatin kizlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Universite 3.sinif derken?hic sene kaybi olmayan biri 22 yasinda olur sanirim yaniliyor muyum?
Bu yasta is guc kaygisi olur insanin
Mezun olmaya kalmis bir yil
Nerede ise girerim nasil kendimi gelistiririm vs gibi
Once baska konulari hallet sahsi fikrim
Seks en sona kalsin bence
Ki bedenin de benimle ayni fikirde sanirim

Simdi bisey yazacagim da banlanmak istemiyorum. Sen once bi kendini okuluna ver canim.baska seylere verme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bakireysen arkadaşların dalga geçiyor o dönemdeyiz arkadaşın arkadaş çevresi kötü o yüzden aklı karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…