Allah ıslah etsin... İki üç ay sonra hamileyim ucuz kürtaj gibi konular açma da...[/QUOT
sizin gibi onyargili insanlar silah edilmeli once
İnanin anlatamadim problemi ama yinede sagolun..
canım anlatamadıysan, niye hemen geri çekiliyorsun anlat, madem konu açmışsın, bi çözüm sunarız belki... benim anladığım arkadaşların cinselliği rahat rahat yaşadıkları için sen de sevgilinle bunu yaşamak istiyorsun, belkide sevgilini düşündüğün için ama yapamıyorsun... doğrumudur.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=396545&page=137&highlight=hymenoplasti
Bol bol okumanı tavsiye ediyorum canım.. 8 yıllık ilişkimdi ayrılacağımı düşünemezdim demiş arkadaş...
Böyle niceleri var..
Haa problem değil ya ayrılsam da dert etmem iyi ki olmuş derim diyorsan sen bilirsin.
Ama şunu geç yani ağlıyor benim için çok iyi harika biri falan..Geç o kısımları ben ne iyiler gördüm, duydum..
Tesekkur ederim:) siz de mi bu benim bahsettiğim konudan ötürü ayrildiniz?
:):) yok çok şükür ben evliyim ve evlilik öncesi ilişkiye sıcak bakmıyorum.
Hiç bir erkeğe güvenmem çünkü asla.
Ve her şeyin zamanında güzel olduğuna inanırım..
Anladim teşekkürler canim yorumlarin için su an sana yazarken sevgilimden mesaj geldi hala barismak istiyor..:)
Bugün üzerine titriyor oluşu ömür boyu üzerine titreyecek anlamına gelmez..
Yarın çıkar karşına artık soğudum der, daha kötüsü onu da demez bitirir.
Ve sen o adam nereye gitti diye düşünürsün..
8 yıllık, 9 yıllık ilişkiler bitiyor ne sebeplerle, onlar hiç ağlamadı mı o kızlar için sanıyorsun?
canım hanfendının takıntısı yok zatenbu arda konuda tuhaf geldi amerikan filimleri gibi " aa hala sen vermedin mi?"
ne bıleyım bız turkıyedeyız ve bu kadar rahat olanı ne gordum ne duydum
Allah ıslah etsin... İki üç ay sonra hamileyim ucuz kürtaj gibi konular açma da...
Üniversite 3 sinifim.bilmiyorum onun açisindan bi korkum yok o çok iyi ama bunu hakettigini düşünüyorum.arkadaş çevremizde de bu tarz konular donuyor kiz aarkadaşlarım tarafından hala birlikte olmayisimiz garip geliyor onlara cocugu resmen bitirdin yeter artik yap gitsin diyenler var.ben neden ayrildim?çünkü artik onun üzülmesini istemedim o günde ben yataktan firladim ilk bi hayal kirikligina ugradigini yüz. İfadesinden anladim ama toparladi kendini dusa falan girdi ben o şurada agladim.sonra konusmadik bi sure.isi vardi.uzulmedigimden emin olunca alnimdan öpüp gitti isi vardi aksam aricam dedi aradi ama acmadim sonrada ayrildim zaten biliyorsunuz...
Üniversite 3 sinifim.bilmiyorum onun açisindan bi korkum yok o çok iyi ama bunu hakettigini düşünüyorum.arkadaş çevremizde de bu tarz konular donuyor kiz aarkadaşlarım tarafından hala birlikte olmayisimiz garip geliyor onlara cocugu resmen bitirdin yeter artik yap gitsin diyenler var.ben neden ayrildim?çünkü artik onun üzülmesini istemedim o günde ben yataktan firladim ilk bi hayal kirikligina ugradigini yüz. İfadesinden anladim ama toparladi kendini dusa falan girdi ben o şurada agladim.sonra konusmadik bi sure.isi vardi.uzulmedigimden emin olunca alnimdan öpüp gitti isi vardi aksam aricam dedi aradi ama acmadim sonrada ayrildim zaten biliyorsunuz...
canım hanfendının takıntısı yok zatenbu arda konuda tuhaf geldi amerikan filimleri gibi " aa hala sen vermedin mi?"
ne bıleyım bız turkıyedeyız ve bu kadar rahat olanı ne gordum ne duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?