- 14 Temmuz 2025
- 27
- -30
- 1
- 25
- Konu Sahibi rosebkater11
-
Evet bu konudan şüpheleniyorum zaten ve kafamda buna benzer şeyler düşünüyorum bu sebeple de ayrılıyorum, daha özenli olmalı o yüzden.Ama o tatlıyı söyleseydi şuan devam ediyor olacaktınız değil mi ? Yani o zaman özenli mi davranmış olacaktı.
Bunu sürekli yapıyorsa sıkıntı ama arada unutuyorsa onun sana karşı özensiz olduğu anlamına gelmiyor.Evet bu konudan şüpheleniyorum zaten ve kafamda buna benzer şeyler düşünüyorum bu sebeple de ayrılıyorum, daha özenli olmalı o yüzden.
Abarttım mı acabaBunu sürekli yapıyorsa sıkıntı ama bazen unutabiliyorsa bu onun sana karşı özensiz olduğu anlamına gelmiyor.
1 gün göremeyince niye kafayı yesin koskoca adam? ilişkinin ilk safhalarında olur öyle şeyler. sonra rayına oturur. insanların da işi gücü bir hayatı var. sorumlu olduğu ailesi ve arkadaşları var mesela. sizin yok mu?Vicdanıma dokunuyor ağlıyor ısrar ediyor aslında kararlıyım.. somut örnek derken mesela küçük şeyler. Eskiden 1 gün göremeyince kafayı yerdi şimdi annemleyim veya arkadaşlarım diyebiliyor. Evet işi stresli şu sıra ama 1 senedir yoğun bir işi var hiç ihmal edilmiş hissetmemiştimbirikti artık çok seviyorum aslında ama kabul edemiyorum. Konuştuk bunları hep inkar tabi..
Vicdanıma dokunuyor ağlıyor ısrar ediyor aslında kararlıyım.. somut örnek derken mesela küçük şeyler. Eskiden 1 gün göremeyince kafayı yerdi şimdi annemleyim veya arkadaşlarım diyebiliyor. Evet işi stresli şu sıra ama 1 senedir yoğun bir işi var hiç ihmal edilmiş hissetmemiştimbirikti artık çok seviyorum aslında ama kabul edemiyorum. Konuştuk bunları hep inkar tabi..
Benim de var. ilk ciddi ilişkim belki o monotonlaşma sürecine alışamıyorum hep ilk günleri arıyorum1 gün göremeyince niye kafayı yesin koskoca adam? ilişkinin ilk safhalarında olur öyle şeyler. sonra rayına oturur. insanların da işi gücü bir hayatı var. sorumlu olduğu ailesi ve arkadaşları var mesela. sizin yok mu?
Yani bunun için ayrıldıysan evet abarttın :)Abarttım mı acaba
Beklentileri saçma çünkü.İlişkinin ilk günkü heyecanıyla sürüp gitmesini bekleyemeyiz dolayısı ile bir düzene oturunca daha sakin ilerliyor ama bir taraf ihmal edilmiş hissediyorsa sıkıntı vardır. Gerçekten de ihmal mi ediyor yoksa sadece ilk zamanlardaki gibi mi değil? Bunu düşünün derim. Her zaman aynı heyecanla görüşmek vesaire olmuyor haliyle, cicim ayları dediğimiz şey doğru, geçmiş olması sizi sevmediği anlamına gelmez, tatlı almayı unutması, ailesi ve arkadaşlarına da vakit ayırmak istemesi hiçbir şey ifade etmez, ama dediğim gibi kimse de kendine göre yeterli ilgi görmediği bir ilişkide olmak istemez.
Sürekli ayrılıp geri dönmek de iyi değil, hiç karşınıza alıp ciddi ciddi benim beklentilerim bunlar, beklentilerimin karşılanmadığı bir ilişki beni mutlu etmiyor, uymuyorsa eğer önümüze bakalım gibi bir konuşma yaptınız mı? Yaptıysanız ve yine aynı hisler devam ettiyse zorlamanın anlamı yok ayrılın. 1 yıl hiçbir şey değil akışkanlıklardan vazgeçemeyecek kadar.
Neden uslup saldırgan?? Başlarda ben arkadaşlarımla çıkmak veya ailemin olduğu şehre gidip kalmak istediğimde koskoca adam ağlıyordu. Ondan garipsiyor olabilirim belki?? Her şeyi anlayışla karşılayıp hislerimizi görmezden gelip farkındalığı düşük bir insan gibi ilişkinin bitişini mi bekleyelim sessizce?Karşınızdaki de insan ya o yüzden zaman zaman başka insanlara ihtiyaç duyabilir, yalnız kalmak isteyebilir ya da sizin çok istediğiniz bir şeyi unutabilir.
Ömür boyu diken üstünde mi yaşasın?
Aynı evde yaşıyoruz onun için her şeyi yapıyorum. Sakin olun siz de telefonu elinize almışsınız hart hurt yazıyorsunuz. Her ilişkinin bir dinamiği vardır. Böyle küçük şeyleri hep yapıp birden keserse sorgulanır haliyleBeklentileri saçma çünkü.
Kendisi adama ne veriyor mesela? İşten dönünce suratsız oluyormuş, tatlı siparişini unutmuş vsvs. sanki adam robot. Sorumluluklar ağır geliyor belli ki ve konu sahibi ekstra yük oluyor. Adam da demiştir tatlıyı bile bana sipariş ettiriyor elinde telefon var ne ayak diye. koca koca kadınların bu hali çok tuhaf.
Evet o benim de aklıma geldi de çok bir done olmadığından bir şey dememiştim. Sanırım çok kırılgan biraz da nazlı bir arkadaşımız, yani tatlı almayı unuttu diye ayrılığı düşünmek fena halde şımarık ve olgunlaşmamış bir profil çiziyor ama son damla mı oldu artık ne oldu bilemiyorum işte.Beklentileri saçma çünkü.
Kendisi adama ne veriyor mesela? İşten dönünce suratsız oluyormuş, tatlı siparişini unutmuş vsvs. sanki adam robot. Sorumluluklar ağır geliyor belli ki ve konu sahibi ekstra yük oluyor. Adam da demiştir tatlıyı bile bana sipariş ettiriyor elinde telefon var ne ayak diye. koca koca kadınların bu hali çok tuhaf.
Siz hep başlardaki tutkuyu arıyorsunuz ama o hep olmaz. Aynı evde yaşayan insanlar rutine bağlar ve ilişki dengeye oturur. Size bi saygısızlığı yok tuhaf bi davranışı yok ki. Evlenseniz ne yapacaksınız hep ağlasın zırlasın mı isteyeceksiniz?Aynı evde yaşıyoruz onun için her şeyi yapıyorum. Sakin olun siz de telefonu elinize almışsınız hart hurt yazıyorsunuz. Her ilişkinin bir dinamiği vardır. Böyle küçük şeyleri hep yapıp birden keserse sorgulanır haliyle
Zamanla ilişkiler de şekil değiştirir, başlarda flört döneminde başkadır, ilişkiye başlarken başkadır, uzun ilişki sürdürmenin yolu da karşılıklı saygı sevgi anlayış ve değişime adaptasyona daima hazır olmaktan geçer. Ben size yine söylüyorum, size yeterli gelmiyorsa konu kapanmıştır, daha fazlasını istemekte sorun yok. Sadece anlattığınız kadarıyla abartmış görünüyorsunuz.Aynı evde yaşıyoruz onun için her şeyi yapıyorum. Sakin olun siz de telefonu elinize almışsınız hart hurt yazıyorsunuz. Her ilişkinin bir dinamiği vardır. Böyle küçük şeyleri hep yapıp birden keserse sorgulanır haliyle
Evet ama nikah yok aynı evde yaşıyoruz ve hareketler böyle özensizleşirse acaba cinsellik için mi devam ettiriyor diye düşünüyorum..Siz hep başlardaki tutkuyu arıyorsunuz ama o hep olmaz. Aynı evde yaşayan insanlar rutine bağlar ve ilişki dengeye oturur. Size bi saygısızlığı yok tuhaf bi davranışı yok ki. Evlenseniz ne yapacaksınız hep ağlasın zırlasın mı isteyeceksiniz?
Çok tatlısınız teşekkürlerZamanla ilişkiler de şekil değiştirir, başlarda flört döneminde başkadır, ilişkiye başlarken başkadır, uzun ilişki sürdürmenin yolu da karşılıklı saygı sevgi anlayış ve değişime adaptasyona daima hazır olmaktan geçer. Ben size yine söylüyorum, size yeterli gelmiyorsa konu kapanmıştır, daha fazlasını istemekte sorun yok. Sadece anlattığınız kadarıyla abartmış görünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?