Sevgilimle bitirdim ama sorguluyorum

14 Temmuz 2025 pazartesi açtığı konudan dolayı linç ediliyor.

Anaaaa bakmadıydım hıc . Maşallah konu sahibi de parası kadar ilgi değer veriyormuş demekki adama . para akmıyor die mi ilgisiz sevgisiz oldu adam yazık ya . Hayır anlamadığım böyle adamlar nie ağlıyor o zaman yahu hayret bisey

o zaman sevgisi bitmiş

demek ki bekledikleri karşılığı sizden bulamıyorlar. siz ne yapıyorsunuz onu özel hissettirecek? sordum ama cevap alamadım. üslubumu saldırgan bulmuşsunuz. bunu bile saldırgan bulacak kadar kırılgansanız zor.

adam gözünü açmış. konu sahibinin nasıl biri olduğunu fark etmiş olay bu.
cebindeki telefona kadar alıyor da senden ne karşılık görüyor diyorum cevap yok.
senin gibilerden çok var konu sahibi. bi şey derdim de ağzımı bozmak istemiyorum

Ağlama durumu anormal değil mi niye çocuk gibi ağlasın???Koskoca adamın zırıl zırıl ağlamasını garipsemeyip,normal insan gibi davrandığında ayrılmak istiyorsanız lütfen barışmayın.Siz ilişkiyi uçlarda hep dikkat sizin üstünüzde olunca seviyorsunuz Normal hayat akışında ilerleyen normal ilişkiler size göre değil.Ayrıl barış adamı maymun etmeyi bırakın.Sakin bir ilişki yaşasın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…