Sevgilimle çok az konuşuyoruz?

burbly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2023
8
3
1
25
Kendisiyle günde karşılıklı 2-3 mesaj anca konuşabiliyoruz onlarda öyle aman aman samimi mesajlar değil hep çaba gösteren taraf benim ama o kısa kesiyor konuşmayı bunu dile getirdigimde de yanlış düşünüyorsun vs vs diyor bende sorguluyorum bu ilişkiyi ayrıca benle konuşmak yerine Instagramda takılıyor samimiyetimiz çok az siz ne düşünüyorsunuz ?

Kendisiyle günde karşılıklı 2-3 mesaj anca konuşabiliyoruz onlarda öyle aman aman samimi mesajlar değil hep çaba gösteren taraf benim ama o kısa kesiyor konuşmayı bunu dile getirdigimde de yanlış düşünüyorsun vs vs diyor bende sorguluyorum bu ilişkiyi ayrıca benle konuşmak yerine Instagramda takılıyor samimiyetimiz çok az siz ne düşünüyorsunuz

Bas tekmeyi canım benim. Başını ağrıtmana değecek biri değil. Vakit ayırmak isteyen adam vakit ayırır. Amcasının oğlu değilsin kız arkadaşısın.

Bas tekmeyi canım benim. Başını ağrıtmana değecek biri değil. Vakit ayırmak isteyen adam vakit ayırır. Amcasının oğlu değilsin kız arkadaşısın.
Ayrılmayı birkaç kez dile getirdim bu ilgisizlikten ötürü fakat hep vazgeçirdi beni kendisine karşı tavır alınca uzerime düşüyor birkaç gün sonra yine ayni samimiyetsiz haline geri dönüyor

Kendisiyle günde karşılıklı 2-3 mesaj anca konuşabiliyoruz onlarda öyle aman aman samimi mesajlar değil hep çaba gösteren taraf benim ama o kısa kesiyor konuşmayı bunu dile getirdigimde de yanlış düşünüyorsun vs vs diyor bende sorguluyorum bu ilişkiyi ayrıca benle konuşmak yerine Instagramda takılıyor samimiyetimiz çok az siz ne düşünüyorsunuz ?
Sevgi msj la ölçülmez,içerik önemli işi yoğunsa samimi 1-2 msj bile gününüzü güzelleştirmeye yeter.
Ama adamın olayı bu, ilgisiz alakasız,boş vaktini bile size değil başka şeylere harciyorsa,çaba gösteren taraf olmayı bırakın.
Eğer hâlâ aynı ise yol verin gitsin, bunların evlenmiş versiyonları daha da beter oluyor.

Yani ergensiniz zannettim.

Ilgisiz adamı ilgiye boğarak kendine bağlamaya mı çalışıyorsun? Bırakın şu ıssız adam tribindeki çakma medmoyları ya.

Niye sen talep ediyorsun konuşalım diye? Çünkü o senin eksikliğini hissetmiyor bile. Bas tekmeyi gitsin. Yorulmuyor musunuz böyle ilişkilerden?

Hep çaba gösteren tarafın sen olman doğru değil. Ilişkide alma verme dengesi önemli. Bir süre kendini geri çek. Ha sevgilin o zaman da bir çaba göstermiyorsa, ayrıl

Yani ergensiniz zannettim.

Ilgisiz adamı ilgiye boğarak kendine bağlamaya mı çalışıyorsun? Bırakın şu ıssız adam tribindeki çakma medmoyları ya.

Niye sen talep ediyorsun konuşalım diye? Çünkü o senin eksikliğini hissetmiyor bile. Bas tekmeyi gitsin. Yorulmuyor musunuz böyle ilişkilerden?
Zaten yoruldum epeycene ona da bitirelim diyorum bitirmek istemiyor ilgisiz olmam sevgimi azaltmiyor vs vs cümleler kuruyor kafam o kadar karışık ki ama içim rahat değil

Hep çaba gösteren tarafın sen olman doğru değil. Ilişkide alma verme dengesi önemli. Bir süre kendini geri çek. Ha sevgilin o zaman da bir çaba göstermiyorsa, ayrıl
Kendimi geri çekince anlayıp üzerime düşüyor ama 1 gün sonra yine ayni haline geri dönüyor

Zaten yoruldum epeycene ona da bitirelim diyorum bitirmek istemiyor ilgisiz olmam sevgimi azaltmiyor vs vs cümleler kuruyor kafam o kadar karışık ki ama içim rahat değil
Oyalıyor. Yeni birini bulsun senden ayrılmazsa cicibebem sütte fazla beklemekten eriyip sütün içine düşsün. O kadar eminim

Evlilikte bile daha fazla konuşuluyor ya böyle sevgililik mi olur bıcır bıcır konuşma zamanlarınız şimdi

Kendimi geri çekince anlayıp üzerime düşüyor ama 1 gün sonra yine ayni haline geri dönüyor
sevgilin sesini duymak ister ya gün içinde 2-3 mesajla ilişki mi olur ..
Başlarda nasıldı hep böyle miydi .

Back
X