sevgilimle evliliği düşünürken soğudum ondan...

tşk ederim tavsiyeniz için sevgilimle konuştum telde sen dedim askerlik atama diyosun madem bekleyelm dedim 2 yıldan once evlenmk istemiyorum dedim o yok dedi gelcez bi dahaki aya bi konu vardı aramızda hem ona inat hem de 2 yıl dedim diye kaybetcek korkusuna elini çabuk tutmaya çalışıyor... hayırlısı ama ders oldu bana o soyleyene kadar evlilikten bahsetmycem

Yani siz o kadar evlilik demişken karşı taraf gönülsüz diye, tamam 2 yıl bekleyelim demişsiniz. Bu sefer sizin bunu gönülsüz söylediğinizi düşünüp tamam demiş bence. Yani eğer sizinle bir gelecek düşünmese bence kesip atardı. Sadece hazır değil. Kadınlar daha olgun olur genelde, erkeklerde biraz geç oluyor bu süreç. :) Umarım hayırlısı olur sizin için.

Ne güzel işte adam sizi mutlu etmek istiyor. Erkeklik gururu mu denir buna tam bilemedim ama eksiğiniz gediğiniz olmasın istiyor. Gözünüz bir şeyde kalmasın, her şey hayalinizdeki gibi olsun.. E bunun için de maalesef ki para lazım. :)

para para para :) ne kadar onemsiz desek de mutluluk da ondan geciyo huzur da galiba

para para para :) ne kadar onemsiz desek de mutluluk da ondan geciyo huzur da galiba

Öyle maalesef. Düğün hazırlıkları sırasında tadınız kaçacağına ya da sonra geçim sıkıntısı çekeceğinize her şeyiniz tam olsun öyle adım atın bu yola. Umarım çok mutlu olursunuz, hakkınızda hayırlısı olsun. :)

teşekkur ederim hayırlısı inşallah:)

Canım benim sana naçizane önerim bir daha inat için uzun zaman verme. Hadi o zaman iki yıl sonra olsun dese ne diyecektin? Bu tarz restlesmelerde sen kaybedersin. Açık açık konuşup inatlasmamak çok önemli. Çünkü bir kere inatlastin mi nuh dendi mi peygamber demiyorlar. Sabret canım. Allah sabredenle beraberdir.

eğer kabul etseydi zamana bırakcaktım herşeyi başlarda iyi olurduk ama sonralarda kavga ederdik birbirimizi yanlış anlamaya musaitiz telefonda bir debaska sehirde...şimdi ise ona gore 1 ay sonra dedesi iyileşince gelcekler bakalaım yasayıp gorcez....0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…