Sevgilimle her gün kavga ediyoruz

Bunlar nasıl kavga oluyor hemen açıklayayım. Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.
Nöbet konusunda oradaki insanlarla konuşacak olmam onu rahatsız ediyor ki nöbet tuttuğum insanları tanıyor onlara o gözle bakmayacağımı biliyor onların da bana o gözle bakmayacağını biliyor ama onlarla konuşmam bile onu rahatsız eden bir durum. Kendisi kızla erkeğin arkadaş olamayacağını düşünür.
Kısacası benim yeryüzündeki herhangi biriyle konuşmamdan rahatsız oluyor. Sadece erkek se değil. Kızlarla konuşmamdan da rahatsız oluyor. Kızlar aklıma girermiş muhabbetleri iğrençmiş falan filan. Ben son 1 yıldır kimseyle konuşmuyorum bu sebepten.

peki bir sene önce pavyonda mı çalışıyordun da çekti çıkardı seni?
kendi aklınla 23 sene yaşamışsın. bak doktor olacaksın. yönetilmeye, güdülmeye sevgi mi diyorsun?
çocuğun zerre saygısı yok aptal muamelesi yapıyor sana sende çok seviyor diyorsun.

Ergenlik yıllarıma götürdün beni, tipkisinin bir farklisi bir ilişki yaşadım ki eminim bir çok kadın gençliğinde bu tarz bir erkeğe denk gelmiştir. Kıyafete karismalar, uçan kuştan kiskanmalar ve bu senin iliskinden çok daha uzun sürmüştü benim için aynı senin gibi düşünüyordum. Zayıf bir kızdım bana iştahım az olmasına rağmen zorla yemek yedirirdi derdim ki beni seviyor güçlü olmamı istiyor meğersem kilo alayım da daha az çekici olayımmis onun derdi :skandal:bana değer vermediğine inandığım gün ayrıldım. Mesleğim vardı onun icin sagilacak inek gibi biseydim o yüzden de elinden kaçırmamak için böyle oyunlar oynuyordu ruh hastası ozguven vs kalmamıştı. Ayrıldım ve eski halime döndüm dolabımda giydiğimde ne kadar kızdığı ama severek aldığım kıyafetim varsa onları giydim kilo verdim (bu olaylar olurken senden yaş olarak çok daha küçüktüm) bir kaç sene sonra karşıma çıktı. Sen çok değişmişsin dedi yoo dedim ben kendi kimliğime geri döndüm sen beni değiştirmeden psikolojimi bozmadan önceki benim ben dedim. Ben sen kendini koruyamazsin sanıyordum vs saçmaladı. Çok istedi barışmak sonra cirkeflesti o gün şükrettim bi de evlilik planlıyordum böyle biriyle diye. O günden sonra da sevildim ama ben hiç umudumu kaybetmedim. Bana kimse seni benim gibi sevemez vs diyordu da anca arabesk şarkılarda anlamlı o laflar. Şimdi bebeğimi uyuturken yıllar geriye götürdün beni anımı paylaşmak istedim böyle ilişkiler yaşayan böyle hisseden tek sen değilsin ve yanılıyorsun sevecek sevileceksin hatta daha güzel sevileceksin çünkü sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer karşına böyle arıza tipler çıktığında tecrubene dayanarak eleyeceksin ayrılırsan.

Diyor zaten bunu da diyor. Bir kere acil nöbetindeydim ve benin yaşımda bir kız geldi ben ona yardımcı olmaya çalışıyordum daha fazla ilgileniyordum yaşıtım oldugu için empati yapıyordum. Bana dedi ki sen onun erkek arkadaşının dikkatini çekmeye çalışıyorsun o yüzden kızla fazla ilgileniyorsun. Delirdim o gün delirdim. Halbuki tek amacım kıza yardımcı olmaktı ben de aynı şekilde aynı yerde yatmıştım bir sene önce kızın durumu ciddiydi ve empati yaptım yardım ettim. Gelip beni iğrenç bir şeyle suçladı. Ben çok sinirlendim kavga çıktı sonrasında fiziksel boyuta ulaştı kavga ben yere düştüm falan beni orda bırakıp kaçtı.

Bu ne allah aşkına? Doktor musunuz, mahalle aşkı yaşayan anaokulu terk, façalı iki ergen misiniz belli değil.
Biri aileyle oturmayı, markete gitmeyi yasaklar, hasta yakınını ayartmaya çalıştığını düşünüp darp eder; diğeri "ama seviyoruuuuz, hem 24'üme geldim, ilk aşk ilk sevgili" deyip lise 2'de okuldan ayrılıp kocaya kaçmış teyze gibi dayağını yer oturur.

İnsan onca eğitimin biraz vizyon katmış olmasını bekliyor ama olmayınca olmuyor demek ki.
Allah akıl fikir versin.

Doktor olmam her gün başka başka insanlarla takılmam gerektiği anlamına mı geliyor :KK43: öyle biri değilim ki bir insanın hayatında sadece bir kişiyi sevebileceğini düşünüyorum ve ben bu sansımı bu kişide kullandım :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Bak canim burdaki insanlarin tepkisi ilk asik oldugun insanla evlenmek istemene degil,sana uygun olmayan birini sirf ilk diye oldurmaya calismana.belli ki sana gore biri degil.canina yazik.boyle bi insanla omur mu gecer Allah askina

fake değilim bu bir.
ikinci özel hayatım ile mesleğim ne alaka. hastanede en sevilen doktorumdur bir hastam bile arkamdan kötü bir laf söylemez. yaptığım işe tek bir laf söyleyemezsin
intörn doktor olarak her ay farkli bir rotasyona gecip en sevilen doktor olmak ne guzel bir basari... sevgiliniz acile gelip hastaya nasil davrandiginiza falan karismis yanlış anlamadiysam, cevap vermediniz ama kendisi doktor değil sanirim..hasta yakınları bile tek tek alinirken nasil hastalarin muayene edildigi,yattigi ozel yerlere girebiliyor kendisi?

Diyor zaten bunu da diyor. Bir kere acil nöbetindeydim ve benin yaşımda bir kız geldi ben ona yardımcı olmaya çalışıyordum daha fazla ilgileniyordum yaşıtım oldugu için empati yapıyordum. Bana dedi ki sen onun erkek arkadaşının dikkatini çekmeye çalışıyorsun o yüzden kızla fazla ilgileniyorsun. Delirdim o gün delirdim. Halbuki tek amacım kıza yardımcı olmaktı ben de aynı şekilde aynı yerde yatmıştım bir sene önce kızın durumu ciddiydi ve empati yaptım yardım ettim. Gelip beni iğrenç bir şeyle suçladı. Ben çok sinirlendim kavga çıktı sonrasında fiziksel boyuta ulaştı kavga ben yere düştüm falan beni orda bırakıp kaçtı.
Sana yaptığı bu ithamlardan rahatsız olmuyor musun ?bu zamana kadar ayrilmadigin için soruyorum belli ki niyetinde yok

Bu adam sizin neden namussuz olduğunuzu düşünüyor daha önce fazla sayıda erkekle sex mi yaptınız ya da dışardan hafif bir kadın gibi mi görünüyorsunuz ?

intörn doktor olarak her ay farkli bir rotasyona gecip en sevilen doktor olmak ne guzel bir basari... sevgiliniz acile gelip hastaya nasil davrandiginiza falan karismis yanlış anlamadiysam, cevap vermediniz ama kendisi doktor değil sanirim..hasta yakınları bile tek tek alinirken nasil hastalarin muayene edildigi,yattigi ozel yerlere girebiliyor kendisi?
kendisi de doktor çünkü

Bizim apartmanda da adam doktor eşi ögretmen onlarda bim den A101 den alısveriş yaparlar
Olabiliyor yani 😊
Ya benim yanında calıstıgım dr takıntılıda o konularda nerde nasıl üretiliyor belli değilmiş kalitesizmiş, kanser olurmusuz vs o yüzden aklıma geldi :D yoksa olabilir tabi. Bende a101 ciyim :)

gerçekten seven erkek sevdiği kadının hayatına saygı duyar, ona huzur verir, aklına geldiği zaman kavgaları değil güzel anları hatırlamasını ister.
üzgünüm ama sevgi sandığın şey sevgi değil.
mesaj neden 1 saniyede 2 tık olmalı ? her an her yerde telefonun çekemeyebilir, şarjın bitebilir.
ailenin yanında oturmaya hakkın var her an onunla mı vakit geçireceksin ?
daha sevgiliyken nöbetine laf eden erkek evlendiğinde sence çalışmana izin verir mi ?

hassasiyetin olabilir, 1 sevgilim olmuş olsun hayatımda da diyebilirsin. senin görüşündür, saygı duyarım. ancak bu fikir için hayatını yakma derim..

1 yıldan biraz fazla süredir sevgiliyiz. Her gün bakın her gün kavga ediyoruz. En basit konudan bile kavga ediyoruz. Attığı mesaj bie saniye içinde tek tik olmasın kavga ediyoruz. Canım çikolata çektiği için bime gideyim kavga ediyoruz. Zayıflamak istiyorum diyim kavga ediyoruz. İçeriye ailemle oturmaya vakit geçirmeye gideyim kavga ediyoruz. Her saniye kavga ediyoruz. İkimizin de sevgisinden şüphe yok. Ben de çok seviyorum o da çok seviyor. Hatta belki de o daha çok seviyor bilemiyorum. Ama böyle işte sürekli kavga ediyoruz. Ben intörn doktorum yarın yani yılbaşı akşamında pediatri acilde nöbetçiyim. Nöbet hani mecburum para alıyorum karşılığında iş bu zorunlu. Ama bana bunun için laf ediyor. 1 senedir gözüm ondan başkasını görmedi. Aklımdan kimse geçmedi. Neden hala böyle ya. İşimde gücümde bir kızım. Dersimi çalışırım okuluma giderim bu sene mezun olup göreve başlayacağım inşallah. Bunu mu hakediyorum yani. Bu kadar kavga dövüş bir ilişkide normal midir. lütfen ilişki konusunda tecrübeli olan arkadaşlarım yardımcı olun.

Ben 24 yaşındayım bu sene mezun olup evlenmek istiyorum kücük bir ailem olsun istiyorum çocuklarım olsun istiyorum. O yüzden bu kadar ısrarcıyım ilk sevgiliminle bu işin olmasını istiyorum. Ona çok güveniyorum onun da bana güvenmesini isterdim sadece.
Olmayacak duaya amin diyorum galiba bilemiyorum.
Sevgilin ne is yapiyor

Konunun başından sonuna kadar okudum ne olur kendini yakma 1 yıldır kimseyle konuşamıyorum ne demek seni deliler gibi seviyor öyle mi seven insan can acitmaz kıyamaz bu kıskançlıktan çıkmış hem psikolojik hem fiziksel şiddet görmüşsün hala aşk sevgi diyorsun 13 yıllık evliyim eşim bir kere bile elini kaldırmadı bana sevgi saygı ister ben erkek arkadaşının sana saygı gösterdiğini düşünmüyorum tekrar söylüyorum 24 yaşındasın önünde Allah nasip ederse uzun yıllar var bu ruh hastası için yakma o güzel yıllarını deymez.

Bunlar nasıl kavga oluyor hemen açıklayayım. Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.
Nöbet konusunda oradaki insanlarla konuşacak olmam onu rahatsız ediyor ki nöbet tuttuğum insanları tanıyor onlara o gözle bakmayacağımı biliyor onların da bana o gözle bakmayacağını biliyor ama onlarla konuşmam bile onu rahatsız eden bir durum. Kendisi kızla erkeğin arkadaş olamayacağını düşünür.
Kısacası benim yeryüzündeki herhangi biriyle konuşmamdan rahatsız oluyor. Sadece erkek se değil. Kızlarla konuşmamdan da rahatsız oluyor. Kızlar aklıma girermiş muhabbetleri iğrençmiş falan filan. Ben son 1 yıldır kimseyle konuşmuyorum bu sebepten.
Ayni bu şekil eski erkek arkadaşım vardı. Asla dışarı çıkmamı istemezdi hiç. Ayni şekilde başka kızların aklımı karistiracagini düşünürdü. Çok sevdiğine emindim. Ama sevgi hersey demek değil. 1.5yil sonra bitirdim. Bunları kaldıramadım. Cunku giderek daha fazla kısıtlamaya başladı. Kendime baktım. Ben kimim? Ne istiyorum? Ben arada kafasına göre dışarı çıkan, tek başına vakit geçirmekten, arkadaşlarımla sohbet etmekten hoşlanan biriydim. Tek başıma alışveriş yaparım, gezerim, bir yerde oturup bırseyler yerim,kendime bakarım, makyaj yaparım. Bunları seven biriydim. En son halime baktım. Ne hale geldiğime. Asosyal, herseyden sorun çıkartan, herkesle tartışan birine dönüşmüştüm. Ben bunu istemiyordum. Ayrıldım. Ayrılmak zor oldu sonuçta alışkanlık ve onun kadar kimsenin sevmeyecegini düşünüyordum. Sonra zamanla toparladım. Aklım başına geldi. Doğru olanı yaptığımı görüyorum her seferinde. Ben buyum. Beni seven böyle sever. Ha beğenmez değiştirmeye kalkisiyorsa kapı orda. Defolsun gitsin. Bir daha kendimi yıpratmam

Ya bu adamla evlensen ne olur? Daha düzgün ilişki götüremiyorsunuz evliligi nasil götüreceksiniz? Çocugunu kavga ortamında mi büyüteceksin? Su hayatta kac kisi ilk sevgilisiyle evlenebiliyor? Ilkiyle evlenmeliyim diye şartlama kendini. Ne güzel doktor olacaksin kariyerli bi kadın olacaksin daha karsina kimler kimler çıkar. Daha cok seven ve sayan da çıkar emin ol. Kurtulmaya bak derim bu hastalıklı ilişkiden.

Sizi orda bırakıp kaçtı ve çok seviyor öyle mi?

Bunlar sadece fragman.

bu adam kimse bence şikayet edin. böyle bir adam doktorluk yapmamalı. siz de bi psikiyatrdan destek almalısınız.

1 yıldan biraz fazla süredir sevgiliyiz. Her gün bakın her gün kavga ediyoruz. En basit konudan bile kavga ediyoruz. Attığı mesaj bie saniye içinde tek tik olmasın kavga ediyoruz. Canım çikolata çektiği için bime gideyim kavga ediyoruz. Zayıflamak istiyorum diyim kavga ediyoruz. İçeriye ailemle oturmaya vakit geçirmeye gideyim kavga ediyoruz. Her saniye kavga ediyoruz. İkimizin de sevgisinden şüphe yok. Ben de çok seviyorum o da çok seviyor. Hatta belki de o daha çok seviyor bilemiyorum. Ama böyle işte sürekli kavga ediyoruz. Ben intörn doktorum yarın yani yılbaşı akşamında pediatri acilde nöbetçiyim. Nöbet hani mecburum para alıyorum karşılığında iş bu zorunlu. Ama bana bunun için laf ediyor. 1 senedir gözüm ondan başkasını görmedi. Aklımdan kimse geçmedi. Neden hala böyle ya. İşimde gücümde bir kızım. Dersimi çalışırım okuluma giderim bu sene mezun olup göreve başlayacağım inşallah. Bunu mu hakediyorum yani. Bu kadar kavga dövüş bir ilişkide normal midir. lütfen ilişki konusunda tecrübeli olan arkadaşlarım yardımcı olun.

Ben 24 yaşındayım bu sene mezun olup evlenmek istiyorum kücük bir ailem olsun istiyorum çocuklarım olsun istiyorum. O yüzden bu kadar ısrarcıyım ilk sevgiliminle bu işin olmasını istiyorum. Ona çok güveniyorum onun da bana güvenmesini isterdim sadece.
Olmayacak duaya amin diyorum galiba bilemiyorum.
Bence bu sevgililikten başka her şeye benzio.Seven insan birbirine bu zulmü yapmaz.Aileniz sizi bu yasa getirmiş bunu kendinize yapmayın.

Konu sahibi banlanmış, inşallah fake olduğundan falandır bizi trollemiştir. Yani böyle bir insanın var olduğuna inanmak istemem; hadi yaşadığı çevrenin eğitimi düşük, kendisi kültürlü biri değil desek gene bir derece ama hekim olduğunu iddia ediyor. Hekimler içinde de böyle anormal düşünceli olanlara rastladım ama bu kadarına da rastlamadım yani. Kendine 1 gram saygısı olan insan şu durumun içine sokmaz kendini, 1 gram diyorum bak. İçler acısı. Dediğim gibi inşallah troll üyedir.

Back
X