- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar nasıl kavga oluyor hemen açıklayayım. Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.
Nöbet konusunda oradaki insanlarla konuşacak olmam onu rahatsız ediyor ki nöbet tuttuğum insanları tanıyor onlara o gözle bakmayacağımı biliyor onların da bana o gözle bakmayacağını biliyor ama onlarla konuşmam bile onu rahatsız eden bir durum. Kendisi kızla erkeğin arkadaş olamayacağını düşünür.
Kısacası benim yeryüzündeki herhangi biriyle konuşmamdan rahatsız oluyor. Sadece erkek se değil. Kızlarla konuşmamdan da rahatsız oluyor. Kızlar aklıma girermiş muhabbetleri iğrençmiş falan filan. Ben son 1 yıldır kimseyle konuşmuyorum bu sebepten.
Hahahahahaha, bulmus senin gibi komutla hareket edeni gelmeyip ne yapacak.Her kavga ettiğimizde yine de yanıma gelmesine dayanarak söylüyorum sevdiğini. Ben ona karşı çok salaklık yaptım çok haksız olduğum konu oldu ama o her seferinde yine de yanıma geldi. Sevmeseydi gelmezdi.
Azıcık aklın varsa ayrıl. Kendine olan saygını tamamen yitirip onun kuklası haline geleceksin. Azıcık mantıklı düşünebilen bir tarafın kaldıysa ayrıl. Kendini seviyorsan ayrıl. Bu sevgi değil, hastalıklı düşüncelerini sevgi sanma. Ayrıl.Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.
En guzel sekilde gecmesi gereken gunler boyleyse evliligi dusunemedim.sirf ilk sevgilinizle evlenmek icin bu kadar stresli bi iliskiye devam etmek cok mantikli gelmedi simdiden boyle dusunuyorsan ilerde evlilik ve cocuk oldugunda ustune bin tane dert eklendiginde hic vazgecemezsin once kafa yapini sonrada gelecegini degistir hersey senin elinde ilerdeki pismanligin cok daha buyuk olabilir.1 yıldan biraz fazla süredir sevgiliyiz. Her gün bakın her gün kavga ediyoruz. En basit konudan bile kavga ediyoruz. Attığı mesaj bie saniye içinde tek tik olmasın kavga ediyoruz. Canım çikolata çektiği için bime gideyim kavga ediyoruz. Zayıflamak istiyorum diyim kavga ediyoruz. İçeriye ailemle oturmaya vakit geçirmeye gideyim kavga ediyoruz. Her saniye kavga ediyoruz. İkimizin de sevgisinden şüphe yok. Ben de çok seviyorum o da çok seviyor. Hatta belki de o daha çok seviyor bilemiyorum. Ama böyle işte sürekli kavga ediyoruz. Ben intörn doktorum yarın yani yılbaşı akşamında pediatri acilde nöbetçiyim. Nöbet hani mecburum para alıyorum karşılığında iş bu zorunlu. Ama bana bunun için laf ediyor. 1 senedir gözüm ondan başkasını görmedi. Aklımdan kimse geçmedi. Neden hala böyle ya. İşimde gücümde bir kızım. Dersimi çalışırım okuluma giderim bu sene mezun olup göreve başlayacağım inşallah. Bunu mu hakediyorum yani. Bu kadar kavga dövüş bir ilişkide normal midir. lütfen ilişki konusunda tecrübeli olan arkadaşlarım yardımcı olun.
Ben 24 yaşındayım bu sene mezun olup evlenmek istiyorum kücük bir ailem olsun istiyorum çocuklarım olsun istiyorum. O yüzden bu kadar ısrarcıyım ilk sevgiliminle bu işin olmasını istiyorum. Ona çok güveniyorum onun da bana güvenmesini isterdim sadece.
Olmayacak duaya amin diyorum galiba bilemiyorum.
24 ümde ilk sevgilimi bırakıp baskasıyla evlendim.iyikide evlenmişimm eski sevgilim hala evlenemedi.ilk sevgili tecrubesizliktir canım.ilk sevgili cocukluktur cahilliktir.umarım dgru yolu bulursunÇok seviyorum ilk sevgilim ve son sevgilim olmasını istiyorum. Bu devirde onun kadar beni seven birini bulamam ki 24 yaşına geldim![]()
Ben 93 kiloydum sevgilimle tanıştığımda. Onun fiziği çok güzeldi ben kendimi yanında kötü hissediyordum kilo vermeye başladım. Kilo vermemi asla istemedi ben seni böyle sevdim dedi ve inan verdiğim her kiloda siddetli kavgalar ettik, her gün gelip yanıma fastfood yedirdi kilo alayım diye.
Yani diyeceğim şu ki aşk kiloya falan bakmıyor. Günümüzde insanlar sevgililerini/hayat arkadaşlarını koluna takacak güzel bir çanta seçer gibi seçiyor maalesef. Ama böyle olmayan insanlarda var. İnanıyorum ki sen de bulacaksın
Bunlar nasıl kavga oluyor hemen açıklayayım. Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.
Nöbet konusunda oradaki insanlarla konuşacak olmam onu rahatsız ediyor ki nöbet tuttuğum insanları tanıyor onlara o gözle bakmayacağımı biliyor onların da bana o gözle bakmayacağını biliyor ama onlarla konuşmam bile onu rahatsız eden bir durum. Kendisi kızla erkeğin arkadaş olamayacağını düşünür.
Kısacası benim yeryüzündeki herhangi biriyle konuşmamdan rahatsız oluyor. Sadece erkek se değil. Kızlarla konuşmamdan da rahatsız oluyor. Kızlar aklıma girermiş muhabbetleri iğrençmiş falan filan. Ben son 1 yıldır kimseyle konuşmuyorum bu sebepten.
Diyor zaten bunu da diyor. Bir kere acil nöbetindeydim ve benin yaşımda bir kız geldi ben ona yardımcı olmaya çalışıyordum daha fazla ilgileniyordum yaşıtım oldugu için empati yapıyordum. Bana dedi ki sen onun erkek arkadaşının dikkatini çekmeye çalışıyorsun o yüzden kızla fazla ilgileniyorsun. Delirdim o gün delirdim. Halbuki tek amacım kıza yardımcı olmaktı ben de aynı şekilde aynı yerde yatmıştım bir sene önce kızın durumu ciddiydi ve empati yaptım yardım ettim. Gelip beni iğrenç bir şeyle suçladı. Ben çok sinirlendim kavga çıktı sonrasında fiziksel boyuta ulaştı kavga ben yere düştüm falan beni orda bırakıp kaçtı.Kısaca kaç diyeyim
Hastalarla da konuşma derse ne olacak
Simdi böyleyse evlenincede herseye karışır ailenle konuşurken bile izin almanı ister bu sevgimi şimdi bilemedim sevginin yanında saygı yok hiç anlamı kalmıyor okurken ben boğuldum sıkıntı girdi1 yıldan biraz fazla süredir sevgiliyiz. Her gün bakın her gün kavga ediyoruz. En basit konudan bile kavga ediyoruz. Attığı mesaj bie saniye içinde tek tik olmasın kavga ediyoruz. Canım çikolata çektiği için bime gideyim kavga ediyoruz. Zayıflamak istiyorum diyim kavga ediyoruz. İçeriye ailemle oturmaya vakit geçirmeye gideyim kavga ediyoruz. Her saniye kavga ediyoruz. İkimizin de sevgisinden şüphe yok. Ben de çok seviyorum o da çok seviyor. Hatta belki de o daha çok seviyor bilemiyorum. Ama böyle işte sürekli kavga ediyoruz. Ben intörn doktorum yarın yani yılbaşı akşamında pediatri acilde nöbetçiyim. Nöbet hani mecburum para alıyorum karşılığında iş bu zorunlu. Ama bana bunun için laf ediyor. 1 senedir gözüm ondan başkasını görmedi. Aklımdan kimse geçmedi. Neden hala böyle ya. İşimde gücümde bir kızım. Dersimi çalışırım okuluma giderim bu sene mezun olup göreve başlayacağım inşallah. Bunu mu hakediyorum yani. Bu kadar kavga dövüş bir ilişkide normal midir. lütfen ilişki konusunda tecrübeli olan arkadaşlarım yardımcı olun.
Ben 24 yaşındayım bu sene mezun olup evlenmek istiyorum kücük bir ailem olsun istiyorum çocuklarım olsun istiyorum. O yüzden bu kadar ısrarcıyım ilk sevgiliminle bu işin olmasını istiyorum. Ona çok güveniyorum onun da bana güvenmesini isterdim sadece.
Olmayacak duaya amin diyorum galiba bilemiyorum.
Yazık, kendinize bu muameleyi layık görüyorsunuz demek.Bunlar nasıl kavga oluyor hemen açıklayayım. Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.
Diyor zaten bunu da diyor. Bir kere acil nöbetindeydim ve benin yaşımda bir kız geldi ben ona yardımcı olmaya çalışıyordum daha fazla ilgileniyordum yaşıtım oldugu için empati yapıyordum. Bana dedi ki sen onun erkek arkadaşının dikkatini çekmeye çalışıyorsun o yüzden kızla fazla ilgileniyorsun. Delirdim o gün delirdim. Halbuki tek amacım kıza yardımcı olmaktı ben de aynı şekilde aynı yerde yatmıştım bir sene önce kızın durumu ciddiydi ve empati yaptım yardım ettim. Gelip beni iğrenç bir şeyle suçladı. Ben çok sinirlendim kavga çıktı sonrasında fiziksel boyuta ulaştı kavga ben yere düştüm falan beni orda bırakıp kaçtı.
oha oha ohaBunlar nasıl kavga oluyor hemen açıklayayım. Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.
Bu kadar kavga dövüş bir ilişkide normal midir.
İnşallah evlenirsin de sana doktorluğu yasaklar.Diyor zaten bunu da diyor. Bir kere acil nöbetindeydim ve benin yaşımda bir kız geldi ben ona yardımcı olmaya çalışıyordum daha fazla ilgileniyordum yaşıtım oldugu için empati yapıyordum. Bana dedi ki sen onun erkek arkadaşının dikkatini çekmeye çalışıyorsun o yüzden kızla fazla ilgileniyorsun. Delirdim o gün delirdim. Halbuki tek amacım kıza yardımcı olmaktı ben de aynı şekilde aynı yerde yatmıştım bir sene önce kızın durumu ciddiydi ve empati yaptım yardım ettim. Gelip beni iğrenç bir şeyle suçladı. Ben çok sinirlendim kavga çıktı sonrasında fiziksel boyuta ulaştı kavga ben yere düştüm falan beni orda bırakıp kaçtı.