Sevgilimle her gün kavga ediyoruz

Her gün her saniye kavga ediyorsunuz ve seni çok seviyor öyle mi? Lutfen güzel kardeşim sevgi algını gözden geçirirmisin! Bu bir sevgi değil.Karşında hastalıklı bir tipleme var yaa bir hekim adayı olarak durumu nasıl fark edemiyorsun??? Neden ilk ve son olmalı? Doğruyu yanlışı ayırt edemeden evlenip ileride çok safmışım gibi bir cümle kurmak için mi? Senin algını ve ayarlarını bozduğunun farkında mısın? Bağlı değil bağımlı bir ilişki yürütmektesiniz..Sürekli birine hesap vermek ve durumu açıklamak yüreğini yorduğunda iş işten geçmiş olacak.Bu psikolojik manipülasyonu sevgi olarak adlandırmayı bırakırsan senin hayrına olacak. Manipülasyon altındasın.Şimdi yaşın ufak o yüzden bu sana heyecan veriyor,ileride işler öyle olmayacak.Yaşın ilerledikçe kaldıramaz olacaksın,tercihlerin ve bakış açın bambaşka olacak..

Bence bu konu fake.Cümleler çok basitçe.Anlatılanlar ve ifade ediş tarzı çok basitçe.Acile gelen kız onun yaşıtıymışta o yüzden empati yapmışta,hatta o da 1 yıl evvel aynı yerde aynı şeyi yaşamışta.Sevgilisi bunu farketmişte.Öff düzmece yahu.Bende ciddiye alıp cevap yazdım iyi mi🤣

Allahım lütfen ama lütfen benim kızım güçlü olsun. Mesleği, okulu hiç önemli değil. Bir erkeğin lafına bakıp hayatını böyle kısıtlayacak kadar zayıf olmasın. Lütfen 🙏🏻

Ayrıca bu konu hiç inandırıcı değil. İnsan aklıyla dalga geçen cümleleri var konu sahibinin.

Bence bu konu fake.Cümleler çok basitçe.Anlatılanlar ve ifade ediş tarzı çok basitçe.Acile gelen kız onun yaşıtıymışta o yüzden empati yapmışta,hatta o da 1 yıl evvel aynı yerde aynı şeyi yaşamışta.Sevgilisi bunu farketmişte.Öff düzmece yahu.Bende ciddiye alıp cevap yazdım iyi mi🤣
Aynen bence de. Ben de ciddi ciddi yorum yaptım yardımcı olmaya çalıştım ama cevaplar öyle fenaydı ki düzmece olduğu belli. Beni itti ama beni seviyor. Bana bağırıp çağırıyor ama beni seviyor vs vs...

Her konuya istisnasız ayrıl ve boşan yazanlar acaba o kişi yapayalnız kaldıgında yanında olacaklar mı

Kadınlar kulübünde bu 2nci ilişkisi güzel olamayan berbat olan doktor vakası ya siz kafayı yiyormusunuz ders çalışmaktan erkek ilişkilerinizi güzelmi seçemiyorsunuz biraz dik durun ya ne böyle vık vık ilişkiler bırak gitsin adamı ya bu hayatı kendine zehir etme bu adamın mesleği ne bu arada ve sen acilde erkek hasta muhanede edemiyorsun ozaman ondan izin almadanda edemezsin sana çok kızdım çünkü benim kızımda doktorlukta okuyor bu kadar ezik olmasını istemem yaa ben onu ayakları üzerinde dursun diye okutuyorum

Her konuya istisnasız ayrıl ve boşan yazanlar acaba o kişi yapayalnız kaldıgında yanında olacaklar mı

tek başına markete gitmesine izin verilmeyen bir kukla olmaktan iyidir yalnız olmak bence.
insan kendine neyi reva görürse o tabi.
herkes seçimlerinde özgür esareti seçene kadar.

Doktor olmam her gün başka başka insanlarla takılmam gerektiği anlamına mı geliyor :( öyle biri değilim ki bir insanın hayatında sadece bir kişiyi sevebileceğini düşünüyorum ve ben bu sansımı bu kişide kullandım :( :( :( :( :( :( :(
Yok biz bu kadar ezik olmanıza şaşırdık

Her kavga ettiğimizde yine de yanıma gelmesine dayanarak söylüyorum sevdiğini. Ben ona karşı çok salaklık yaptım çok haksız olduğum konu oldu ama o her seferinde yine de yanıma geldi. Sevmeseydi gelmezdi.
Ozaman sen kendini değiştireceksiniz onun huyuna suyuna gideceksiniz onum istemediği hiç birşeyi yapma kavgada olmaz

Bunlar nasıl kavga oluyor hemen açıklayayım. Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.
Nöbet konusunda oradaki insanlarla konuşacak olmam onu rahatsız ediyor ki nöbet tuttuğum insanları tanıyor onlara o gözle bakmayacağımı biliyor onların da bana o gözle bakmayacağını biliyor ama onlarla konuşmam bile onu rahatsız eden bir durum. Kendisi kızla erkeğin arkadaş olamayacağını düşünür.
Kısacası benim yeryüzündeki herhangi biriyle konuşmamdan rahatsız oluyor. Sadece erkek se değil. Kızlarla konuşmamdan da rahatsız oluyor. Kızlar aklıma girermiş muhabbetleri iğrençmiş falan filan. Ben son 1 yıldır kimseyle konuşmuyorum bu sebepten.
Erkek hasta muhayene ediyırmusun

Aynen bence de. Ben de ciddi ciddi yorum yaptım yardımcı olmaya çalıştım ama cevaplar öyle fenaydı ki düzmece olduğu belli. Beni itti ama beni seviyor. Bana bağırıp çağırıyor ama beni seviyor vs vs...
Bir doktor bu şekilde saçma cahil konu açmaz.Cümleler cidden cahilce cümleler.Dediğiniz gibi..Zaten ban yemiş,yöneticiler anlamıştır giriş bilgilerinden fake olduğunu..Yalnız böyle bir kız daha vardı doktorum diyerek açıyor konuları..Belki de aynı kişi.Doktor olma hayalleri suya düşmüş bir sağlık kuruluşu çalışanı bence bu kişi..

aynı yaştayız , bekarım. Hayatıma giren insanlara da ilk veya son diye bakmıyorum. Tecrübesiz olabilirsin ama en güzel yaşlarını heba etmeye razı olan biri gibi gözüktün gözüme. Geçen sene en yakın kız arkadaşım senin gibi düşünüp ota baka kavga ettiği adamla evlendi. Düğününe gittim kınadan tutun , düğüne kadar o kadar salak kavgalara maruz kaldım ki kediyle köpek gibiler sorsan onlarda birbirlerini seviyor , evlendiler 1 ay sonra arkadaşım beni aradı pişmanım evlendiğime dedi. Sende aklını başına toplamalısın bence , evlenirsin ömür boyu da pişman olursun. Çünkü evlilik çözüm değil , evlenince kavgaların bitmeyecek tüm sorunlar çözülmeyecek , düzelmeyecek işte anla.

böyle doktor olmasında zaten inşallah dalga amaçlıdır , diğer türlüsü daha vahim.

Back
X