Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle ben de şunu söyliyeyim ki ''Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilimdir'' lafı çok saçmadır ve kendini medeni sanan yobazların kullanımıdır.Sevgi,aşk; sevdiğine dokunmaya kıyamamaktır onunla bir ömür düşünmektir yarını düşünmeden o anki duygularını tatmin etmek değildir.Kaçıncı yüzyıldayız gibi cümleler falan da kullanır şimdiİlk önce şunu söylemeliyim ki seven bunu yapmaz! lafı ne kadar klişe ve saçma bi laftır...
Seven insan sevdiğine dokunamaz mı ?
Dokunur...
Seven insanın dokunduğunda hissetikleri ve tek gecelik ilişki yaşayan yada eğlencelik ilişki yaşayan insanların hissettikleri farklıdır...
İkisi arasında dağlar kadar fark vardır sırf sevişmek için dokunan insanın hissettiği farklıdır sevdiği insana dokunmanın hissettirdiği his farklıdır...
Biri şehvet tutku ve haz almak amaçlı iken,diğerinde sevgi aşk güven vs bunun gibi güzel hislerde vardır...
Ama senin yaşın daha çok küçük...
Daha bi çok kişiyi tanıyacaksın...
Her tanıdığın kişiyle bu şekilde olursan sonunu düşünemiyorum....
Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilimdir... Ama bu noktaya gelebilmen için de ilişkinin güven içinde olması ve sağlam temelli olması gerektiğini savunurum....
Ve her hoşlandığın her seviyorum dediğin kişiyle birlikte olmak sevişmekte başka bi his uyandırır insanda ve bunu da hiç tasvip etmem..
Ablalalarım. Kardeşlerim. Benim Yaşım 17. Sevgilimle Bir hatamı yaptık bilmiyorum. ama lütfen kötü birşey demeyin. sevgilimle üst bölge seviştik. Ya 7 ay çııktık ama.
Hala çok utanıyorum. beni sevdiğinide biliyorum ama ya beni kötü tanır diye içimde birşey var.
Öncelikle ben de şunu söyliyeyim ki ''Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilimdir'' lafı çok saçmadır ve kendini medeni sanan yobazların kullanımıdır.Sevgi,aşk; sevdiğine dokunmaya kıyamamaktır onunla bir ömür düşünmektir yarını düşünmeden o anki duygularını tatmin etmek değildir.Kaçıncı yüzyıldayız gibi cümleler falan da kullanır şimdiNeyse benim demek istediğim bu tür şeyleri isteyen istediğiyle ve istediği kadar istediği zamanda yaşayabilir ona bir lafım yok ama bunun normal birşey olduğunu savunanlara tahammülüm yok.Size ne dayatılıyorsa çok çabuk kapıyorsunuz maşallah ama sizin de bir suçunuz yok adamlar işini biliyor.Bilinçaltınıza yedire yedire işliyorlar istediklerini hem de hiç acele etmeden.Ondan sonrada şekilde görüldüğü gibi 17 yaşındaki arkadaşlar bu durumlara düşüyor ki daha bunun örnekleri çok.Yazık ya gerçekten yazık!
Evlilik öncesi ilişkiye sadece namus gözüyle bakmıyorum ama senin gibi dar beyinlilerin buradan bu kadarcık çıkarım yapabilmesi gayet doğal Orada bana göre normal olmadığını ve bunu savunup normal olduğunu kabul ettirmeye çalışanlardan nefret ettiğimi ifade etmiştim . İsterse herkese normal gelsin banane ben kimseye bu düşüncemi dayatmaya çalışmıyorum zaten.Buradan bu sonucu çıkarıyorsan eğer senin yaptığın da aynı kapıya çıkar sen de benim düşüncemin karşıtını dayatıyorsun demektir.Ben kendimi medeni sanan yobaz isem , sende kendini sırf evlilik öncesi ilişkiye karşı olduğun için çok namuslu gibi gören ama düşünce pisliği yayan bi yobazsın.
Çok mu türk filmi izliyorsun?
Ben sana dokunamam sen bir çiçek gibisin dokunursam solarsın seni kıramam ölürsün
Ben sana gül diyemem gülün ömrü az olur
Ay allahım :)
Sana ters olan bir şeyi sen bu şekilde izah edemezsin kendi düşünceni karşıt düşüncelere bu şekilde kabul ettirmeye çalışamazsın.
Bana göre NORMAL var mı ötesi?
SANANE benim ve benim gibi düşünen insanların düşüncelerinden.
Bana göre bu düşünce ters der çıkarsın işin içinden.
Adamlar işini bilmiyor BİZ işimizi ne istediğimizi ve nerde nasıl davranacağımızı biliyoruz.
Sen içini ferah tut pislikçe düşüncelerden kendini arındır o zaman insan gibi yaşamaya ve düşünmeye başlarsın.
Böyle bi yazıya böyle cevap tabiri caizse kel kafaya kel ustura![]()
Evlilik öncesi ilişkiye sadece namus gözüyle bakmıyorum ama senin gibi dar beyinlilerin buradan bu kadarcık çıkarım yapabilmesi gayet doğal Orada bana göre normal olmadığını ve bunu savunup normal olduğunu kabul ettirmeye çalışanlardan nefret ettiğimi ifade etmiştim . İsterse herkese normal gelsin banane ben kimseye bu düşüncemi dayatmaya çalışmıyorum zaten.Buradan bu sonucu çıkarıyorsan eğer senin yaptığın da aynı kapıya çıkar sen de benim düşüncemin karşıtını dayatıyorsun demektir.
Ayrıca o dalga geçme amaçlı cümlelerine bayıldım gül falan olan.Espri yeteneğin ne kadar da kuvvetli öyle(?)
Senin işini bilip bilmediğini bilmiyorum ama elletmeye meraklı biri olduğun belli.(bu kadar savunduğuna göre)
Yaa aslında size de yazık acıyorum gerçekten.Bunca yaşa kadar sübliminal mesaj içerikli çizgi filmler,diziler,filmler izleye izleye.Ne olacaktı ki başka? Ben de sizden fazla şeyler bekliyorum galiba.