sevgilimle ilgili problem

tek derdiniz şöyleydin böyleydin laflarını duymak istememeniz ise bi kerecik duyun dinliyormuş gibi yapın ve geçin. bu kadar basit..

bence asıl konu yalnız olmaya cesaret edemeyişiniz. karşınıza biri çıksa öyle dicek böyle dicek duymak istemiyorum diye dertlenmez anında basarsınız tekmeyi..

ben 20 yaşındayım sizin kadar tecrübel değilim yani burada çoğu üyeden daha az tecrübem vardır bilmiyorum düşüncelerim ne kadar doğru.

daha öncesi var mıdır bilmiyorum ama 2 yıldır aynı evi paylaşmışsınız. ilk beraber eve çıktığınızda nasıldı huyları mı değişti önce bunları sorgulamanız gerekir. ne oranda değişti neden değişti veya siz neden bunları düşünmeye başladınız hangi hareketi sizi bunları düşündürdü bunları düşünün sorgulayın.
siz bence aynı rutinlikten sıkılmışsınız bunalmışsınız. partnerinizden sıkıldığınızı söylüyorsunuz ama sevdiğinizi de söylüyrsunuz. sıkılmak ve sevmek aynı kefede olması bana saçma geliyor lütfen yanlış anlamayın.. partnerinizden değil de rutin hayatınızdan hergün aynı şeyleri yapmaktan beraber paylatıklarınızın azalmasından sıkılmış olabilirsiniz. beraber yaşama gereği evlilik düşüncesinden sıkılmışsınızdır. e erkekler her zaman bayanlardan önce sıkılır bunalırlar. o da bu durumlardan bunalmış olabilir. karşılıklı olarak sevginizin tükendiğiini düşünmüyorum. aşık değilim demişsiniz. aşk bir büre sonra biter ama başlanğıçta bu adama aşık olmadan bir birliktelik yaşamazdınız en basitinden beraber eve çıkmayı evlenmeyi düşünmezdiniz. aşk zamanla yerini sevgi saygya bırakır.

bence ayrılık konusunu bir kere daha hatta defalarca enine boyuna düşünün. uzun bir ilişki alışkanlıklarınız sevginiz var. ayrıldıktan sonra pişman olmakta var ve kimse tükürdüğünü yalamak istemez. ilişikinizi yıprattığınızla kalırsınız. iyice düşünün ve bir karar varın. ama kendinizi sık boğaz etmeyin. sonuçta uzun süredir böyleymiş bir süre daha katlanırsınız. eğer bi karar varamazsınız karşı tarafla karşılıklı sakince knuşmayı deneyin. sosyal cevrenizi genişletin. kilo aldı demişsiniz kilo verin. sadece bir arkadaşınız varmış eski akadaşlarınızla görüşmeyi deneyin. hiç olmadı ailenizin bulunduğu şehire gidin. hakkınızda hayırlısı olsun.

aynı evde yaşamak birçok şeyi bitirmiş bence.çok şey paylaşmış olduğunuz için de bir anada silip atamıyorsunuz bence.eğer istemiyorsan bitirmek istediğini söyle o da istiyorsa itiraz etmez.ama şu var birbiriniz özleyip geri dönüş olur mu, olabilir.ayrılırsan o konuda güçlü olmak lazım işte. o özlem illaki hissedilir ama ilişkinin niye bittiğini unutmamak lazım

kızlar sanırım artık sonuna geldim galiba. dün yine tartıştık.ayrılmak mı istiyosun dedi bende bilmiyorum biraz zamana, seni özlemeye ihtiyacım var dedim.o kadar içli dışlıyız ki ne istediğimi bilemiyorum.dedim.
hep aman sevgilim ne ister bugün ona ne hazırlayayım diye düşünmekten ve bunu sürekli yapmaktan sıkıldım.mesela bi pazar günü benimde tatilim var ama ben sana göre düşünmekten sıkıldım dedim.kendime ayıracak veya gidip eğlenecek bi vaktim yok.dedim dedim böle sıraladım işte.bide o hep şey derdi.ha evliyiz ha değiliz ne farkeder birlikte yaşayınca evli gibiyiz zaten evliliğe göre ne farkı var diyordu.amaaaaan neyse sanırım doğru şeyi yaptım.artık bitti galiba.dün oturma odasında yattı.bakalım ben odadan daha çıkmadım neler olacak merak ediyorum.gelişmeleri size yazarım.

kızlar çok ilginç bir gelişme oldu.benim stresten başım ağrıyordu ve ben biraz yattım uyudum.kalktığımda sevgilim kendi elleriyle akşam yemeğini hazırlamıştı ve bende özür diledi.
tam da ben kafamda bazı şeyleri bitirmiştim.şimdi ne yapacağımı şaşırdım.bana çok iyi davranıyor.anlamadım ne yapacağımı.ne yapmak istiyor yada ne demek istiyor.

kızlar çok ilginç bir gelişme oldu.benim stresten başım ağrıyordu ve ben biraz yattım uyudum.kalktığımda sevgilim kendi elleriyle akşam yemeğini hazırlamıştı ve bende özür diledi.
tam da ben kafamda bazı şeyleri bitirmiştim.şimdi ne yapacağımı şaşırdım.bana çok iyi davranıyor.anlamadım ne yapacağımı.ne yapmak istiyor yada ne demek istiyor.

Kaybetmek istemiyor.. Seni seviyor demek ki. Bence duygularını tart. Birazda ayrı zaman geçirin. Zamanla düzelecektir. :)

merhaba kızlar.tavsiyelere uyup araya zaman koydum.1 hafta ailemin yanında 1 hafta da arkadaşımın yanında kaldım.iyice düşündüm,tarttım.
1-evlenme konusunda fikrim aynı yani ilerimiz yok bizim.kesinlikle bu kişiyle evlenmeyi düşünmüyorum.
2-bu kadar zaman evde olmayınca ve dönünce benden niye kaçıyorsun tartışması ve yine güven problemleri ortaya çıktı.yani neden arkadaşının yanında kaldın?orada olduğunu nereden bilicem?
3-geldikten sonra iş yerindeki erkeklerle konuşuyormuşum diye sorun çıktı. ben de iş yerinde iş hakkında konuşulur ne olacaktı dediğimde de."konuştuktan sonra sıcak bir şekilde gülümsemişim"demek iş hakkında konuşmuyormuşuz.ben de kişilik olarak herkesle konuşurken soğuk olmamak için tebessüm ederim yani ne var.odun değilim ki.insanım sonuçta.
4-5 sene ilişki 2 sene aynı ev yaşantısı="0" güven,o zaman bu adamla ne birlikte olunur ne de evlenilir.

sonuç=ona olan bir miktar sevgim var fakat bunu dışında geriye bir şey kalmamış.aynı evi paylaşmak istemyorum artık.herşey gözüme batmaya başladı.özellikle de para sorunu.

ben hiç parayı sorun etmemiştim.durum şöyle;ben ayda 2 bin kazanıyorum.o ise 750 tl.ailem bana araba hediye etti.ben bunu sorun etmeden erkek arkadaşımla ortak kullanıyorum.hatta %80 o kullanıyor.evin kirası ve faturalar benim maaşımdan ödeniyor.market masrafı ondan.gibi gibi şuan aklıma gelenler bunlar.artık bu meseleler bile gözüme batıyor.yani arkadaşım dedi ki:bu çocuk arabayı bu kadar kolay kullanıyor.artık sana bile haber vermiyor.sen benzinini dolduruyosun o geziyor. kendinden çok ödün vermişsin arkadaşım diyor.

artık bu ilişkiye katlanamıyorum ve sizden tavsiye istiyorum.bugün bitirmeyi baya ciddi düşünüyorum.?????

baştan beri en ufak bir olayda bana güvensizlik hissetmesi zaten bu ilişkinin temellerinin sağlam olmadığını göstermezmi?????

kızlar cevaplarınızı bekliyorum.nolur sizde düşüncelerinizi yazın.çünkü çok faydası olur lütfeeeeeeeeeeeen

kızlar cevaplarınızı bekliyorum.nolur sizde düşüncelerinizi yazın.çünkü çok faydası olur lütfeeeeeeeeeeeen

Kesinlikle bu kisiyle evlenmeyi dusunmuyorum dediginiz icin bence ayrilin. Ilerisi olmayan bir iliski sadece zaman kaybidir ve iki tarafi da yipratmaktan oteye gitmez.

pardon ama o nasıl bir erkek yani onun evi kirasını elektriğini suyunu sen öde üstüne araba çok çirkin bence bunlar bile ondan soğumana sebep olmuştur tabiki sizi kaybetmek istemez şu durumda

kızlar ayrıldım ben.bana çok ağır sözler söyledi yani burada söylenmeyecek şeyler söyledi.sonra kızgınlıkla söyledim özür dilerim bırakma beni dedi.bende artık duygularıma gem vurarak sonunda ayrıldım.

şuan çok mu mutluyum??
EVEEEEEEET

ona şimdiye kadar karşı koyamamıştım.şimdi ise ayrıldım ve kendimi özgür ,kendine güvenen, ve ayakları üstünde durabilen biri gibi hissediyorum.

üzgünmüyüm??
BİRAZ.ama bunun bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum.çünkü 5 sene boyunca aynı evde,aynı iş yeri.yani oda normal diye düşünüyorum.

erkeklerin bizi hakimiyeti altına almasına ve bizi(beni) salak yerine koymasına karşı savaş açıyorum.

bir olayımızı anlatayım hatta bu birkaç gün önce oldu.benim canım çok sıkkındı yani bunları düşünmekten.ayrılsam mı ayrılmasam mı diye.sonra ben sevgilime dedim ki "benim biraz dışarı çıkmam lazım arkadaşımla moralim çok bozuk" o da pek ilgilenmeden tamam dedi.tabii ben bu cümleyi söylerken yüzüm asık ve sinirliyim.herhalde benle muhattap olmak istemedi diye düşündüm.sonra biz çıktık kız arkadaşımla dolaştık.sonra da onun evine gittim.annesiyle falan oturduk konuştuk sohbet muhabbet.çay kahve.akşam eve saat 9 a girdim.sevgilim benle hiç konuşmadı.ben yine aklı kalmasın diye söyledim nereye gittik ne yaptık.sonra ben duşa girmiştim.çıktım.sevgilim geldi dediki"sen neredeydin bu saate kadar bana haber vermeden çıktın."bende ona"ya sana söyledim ya dedim"o da bana "ne bilcem ben senin nereye gittiğini kimle olduğunu"dedi.ya bu kadar zaman olmuş sen bana hala güvenmiyormusun dedim.kem küm etti.sonra ben duştayken telefonumu getirdi.bak dedi arkadaşın sana mesaj atmış:hiç haber vermedin eve vardın mı diye.bende ee nolmuş dedim.demekki sen başka bir yerdeydin kızın haberi yok dedi.kız arkadaşım da onu espri olsun diye yazmış.yok artık dedim git kıza sor annesine sor hatta aşağıdaki emlakçıya sor arabam orda park halindeydi dedim.neyse bu tartışma bitti konu konuyu açtı şuan tam olarak hatılamıyorum bile tam olarak cümleleri sadece bana sen görürsün ilerde dedi.bende dedim ki o ne demek ya ilerde görüceksem senle ileriye niye gideyim ki dedim.sonra başladı başka şeyler söylemeye sen bana çok dik kafalılık ediyorsun,bana saygısızca davranıyorsun,herşeye hazır bir cevabın var,falan filan.bende diyemiyorum ki o zmn niye hala benimlesin.bu sefer sen zaten benden ayrılmak istiyorsun dicek biliyorum.

ayrıca o da beni çok seviyor sanırım.ayrılmak istiyor bence ,ama cesaret edemiyor.bide aynı evde yaşadığımız için kendini sorumlu hissediyor sanırım.önceden bende bu sebeplerden dolayı ayrılmak istemiyordum.yani sonuçta aynı evde 2 senedir yaşıyoruz ve bu adamla evlenicem başka çarem yok diyordum.ama şimdi buna rağmen ondan ayrılmayı düşünebiliyorsam artık çok sıkılmış olmam gerekiyor galiba diyorum.ama yinede karar veremiyorum bir akla ihtiyacım var.

Kbakma benim bi sorum olucak. "ayrıca o da beni çok seviyor sanırım.ayrılmak istiyor bence ,ama cesaret edemiyo" demissin. Niye ayrilmak istesin ki seviyosa? Ben bu yaziyi anlamadim. Seviyo madem niye ayriliyo.

Kbakma benim bi sorum olucak. "ayrıca o da beni çok seviyor sanırım.ayrılmak istiyor bence ,ama cesaret edemiyo" demissin. Niye ayrilmak istesin ki seviyosa? Ben bu yaziyi anlamadim. Seviyo madem niye ayriliyo.

ya şunu demek istemiştim ikimizde birbirimizi seviyoruz fakat anlaşamıyoruz yani tartışmalardan o kadar yıprandım ki.oda aynı şekilde.fakat o duygularıyla düşünüp seviyorsak herşeyi hallederiz diye düşünüyor.fakat bazı halledilemeyecek şeyler var.ağır sözler söylendi.bazı şeyler kırıldı içimde.fakat o bunlara rağmen yinede hallederiz diyor.ama yanlış düşünüyor.5 senedir halledilmemiş şeyleri hangi zaman diliminde halletmeyi düşünüyor anlamadım.işte böle severek ayrılma hesabı.

yüzüne vurursa vursun nolucak ki
bu istiyosan ayrıl bence
zaten kırıcı vs diyosun sevgiliyken böyleyse evliyken daha beter olur
yol yakınken ayrıl

yaşadıkların da anlattıkların kadar karışıksa ayrılmak ikiniz için de iyi olmuş...:ssz:

Back
X