bir olayımızı anlatayım hatta bu birkaç gün önce oldu.benim canım çok sıkkındı yani bunları düşünmekten.ayrılsam mı ayrılmasam mı diye.sonra ben sevgilime dedim ki "benim biraz dışarı çıkmam lazım arkadaşımla moralim çok bozuk" o da pek ilgilenmeden tamam dedi.tabii ben bu cümleyi söylerken yüzüm asık ve sinirliyim.herhalde benle muhattap olmak istemedi diye düşündüm.sonra biz çıktık kız arkadaşımla dolaştık.sonra da onun evine gittim.annesiyle falan oturduk konuştuk sohbet muhabbet.çay kahve.akşam eve saat 9 a girdim.sevgilim benle hiç konuşmadı.ben yine aklı kalmasın diye söyledim nereye gittik ne yaptık.sonra ben duşa girmiştim.çıktım.sevgilim geldi dediki"sen neredeydin bu saate kadar bana haber vermeden çıktın."bende ona"ya sana söyledim ya dedim"o da bana "ne bilcem ben senin nereye gittiğini kimle olduğunu"dedi.ya bu kadar zaman olmuş sen bana hala güvenmiyormusun dedim.kem küm etti.sonra ben duştayken telefonumu getirdi.bak dedi arkadaşın sana mesaj atmış:hiç haber vermedin eve vardın mı diye.bende ee nolmuş dedim.demekki sen başka bir yerdeydin kızın haberi yok dedi.kız arkadaşım da onu espri olsun diye yazmış.yok artık dedim git kıza sor annesine sor hatta aşağıdaki emlakçıya sor arabam orda park halindeydi dedim.neyse bu tartışma bitti konu konuyu açtı şuan tam olarak hatılamıyorum bile tam olarak cümleleri sadece bana sen görürsün ilerde dedi.bende dedim ki o ne demek ya ilerde görüceksem senle ileriye niye gideyim ki dedim.sonra başladı başka şeyler söylemeye sen bana çok dik kafalılık ediyorsun,bana saygısızca davranıyorsun,herşeye hazır bir cevabın var,falan filan.bende diyemiyorum ki o zmn niye hala benimlesin.bu sefer sen zaten benden ayrılmak istiyorsun dicek biliyorum.
ayrıca o da beni çok seviyor sanırım.ayrılmak istiyor bence ,ama cesaret edemiyor.bide aynı evde yaşadığımız için kendini sorumlu hissediyor sanırım.önceden bende bu sebeplerden dolayı ayrılmak istemiyordum.yani sonuçta aynı evde 2 senedir yaşıyoruz ve bu adamla evlenicem başka çarem yok diyordum.ama şimdi buna rağmen ondan ayrılmayı düşünebiliyorsam artık çok sıkılmış olmam gerekiyor galiba diyorum.ama yinede karar veremiyorum bir akla ihtiyacım var.