Sevgilimle ilk ciddi tartışmamız

Ben bu kıskançlık olayından çok çektiğim için bana bu kadarı bile yetti yani en nefret ettiğim şey resti çekmezseniz daha çok başınızı ağrıtır özellikle birlikte yaşamaya başlayınca dozunu daha beter arttırıyorlar ki benim ki dünyadaki en modern en kültürlü adamlardan güya kesin öyle yane

Ah bir anlasam. Benim de aklıma kötü bir şey gelmez zaten kıskanç da değilimdir. Bu devirde yapacak olan tuvalete girer mesajla yine aldatır ne yapabilirsin ki nereye kadar göz hapsine alabilirsin hayatındakini

Her ne kadar kavgalar üzücü ve kırıcı olsa da iyi bir tarafı var o da daha iyi tanımak. Erkek arkadaşımla uzun zamandır tanışıyoruz ama hiç tartışmamıştık son tartıştığımızda farklı bir yüzünü gördüm dediğim gibi ben konuşarak çözme taraftarıyım ama o değildi. Her şeyi zamana bıraktım kendime daha fazla değer vermem gerekiyordu her ne kadar o da kırılmış olsa da ben de kırıldım ve alttan almaktan yorulduğum için artık yazmıyorum ve aramıyorum. şimdi diyorum ki bakalım ne kadar seviyormuş beni alttan alabilecek kadar mı ?
Bu anlattığımda demek istediğim izleyin bakalım size ne kadar değer veriyormuş. Zor bir dönem de geçiriyor olabilir ama yine de 4te araması ve uyandırması pek hoş olmamış tabi..

Kendisi aradı konuştuk telefonda. Uzakta kaldığımız zamanlarda telefonla zor ifade ettiğimizden yanlış anlaşılmalar oluyor asker ortamı da farklı ben de empati yapamadım pek. Öyle kırgınlıklar olsa da içimizdekileri söyledik en azından bağırmadan kızmadan ne düşünüyorsak sonrasına bakıcaz atlatıp atlatamayacağımıza.

Lütfen kendi sınırlarınızın dışına çıkmayın olur mu sonra daha çok üzülürsünüz

boyle konularda hep 3. sahsa uzuluyorum,
sen yardimci ol, bir de ustune giyabinda kotu kotu seyler densin dusunulsun.

ayrica boyle 3. gunde strese giren insanlari nazlamayin bence ya,
nazlandikca sacmaladiklarinin farkina varmiyorlar cunku.

Ben bu konuya yorum yapmayacağım yapmayacağım yapmayacağım!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…