Sevgilimle ilk yıl dönümümüz. Çoookk kararsızımm

Cerentas

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
38
10
31
Ya lütfen bi fikir verin. Sevgilimle ilk yık dönümümüzü kutlayacaz. Ancak ona ne hediye alacağımı bilmiyorum.ya da farklı bi gezi planlamak istiyorum. Ancak çok farklı ve romantik bir seyehat olsun istiyorum. Bu konuda önerilerinize ihtiyacım var. Sizin almış olduğunuz farklı bir hediye ya da yapmış olduğunuz bi plan var mıydı.

canım bu konuda sana hediyedenizi ve fırsatbufırsat sitelerini tavsiye ediyorum :) sitenin orjinali googla yazınca çıkar

Ya lütfen bi fikir verin. Sevgilimle ilk yık dönümümüzü kutlayacaz. Ancak ona ne hediye alacağımı bilmiyorum.ya da farklı bi gezi planlamak istiyorum. Ancak çok farklı ve romantik bir seyehat olsun istiyorum. Bu konuda önerilerinize ihtiyacım var. Sizin almış olduğunuz farklı bir hediye ya da yapmış olduğunuz bi plan var mıydı.

Hani yüzünü bile kapamıştın sen?

Yüzüne peçe takıp seksi iç çamaşırı giy. Çok etkilenir.

Konuya odaklanmak çok zor dimi arkadaşlar peçe takan benim kuzenim. Sadece onun durumunu paylaşmak istemiştim. İlla ki şu benim bu o demek mi lazım. Konuya dair yorum yapmak bu kadar zor geliyorsa size, konuyu ya da beni derinlemesine düşünmeyide zahmet etmeyin lütfen. Ayrıca bu saçma yorumlarınız dA sizin seviyenizi ortaya döküyor...

X