Sevgilimle kavga ettik napmalıyım

simayyy1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2023
138
-29
16
2 gündür konuşmuyoruz pazartesi buluştuk. Normalde akşam buluşamıyoruz ben çıkamıyorum. Kuzenim gilde kalacaktım o gün o yüzden çıkabilecektim ona dedim ki akşam buluşalım yok ben 7.30 a berber randevusu almışım dedi bende dedim ki kaç gündür buluşamıyoruz ve akşam ayarladım yok iptal edemem dedi neyse bi tur bundan kavga ettik sonra belediye bindik ve ayaktaydık ben farkında olmadan oturan amcalara değmişim sırtımda ki çantam adamın kucağındaymış inince bana bi ton bağırdı yolun ortasında. Kızsın sen kız diye bende sinirlendim dedim gidecem ben ne bağırıyorsun falan sonra dedi gidersem bi daha gelmem dedi ben yine de gidecem dedi sonra gitti işte 2 gündür konuşmuyoruz. Şiödi eve haklı diyeceksiniz ama belediye de mecbur tıkış tıkışız ben napabilürim bilerek birine bi yerimi değdirme meraklısı değilim bilerek yapmadığım bişey için yolun ortasında deli gibi bağırma hakkı yok zoruma gitti. Sizce kim haklı napmalıyım

Siz haklisiniz sevgiliniz manyak mi ne? Ne demek bi yerin degdi? Ayrilin. Berber randevusu da degildir o iptal edemedigine gore.

Şimdi size haklısınız desem haklı olduğunuzu kabul ettirmek için mesaj yazacak,arama yapacaksınız sıkıntı.
Sevgiliniz haklı desem ayyy özür dilerim demek için arayacak,msj yazacaksınız yine sıkıntı siz bir araya getirmemek için uzak durun birbirinizden derim.
Berber randevusu nedir yaa ertelemeye değmez değeri veriyor

Siz haklisiniz sevgiliniz manyak mi ne? Ne demek bi yerin degdi? Ayrilin. Berber randevusu da degildir o iptal edemedigine gore.
Dikkat etmemi söylüyor belediye de o tarafa bı tarafa gidiyoruz ben farkında olmamışımdır ama bunu güzel şekilde söyleşin yolda bana ilk defa öyle bağırdı zoruma gitti

Dikkat etmemi söylüyor belediye de o tarafa bı tarafa gidiyoruz ben farkında olmamışımdır ama bunu güzel şekilde söyleşin yolda bana ilk defa öyle bağırdı zoruma gitti
Sevgiliniz manyak kizsin sen dikkat etmelisin ne demek? Hala nasil birlikte olmayi dusunuyorsunuz bu pis zihniyette biriyle anlamiyorum yasiniz mi kucuk?

Kime haklı diyeceğiz?
Sevgilin haklı dalan değil.
Otobüs kalabalıkta dikkat edememiş olabilirsin.
Bunun için kızsın sen diye bağıran hödük nasıl haklı olabilir?
Kızı erkeği yok böyle şeylerin, kendisi için geçerli değil ki kızsın diye özellikle söylenmiş.

Aynen öyle berberden zaten kavgamız başladı ve ben akşamları çıkamıyorum ailem izin vermiyor böyle kırı yılın başı ayarladım o bi berberi elemesi yok gitmem lazım adam beni araya sıkıştıracak bilmem ne. Yalan söylemiyor bu konuda belki diyeceksiniz yalan diyor ama yalan değil ve cideen saçı sakılı benden önemli olması zoruma gidiyor

Şimdi "evet haklı mı diyeceğiz" size göre bu korumacı sevgi yada kıskançlık falan mı? Yaşınızı merak ettim gerçekten
bu ne saçma bir yaklaşım?
Siz zaten şimdiden kabullenmişsiniz bu hanzo ile birlikte olmayı.
Allah aşkına ya aklınızı başınıza alın da böyle pis zihniyetlerden uzak durun. Kendi fikri zihniyeti pis olduğu için böyle tepkiler veriyor.
Bugün bu duruma deli gibi bağıran adam yarın sizi saçınızdan tutup sokakta sürükleyecek, sizin de zorunuza gider ancak.
Yarın öbür gün kız çocuğunuz olsa düşünmek istemiyorum.

Neresi haklı kız olunca ne oldu ? Cantan adama çarpmış poponla adamın kucağına mi oturmussun ? O seni günlük evlere götürürken düşünüyor mu bu kadar ? İyi ki konusmuyorsun kpss çalış bırak bu adamı ?

Yok sevgilin haklı falan değil çok biliyorsa taksiye bindirseymiş boş yapmasın

Allah aşkına otobüse belediye demeyi bırakın..

Canım benim sen bu çocukla mı gidiyorsun apartlara? Toksiğin dibi bir de. Yaşın daha gençmiş ayrıl dersini çalış işini gücünü bul sonra da düzgün birini bul. Kpss çalışılmaz böyle o ailenin evinden de çıkamazsın bu kafayla daha. Acilen hayatını yoluna koymaya bak boşver mal mal adamları, kendi çok namuslu olduğundan mı götürüyor seni öyle yerlere?

Ayrılmak için iyi bir firsat değerlendir.

Sevgilisini aparta götürünce namus kavramı yok bunlarda ama otobüste birine değince birden namusunu kıskanır erkeklik taslarlar.
Hata bizim kızlarda bazen hakediyorlar gerçekten.

Aaa bu bizim apart Simay mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…