- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
- 53
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Kardeş?Kardes kardeşi bıçaklamis dönmüş yine kucaklamis.
Neden tartıştığınız yazmamissiniz, bunu bilmeden nasıl şunu yap bunu yap diyebilsin ki insanlar?
Bildiğim bisey varsa ablama haddini bildirmeyi dert etmezdim herhalde, gerçekten pişman olmuş olamaz mı?
Ne ablası ya sevgilim diyorKardes kardeşi bıçaklamis dönmüş yine kucaklamis.
Neden tartıştığınız yazmamissiniz, bunu bilmeden nasıl şunu yap bunu yap diyebilsin ki insanlar?
Bildiğim bisey varsa ablama haddini bildirmeyi dert etmezdim herhalde, gerçekten pişman olmuş olamaz mı?
Had bildirebileceğiniz,uzun uzun yazınca anlayacak biri olsa zaten iletişim ve ilişki problemleriniz olmazdı diye düşünüyorum.Vakit kaybı olur yazmanız. Ha içimi döktüm diyecekseniz sadece içinizi döktüğünüzle kalmanın bilinciyle yazın tabi. Son olarak ne yazayım bence saçma bir soru. Yaşayan siz,hisseden siz ısmarlama olmaz o içten ne gelirse odur.7 gün boyunca ne o ne de ben yazdık, sonra o yazdı ama yani öküz gibi bir yaklaşım, yazmamasının sebebi hem sinirliymiş, hem vakti olmamışmış, hem çok yoğun çalışmışmış, sonra konuşmaları tekrar okuyunca hatalı olduğu görmüş güya o yüzden yazmış. Bende bahaneler üretme bana verdiğin değeri gördüm anladım dedim, istediğin kadar dil dök ama kendini kandırırsın beni değil dedim. Beni 7 gün umursamayanı ben hiç umursamam, haddini bildirmek için güzel bi mesaj yazıp ayrılmak istiyorum, ne diyebilirim sizce bu mesajda? Ve siz durum halkında ne düşünüyorsunuz
Ben baya bi dalgınım... özür dilerimKardeş?sevgilim yazıyor.
Özür? Yok estağfurullah.Ben baya bi dalgınım... özür dilerim
Bence de ayrıl7 gün boyunca ne o ne de ben yazdık, sonra o yazdı ama yani öküz gibi bir yaklaşım, yazmamasının sebebi hem sinirliymiş, hem vakti olmamışmış, hem çok yoğun çalışmışmış, sonra konuşmaları tekrar okuyunca hatalı olduğu görmüş güya o yüzden yazmış. Bende bahaneler üretme bana verdiğin değeri gördüm anladım dedim, istediğin kadar dil dök ama kendini kandırırsın beni değil dedim. Beni 7 gün umursamayanı ben hiç umursamam, haddini bildirmek için güzel bi mesaj yazıp ayrılmak istiyorum, ne diyebilirim sizce bu mesajda? Ve siz durum halkında ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?