Sevgilimle konusmuyoruz

Yanyanayken falan cok iyi aslinda deger verdigini hissediyorum ama bir haftadir cidden onemsemiyor

Ayrilmak istesem direkt soylerim zaten niye dolandiriyim diyordu bilemiyorum ne yapmaya calisiyor cok karisik kafam :(
Valla canım benim kaybetmekten korkmuyor gibi me geldi korkan adam böyle mi konuşur ?acaba onu terkedemeyeceğini ne yaparsa yapsın bunu sindireceğini mi düşünüyor?böyle bir şey yansıttın mı ona ?kendini vazgeçilmez sanmak gibi bir huyu var mı ?

Valla canım benim kaybetmekten korkmuyor gibi me geldi korkan adam böyle mi konuşur ?acaba onu terkedemeyeceğini ne yaparsa yapsın bunu sindireceğini mi düşünüyor?böyle bir şey yansıttın mı ona ?kendini vazgeçilmez sanmak gibi bir huyu var mı ?

Gecen hafta tartistigimizda ayrilmak istiyorum dedim sonra da ayrilmak istemiyorum falan dedim ozur diledim o yuzden ayrilmayacagimi dusunuyor olabilir. Oyle bir huyu yok aksine kendini hic begenmis biri degildir.Onu gercekten sevdigimi biliyor sadece ona guveniyor olabilir.

Yanyanayken falan cok iyi aslinda deger verdigini hissediyorum ama bir haftadir cidden onemsemiyor

Ayrilmak istesem direkt soylerim zaten niye dolandiriyim diyordu bilemiyorum ne yapmaya calisiyor cok karisik kafam :KK43:
Onu sen ustune gitme diye demistir, cok az erkek ayrilmak istedigini direkt soyler. Eger soguyan sen olsaydin direkt soylerdin ama erkekler yenisini bulana kadar eskisini elden cikarmiyor,

Adam haklı, soğumuş sizden.
Ufacık bir tartışmada hem de bana yeteri kadar mesaj atmıyorsun gibi sudan bir sebepten dolayı ayrılmak isteyen sonra anında vazgeçen bir kadından herkes soğur. Üstüne de tatil gelmiş, tam olmuş. Çok ümitlenmeyin derim.

Adam haklı, soğumuş sizden.
Ufacık bir tartışmada hem de bana yeteri kadar mesaj atmıyorsun gibi sudan bir sebepten dolayı ayrılmak isteyen sonra anında vazgeçen bir kadından herkes soğur. Üstüne de tatil gelmiş, tam olmuş. Çok ümitlenmeyin derim.

Malesef dedigime zaten cokca pisman oldum kendiside affettigini soyledi ve sonraki konusmalarimizda gayet iyiydik, kendimi hazirladim herseye zaten, tesekkurler.

Baska birinden hoslanirsa ayrilir benden ama.onu da yapmiyor :(
Evet deger vermiyor bir haftadir malesef.

benim eski sevgilimde böyleydi canım AYRIL seven erkek arar sesini duymadan duramaz merak eder konuşmak ister. Ne adamlar var sesini duymadan uyumak istemedim diye sevgililerini arayan. Biz de böyle meşguldur aramamıştır falan filan anca kendimizi kandırıyoruz. Özellikle bir de tatilde demişsin sıkıntı var. Daha 21 yaşında böyle erkekleri çekmek zorunda değiliz. Mutlu olma yaşı çile çekme değil.

benim eski sevgilimde böyleydi canım AYRIL seven erkek arar sesini duymadan duramaz merak eder konuşmak ister. Ne adamlar var sesini duymadan uyumak istemedim diye sevgililerini arayan. Biz de böyle meşguldur aramamıştır falan filan anca kendimizi kandırıyoruz. Özellikle bir de tatilde demişsin sıkıntı var. Daha 21 yaşında böyle erkekleri çekmek zorunda değiliz. Mutlu olma yaşı çile çekme değil.
Ayrilmak degilde eski haline donsun istiyorum bir hafta once o da arardi bi sesini duyayim derdi :(

tavsiyeme uy ve sakın arama.
cuma günü döndüğünde o seni arayacak.

aradığında sakın trip falan atma herşey normalmiş gibi davran.

zamanında senin yaşadıklarını yaşadım. lütfen bu yazdıklarımı uygula. tut kendini sık dişini, gör bak cumartesi günü seni arayacak.

sakın kötüyüm ayaklarına da girme sevinçli ve iyi bir ses tonu ile cevap ver, trip atma, üzüldüğünü beli etme.
Katılıyorum arkadasın söylediklerine aynı sekilde kesinlikle arama. Bende yasadım aynı seyi sinirden köpürsem de aramadım kendisi pasa pasa aradı. Evet dayanması zor olucaktır bilirim ama biraz sık disini bence gör bak sonrası daha iyi oluyor. En azından yeri geldiginde konusma hakkı sende olsun bırakta. Zaten az bisey kalmıs sen yazma,arama isteğin geldiği zaman buraya yaz :D

Katılıyorum arkadasın söylediklerine aynı sekilde kesinlikle arama. Bende yasadım aynı seyi sinirden köpürsem de aramadım kendisi pasa pasa aradı. Evet dayanması zor olucaktır bilirim ama biraz sık disini bence gör bak sonrası daha iyi oluyor. En azından yeri geldiginde konusma hakkı sende olsun bırakta. Zaten az bisey kalmıs sen yazma,arama isteğin geldiği zaman buraya yaz :KK70:
Zaten hic zorlanmiyorum aramamak konusunda :) sadece onun da aramamasindan korkuyorum :(

Arkadaslariyla tatildemi ohhh keyifi yerinde cnm neden arasn ki anlayamadn mi dha ben ce o oglan hic guwenilir degl guwenme derm hic arama

Dun cikti arkadaslariyla cuma gunu gelecek, resim atmis bide sosyal medyaya keyfi yerinde gayet:KK43:
valla sende git gez arkadaslarinla sende resimlerle doldur ona inat, gorsun seninde onu umursamadigini. biliyorum insanin icinden gelmez pek onu oyle keyifli gorunce ama kendini zorla git sende gez.

Uzme kendini. Biz kizlar kocalarimiz yada erkek arkadaslarimizka aramiz kotu oldugumuzda yad akavag ettigimizde butun gunumuz asık suratla gecer cevremizdekilerede yansitiriz saklayamayiz. Ama erkekler oyle degil. Bizlerle tartisirken sinirlenirler. Telefonu kapattiklari an onlar normal hayatlarina donerler. Şuan o arkafaslari ile tatilin tadini cikariyor. Guluyor eğleniyor.
Takma fazla kafana.

Back
X