Sevgilimle nikahlandık ailem bilmiyor!

Ne diyebilirim ki, hakkınızda hayırlısı olsun. Dilerim her şey gönlünüzce olur.

7 senelik bir ilişkim var bunun 3 senesi ayrı yerlerdeydik.hala da ayrıyız..çok seviyoruz birbirimizi.ama önümüzde iş engeli oldugu için bekliyoruz.öyle gizli nikah falan aklımıza bile gelmedi.sen aileni ezmişsin nikahlanmıssın hem de seni defalarca aldatan adamla.büyük konusmak istemiyorum Allah kimsenin basına vermesin böyle bir şey.ama arkadaşım sen de biraz saf davranmıssın yaa...neyse bizle aynı dönemde çıkmaya baslayıp 1 sene sonra imam nikahı yapan ark da vardı.ne mi oldu ayrıldılar.ilişkiye de girmişler.yani imam nikahı baglayıcı bir unsur degil...bir anda kendini terkedilmiş bulabilirsin.eşim falan yazmıssın o kadar garip geldi ki hiç mi vicdanın sızlamadı ailenin yanında bunları düşündüğün için...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bilgisayarım yok evde o yüzden yazmamadım.yorumlarınız içn teşekkür ederim.herkese.çoğunuz hak vermemişsiniz,cok yanlış yolda olduğumu ,ciddi psikolojik problemler yaşadığımı söyleyen,yaşadıklarımı bilmeden yerden yere vuran tüm arkadaşlara da destek olanlara da teşekkürler.umarım ve diliyorum Allah hiçbirimizin başına bunları getirmesin,çok yanlış seyler yazılmış hakkımda 19 yasında sevgilim olmadı hiç belki ben 19 ken diye anlattığım bir konuda yada cevapta geçmiş olabilir.kürtaj oldum evet .2yi düşünüyormuşsun falan demişler.tabikide öyle bişey yok yine yanlış anlaşılmış heralde diyorum.ben yazdığım söylediğim hiçbirşeyi inkar etmiyorum.zaten ayan beyan herkese açık burdan .herkeste okuyor.cinsel beklentiye giren arkadasım gecen senekiydi.onunla ayrılalı 1 yıl oldu.o zamndan beri evlendiğim sevgilimle görüştük ve bayramdan sonra evleneceğim eşim inşallah.nikahımızı onun ailesiyle yaptık buarada.annesi dayısı ve benimde teyzem vardı.şahit olarak.teyzem buradaydı.bayram için memlekete gidecekti.bana bi şahit lazımdı.o yüzden teyzem şahidim oldu .bu sebeple erken nikahlandık.benim eksik anlatmalarım oldu o yüzden de yanlış anlaşılmış olabilir.
Bizim mezhebimizde ailenin gönlü alınmıyorsa rızasızda da nikah kıyılabiliyormuş.hocalara sorduk.eşimin önceden cok hataları oldu bunu da söyledim zaten ama cok değişti.şimdi etrafı da pervane oluyor.cok dua ettim cok sevdim bu adamı.affettim herseferinde .şimdi tüm şifreleri bende.cok pişman olup af diledi.ben affetmediğim için hasta olup yataklara düşmüştü.evine gittiğimde bitmişti resmen.onunla konuşmadığım için ne yemiş ne içmiş.kaç kere haber gönderdi inanmadım.hiç öyle bir adam değildi çünkü.şimdi cok şükür hersey yolunda be hep dua ediyorum Allah bozmasın.burda kimse neler yaşadığımı neler çektiğimi bilmiyor ,ama ibret alınacak bir hale gelmiştim herkesin yorumların bazılarını okurken ağladım sürekli.kimse kimsenin iç yaşantısını bilmez bukadar.ömrüm boyunca huzuru bekledim hep birinden ne annem babam birlere kızım nasılsın bir derdin mi var demedi birgün.15 yıldır liselide üniversiteyi de dışarıda okudum.eve gitmeyi iple çekmezdim ben diğer arkadaşlarım gibi.ne annem sarılırsın bayramlarda ne babam.bir kere öpmediler.ağlardım hep dönüş yollarında.bayramları bile annem zar zor öperdi.o da uzaktan.hiç ana kız muhabbet etmedi.nede kardeşimle.sürekli döveydi.bizde anamızdan böyle gördük derdi.sen ne bekliyorsun diye kızardı.hala da öyle.başkalarının yanında dalga geçer benimle.insan evladına yapar mı ya..suyu getirişime bile şuna bak beceriksiz deyip azarlardı.ne var yani suyu bi insan getirilen miye azar işitsin.ben hergece ağlardım üvey olsam da gercek annemi bulsam diye.bunlar sadece bi kac örnek daha neler var.mezuniyet törenine bile gelmediler.lise mezuniyetine elbise almadılar .kotpantolonla gitmiştim.maddi durumumuz cok iyi buarada.onlar zihniyeti cok eski kafa.herkes hastamısınız demişti.evet hastalandım falan demiştim.ne gerek var sahneye çıkıp plaket alınca neolucakmış.sonra alsam olmuyormuymuş.
Şimdi herşeyi anlatamam tabi ama diyeceğim şu ki hatalarım cok oldu,onlara kılıf aramıyorum asla.ama ağır yorumlar yapan arkadaşlara söylüyorum ben hiç gülmedim.dondurma yiyip Park'ta oynarken kimsenin annesi zıkkım ye ,geber demez.benim annem benim sevindiğimi görünce çıldırıyor resmen.o dondurmayı yemeyip çöpe attım,onlar görmeden.
Belkide ciddi psikolojik sorunlarım vardır bilemiyorum.ben günah bataklığına batmışım.bildiğim bu.ne ara bu hale geldim..yazarken ağlıyorum.ama artık beni seven bir insanı kaybetmek istemiyorum.
Herkese tekrar yorumları için teşekkür edip KONUMUN KAPATILMASINI RİCA EDİYORUM.

lütfen ya lütfen
bizi aldatırsın da kendini nasıl aldatacaksın
dön oku yazdığını memlekete ailesine anlatmaya gitti diye yazmışsın
ne aileler var senin ailen ne ki
ama her ailesi kötü olan ben kendimi batağa sürükleyeyim demiyor
kendini kurtarmaya ayakları üstünde durmaya çalışıyor
o adam seni sevseydi 50 kere seninle evlenir ailenin karşısına çıkardı
bize ne istediğini yap
ama üzülen sen olacaksın

tabi ki suçlu değiliz, bende başta okuyunca yazmıştım buraya bir şeyler..
sonuçta burada kimse konu sahibinin kötülüğünü istemiyor..
ama son yazdığı mesajı okuyunca, artık onun hakkında oyle yapsaydın, böyle yazsaydın demenin anlamı yok..
bence toplum olarak bende dahil olmak üzere inanmayı kaybettik sanırım..hep şüpheciyiz.. hemen karşı atağa geçiyoruz maalesef :50:

bence hakkimiz var, keske bastan anlatsaydi dogru dürüst,
o zaman kimsede üstüne gitmezdi konu acan kisinin..

evet süpheciyiz, cünkü süpheci olmak zorunda birakildik ..
herseye inanip gözlerimizi kapatirsak,
kandirildigimizdan farkinda olmayacagiz...

lütfen ya lütfen
bizi aldatırsın da kendini nasıl aldatacaksın
dön oku yazdığını memlekete ailesine anlatmaya gitti diye yazmışsın
ne aileler var senin ailen ne ki
ama her ailesi kötü olan ben kendimi batağa sürükleyeyim demiyor
kendini kurtarmaya ayakları üstünde durmaya çalışıyor
o adam seni sevseydi 50 kere seninle evlenir ailenin karşısına çıkardı
bize ne istediğini yap
ama üzülen sen olacaksın

Sonuna dibine kadar haklisin

Back
X