• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle nir şeyler yaşadık

miyavsuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2025
7
1
1
23
sevgilimle uygulamanın gösterdiği yumurtlama gününde birliktelik yaşadım fakat korunarak ve uzun süreli bir şey bile değildi prezervatifi kontrol ettim hatta hiç bişi yoktu.ben korktum ama hemen tarlusal kullandım reglim çabuk olsun diye 5 gün kullandım dün bitti ama hala regl olmadım normal reglime ise 5 gün var napıcam

sevgilimle uygulamanın gösterdiği yumurtlama gününde birliktelik yaşadım fakat korunarak ve uzun süreli bir şey bile değildi prezervatifi kontrol ettim hatta hiç bişi yoktu.ben korktum ama hemen tarlusal kullandım reglim çabuk olsun diye 5 gün kullandım dün bitti ama hala regl olmadım normal reglime ise 5 gün var napıcam
Tarlusal gecikme olursa kullanılır

Neden tarlusal kullandınız? Korunmuşsunuz zaten. Gebelik olduğunu düşündürecek ne var ortada? Regl olmaya daha 5 gün varmış bir de.

Aylardir gebe kalmaya calisiyorum henuz basaramadim ve korunduğunuz halde şüphe duyuyorsunuz. Bence hiç panik yapmayın kafaniza görede ilaç almayin bunyenize zarar :)

Böyle kafanıza göre hap kullanıyorsunuz da kendınıze zarar veriyorsunuz ilerde çocuk ister bulamazsınız yapmayın kendınıze bunu

Neden tarlusal kullandınız? Korunmuşsunuz zaten. Gebelik olduğunu düşündürecek ne var ortada? Regl olmaya daha 5 gün varmış bir de.
ben öğrenci iken de sınava denk gelmesin erken gelsin diye kullanmıştım.bu sefer de stres olacağıma kullanayım dedim.kötü etkileri hakkında bir bilgim yoktu maalesef

Back
X