Tarlusal gecikme olursa kullanılırsevgilimle uygulamanın gösterdiği yumurtlama gününde birliktelik yaşadım fakat korunarak ve uzun süreli bir şey bile değildi prezervatifi kontrol ettim hatta hiç bişi yoktu.ben korktum ama hemen tarlusal kullandım reglim çabuk olsun diye 5 gün kullandım dün bitti ama hala regl olmadım normal reglime ise 5 gün var napıcam
Neden tarlusal kullandınız? Korunmuşsunuz zaten. Gebelik olduğunu düşündürecek ne var ortada? Regl olmaya daha 5 gün varmış bir de.sevgilimle uygulamanın gösterdiği yumurtlama gününde birliktelik yaşadım fakat korunarak ve uzun süreli bir şey bile değildi prezervatifi kontrol ettim hatta hiç bişi yoktu.ben korktum ama hemen tarlusal kullandım reglim çabuk olsun diye 5 gün kullandım dün bitti ama hala regl olmadım normal reglime ise 5 gün var napıcam
Kesinlikle katılıyorum sizeBöyle kafanıza göre neden içiyorsunuz ki. Sanki bu ilaç gebeliği engelleyecek. Erken olsa ne olacak ki?
Korkmadan her hapi içiyorsunuz
Aylardir gebe kalmaya calisiyorum henuz basaramadim ve korunduğunuz halde şüphe duyuyorsunuz. Bence hiç panik yapmayın kafaniza görede ilaç almayin bunyenize zarar :)sevgilimle uygulamanın gösterdiği yumurtlama gününde birliktelik yaşadım fakat korunarak ve uzun süreli bir şey bile değildi prezervatifi kontrol ettim hatta hiç bişi yoktu.ben korktum ama hemen tarlusal kullandım reglim çabuk olsun diye 5 gün kullandım dün bitti ama hala regl olmadım normal reglime ise 5 gün var napıcam
hak veriyorum size fakat çok korku ve endişe içinde olduğum için aldımBöyle kafanıza göre neden içiyorsunuz ki. Sanki bu ilaç gebeliği engelleyecek. Erken olsa ne olacak ki?
Korkmadan her hapi içiyorsunuz
çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinAylardir gebe kalmaya calisiyorum henuz basaramadim ve korunduğunuz halde şüphe duyuyorsunuz. Bence hiç panik yapmayın kafaniza görede ilaç almayin bunyenize zarar :)
ben öğrenci iken de sınava denk gelmesin erken gelsin diye kullanmıştım.bu sefer de stres olacağıma kullanayım dedim.kötü etkileri hakkında bir bilgim yoktu maalesefNeden tarlusal kullandınız? Korunmuşsunuz zaten. Gebelik olduğunu düşündürecek ne var ortada? Regl olmaya daha 5 gün varmış bir de.
Allah korusun tabii ki kendime ve bünyeme zarar vermek çok korkunç bir düşünce tabiiBöyle kafanıza göre hap kullanıyorsunuz da kendınıze zarar veriyorsunuz ilerde çocuk ister bulamazsınız yapmayın kendınıze bunu
Ama kullandığınız ilaç regl gecikirse kullanılan bi ilaç hadi regl olayım die onu içince vücudun duzenıyle oynamış oluyorsunuz dikkat edin .Allah korusun tabii ki kendime ve bünyeme zarar vermek çok korkunç bir düşünce tabii
çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için tabii daha dikkatli olucamAma kullandığınız ilaç regl gecikirse kullanılan bi ilaç hadi regl olayım die onu içince vücudun duzenıyle oynamış oluyorsunuz dikkat edin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?