• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle olan sorunlar.

yapma sakın bak yasın cok kucuk bende senın hatanı yaptım 5 senelık ılışkım vardı 15 yasımda başladım hayatımı etkıledı okulumu herşeyimi bır ayrıl bır barıs sonra nemı oldu bıgun uyandım ve dedımkı yeter artık kendı uzuldugumle kalıyorum adam takmıo benı ayrıldım onunda ısıne geldı ıstedıgı oymuş aradan bı sure gectı tabı o surede yasadı ettı ıpını koparmıs dana gıbı :)) sevgılerı oldu dondu dolaştııı bana geldııı evlenelım dıyee :D suan ayrılıgımızın ustunden 4 sene gectı hala benle evlenmek ıcın ugrasıo kendıne cok zarar verıoda madde bagımlısı oldu... ama kendı secımlerı ve kendı hatalarıydı herkes yaptıklarının bedelını oder benım yıllarımı caldı sen cok kuçuksun bıraak onune saana deger veren ınsanlar cıkcak....he benım cıktıgımı suan henuz daha tam bu dedıgım bı ınsan cıkmadı ama sana zarar veren ınsanlardan uzak dur RABBIM herseyın hayırlısını versın ama kımsenın pesınden kosma onlar senın pesınden kossun sen kıymetlı olursun bunu unutma

12 ekimde sözlenmiştik bu aralar oldu işte yaptıkalrı

Bizde 7 ekimde sözlenmştik kendi aramızda ve o da bana aptal gerizekalı demeye başladıydı bu hafta içi ayrıldım deli gibi mesajlar atıyor yalvarıyor kahroldu ama bitirdim yani , sende fazla uzatma bence ayrıl barış sonu hüsran yani . Sürekli ayrılıp barışınca ilişkiden bir hayır beklenmiyor yani. sende yoluna bak bence, hiç bir kadın hakareti hak etmiyor sineye çekme sakın.

Bu adamlar sizi kaybetmekten korkmuyor. Neyine peşinden gidiyosunuz anlamıyorum. Küfürden ağır ne var? Sen kendine nasıl dil uzattırırsın.

Bizim aramızda sözlülük yok. 4 sene kadar uzun bir ilişki de değil. Bizimki daha 7 ay sizinki kadar olmasa bile benimki de bu kıvama geldi. Günaydın, iyi geceler yazmak yok hep ben yazıyorum. Yazıyorum güzel de cevap veriyor ama aklından buyurmuyor. önceden bikraç saatkonuşmasak naptın nerdesin diyen adam gitti yerine hödüğün teki geldi. 1 aydır böyleyiz bu konuyu baçınca da ilk günlerdeki gibi olmayaız tabilkide saçmalam vs diyor en sonunda bu konu açılınca cevap vermemeye başladı. Sanırım her şey onları hayatlarımızın merkezine koyana kadar. Biz ilk başladığımızda ben sözlükte yazra olduğum için sürekli yazıyordum ordan arkadaşlarımla buluşuyprum dansa gidiyordum ki dansta tanıştık biz de onunla zaman geçtikçe yazarlğı bıraktım dansı ekmeye başladım bırakmadım ama gitmeyi azalttım. sonra da durum bu işte. Sevmese ayrılır ama ayrılmıyor da 1 aydır aynı konudan tartıştığımız halde ayrılmıyor ama hiçbir şey de olmamış gibi devam ediyor. Ve benim karşımda biraz egoist biri var maalsef.

Gerçekten çok şaşırdım. Valla çok üstlerine düşmemek lazım. Bende çok üstüne düşüyordum sonra mızmız cevap yazıyordu. Bende boşverdim en iyisi kendi koşsun peşimden dedim. Şimdi pervane gibi oldu valla ;);););););););)

seninle hemen hemen aynı durumdayız kesinlikle ilgilnme ve afedersn ama köpek yerine koyma

Back
X