Bizim tanışmamız biraz değişik olduğu için paylaşmak istedim.
Bir gece saat 3buçuk arkadaşım aradı uyuyordum ben.Uyandım aşağı iner misin seninle konuşmam gereken bir şey var dedi.Tamam dedim indim aşağı konuştuk neyse içeri girecek tam bi baktı anahtarı yok.Onun evi de 1. kat.Ben tırmanırım dedim.Ne akla hizmetseee.
Tırmandım kapıyı açtım odaya gittim ev karanlık prizi aramaya çalışırken bir baktım yerde bir karaltı! birşey kıpırdıyor

Bastım çığlığı.
benimki orda uyuyormuş meğerse korkudan hopladı yazık
o da bana bağırdı manyak mısın kızım ne bağırıyorsun diye.Işığı bir açtım benimki ağzı açık bana bakıyor melek misin sen ya dedi. ben çok utandım tabiki
Sonra arkadaşım geldi bizi tanıştırdı daha evde bir sürü kişi varmış hepsi ayaklandı.Sonra aynı ortamlarda bulunduk bir kaç kez.
O beni 2 sene önce okulda görmüş ama bulamamış bir daha orda karşıma çıkınca çok korktum demişti
Kader sanırım!!

Bir gece saat 3buçuk arkadaşım aradı uyuyordum ben.Uyandım aşağı iner misin seninle konuşmam gereken bir şey var dedi.Tamam dedim indim aşağı konuştuk neyse içeri girecek tam bi baktı anahtarı yok.Onun evi de 1. kat.Ben tırmanırım dedim.Ne akla hizmetseee.
Tırmandım kapıyı açtım odaya gittim ev karanlık prizi aramaya çalışırken bir baktım yerde bir karaltı! birşey kıpırdıyor

Bastım çığlığı.

O beni 2 sene önce okulda görmüş ama bulamamış bir daha orda karşıma çıkınca çok korktum demişti

Kader sanırım!!
Son düzenleme: