canım cok sıkkın.sewgilimle tartıstık az önce we ben hernekdar sinirimi hemen yenebilsem we konuyu çözücü konusmalar yapablcek kıwama gelsem de o yapamıyo bu huyuna snir oluyorum neyse diyip kestiriyo hatta konusmayalım diyo yine aynısını yaptı iyi aksamlar yazdı ya bana sinir oldummm halbuki tartısma sebebimiz kendisiydii ama bende snirlenince kendimi kaybedip cok agır we hazmı zor seyler söylüyorum onu sinirlendirmek icin yine öyle bisey söylemistim kıskancagını we sinirlencegini bile bile offff napıcam okdr sıkıldım ki kendimi yemeye werdim ewi yedim nerdeyse we midem bulanıyo suan !
bide bnmki aşırı sinirli aslında biliyorum huyunu ama cok ayıca bisey dedi bende snirlendim tutamadm kendimi oda kudursun istedim...sürekli yesilcamdaki saf böyle iyilik melegi adamı yumusaklıgıyla döwen basrol kız gibi dawranmak istiyorum ama onda peygamber sabrı war heralde ya yapamıyorum taktik werin bana bu konuda cok sewinirim opuyorumnanaktan bide ben smdi naapmalıyım sizce onun sinirinin gecip bana yazmasını mı bekliyim yoksa ilerleyen saatlerde bn adım atıp alttan almaya mı calısıyım? bide bizim bununla tartıssak bile barısmadan uyumama kuralımız wardı msj atıp onu mu hatrlatsamblmiyorum yardım edin.buarada üsenmeyip cewap yazanlara cok tesekkür ederim.tombik olma olayınada cok güldm saolun walla yüzümü güldürdünüz su sıkıntılı anımda :)
Seni iyi anliyorum. Bende cok cabuk sinirlenebilen ve sinirlendigimde agzimdan cıkanı kontrol edemeyen, soyledıgımın nereye gıdebılecegını dusunmeyen,pire icin deve yakanlardandım.Bu yuzdende benım tavrım genelde kavga pontasiyelindeysem susmak olurdu.Sakinlesince konusmaya calisirdim.Sevgilimde sıcagı sıcagına halletmek ısterdı hep.Ilıskımızın ılk basları hep kavgayla gecti birbirimizi anlama cabasindayken.baktim olacak gibi degil kırıp kırıp duruyorum sefgilimi.kendimi kontrol etmeye basladim.empati kurmaya calistim.Sımdıyse ben cok sınırlıysem o ustelemıyor sakınlesınce kuzu kuzu ben gıdıyorum ona. Yada ben kendımı tutarak sorularıma cevap ıstıyorum.Dengelıyoruz artık iste.
Ama senınde kendını kontrol etmeye calısman lazım.Eger karsındakını kırmak ıstemıyorsan.Kendını onun yerıne koymaya calıs. bırbırınıze barısmadan uyumama sozunuz varsa bu sozu tutmaya calıs.Ama sakınlestıgıne emınsen.
Ay ne cok sey yazmısım. Eskı gunlerım aklıma geldı.anılarım deprestı kızlar,kusura bakmayına.s.
küs yatıp yatmayacagınızı sorun.. cevaplamazsa kuralı o bozmuş olur.
Erkekler konuşmazlar sen vır vır edersin ona tın tın. Az önce bir tartışma yaşamış olan ben gene aynı şeyi tecrübe ettim. Git anacım başka şeylerle ilgilen. Ben gidip bulaşık makinamı yerleştirecemPC de oyun falan oyna, uğraşma onla takılma turkcelli devam et
canım cok sıkkın.sewgilimle tartıstık az önce we ben hernekdar sinirimi hemen yenebilsem we konuyu çözücü konusmalar yapablcek kıwama gelsem de o yapamıyo bu huyuna snir oluyorum neyse diyip kestiriyo hatta konusmayalım diyo yine aynısını yaptı iyi aksamlar yazdı ya bana sinir oldummm halbuki tartısma sebebimiz kendisiydii ama bende snirlenince kendimi kaybedip cok agır we hazmı zor seyler söylüyorum onu sinirlendirmek icin yine öyle bisey söylemistim kıskancagını we sinirlencegini bile bile offff napıcam okdr sıkıldım ki kendimi yemeye werdim ewi yedim nerdeyse we midem bulanıyo suan !
kusura bakma arkadasım ama bu konuyu senın degıl erkek arkadasının acması gerekırmıs bende offf baslıgıyla.
tartıstık canım sıkkın dıyorsun cok agır hazmedılmeyecek sozlerı sen soyluyormussun
sevgılın konusmayalım tamam dıyıp konuyu kapatmaya ortamı yumusatmaya calıstıkca sen agır hakaretlerle kıskırtmaya calısıyorsun
sonra kendını yemeye verıp mıden bulanıyor
sence yanlısın cogu sende degılmı canım yaaa?
1.erkekler cok konusmayı sevmezler
2.ozellıkle hatalarını yuzune soylemek elestırılmekten hoslanmazlar
3.canları sıkkınken asla karsısındakı ınsanın dırdırını cekmezler
4.asla ve asla kendıne hakaret eden bırını ıstemezler
bence yazdıgın yazıya gore dıyorum sen hatalısın canım
sorun ne olursa olsun sınır anında degıl sakınken konuskı karsındakı ınsan dınlesın hatasını anlasın.
unutma cok sınırlenmek bagırmak hakaret ıceren sozler soylemek senın haklılıgını gostermez tam tersıne sen haklı bıle olsan haksız duruma dusurur senı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?