Sevgilimle tartıştık..Of....

malesef oyle canım hersey kadınlara dusuyor
daha bekarsın evlende goreyım senı
evlı arkadaslara sor bak bır tartısmada kavgada kadın haklı olsa bıle bagırsa dırdırcı olup cıkar adı
evde kadın huzur vermıyor olur
ama susar sureklı ılımlı davranırsan harıka bır essın emın ol
bız kadınlar hemen sınırlenır hemen yumusarız ısterızkı erkeklerden sınırlendıgımız anda yıkalım dokelım sovelım ama hemencıkde barısalım
ama onlar oyle degıller ozellıkle sınır anında konusmaktan kacınırlar neden dıye dusundunmu hıc?
cunku kırmak ıstemezler kotu konusmak ıstemezler
mantıklı erkekler boyle yapar
ama kaba karsısındakıne deger vermeyen bazı erkeklerde bızım yaptıgımız gıbı yapar hatta sıddet uygular daha sonrada ıslerıne geldıgınde barısırlar.
sen olsan hangısını tercıh ederdın?
emın ol olaydan kavgadan kacmak degıl sakınlesıp konusmak ıstıyordur sevgılın bence mantıklı bır davranıs
sende bıraz kontrol altına al sınırını nasılsa barısacaksın kalbını kırmıs olmazsın sana olan sevgısını saygısını kaybetmıs olmazsın.
umarım akıl vermek gıbı algılayıp kızmamıssındır banayerimsenibenyerimseniben
barısmanızada sevındım bu arada bır daha yasanmaması dılegıyle ınsaallahhhhhhhh

e barışmışsınız hadi bakalım
bundan snra sinirli olduğunuzda çok konuşmayın
telleri kapatın

yok cnm ne kızması cok müteşekkirim hatta üsenmeden cwp werdigin icin haklısın ayrıca bnm isyanım düzene :)

cewap yazan herkese cok tesekkür ediyorum güzel dilekleriniz icinde ayrıca tesekkürler kızlar a.s.:enbuyukkk:

bişey daha sormak istiyorum .. bazen ufak biseyden aramızda bi gerilim olusuyo konuda ikimizde kendimizce haklıyız snra kmse yazmıyo.ben mi adım atmalıyım sizce yoksa ondan mı beklemeliyim ?

madem haklı olduğunu düşünüyorsun sen adım at haklı olduğunu ispatla ki daha sonradan yani olay kapanınca elinde kozun olsun ben öyle yapıyorum işe yarıyo :):)

konuyu okuyacaktım ama
senın avarttarında turkan sorayın neden cenesı kırmızı ????
cıcek de degıl kı o ne o öle boyamışsın kadını?

madem haklı olduğunu düşünüyorsun sen adım at haklı olduğunu ispatla ki daha sonradan yani olay kapanınca elinde kozun olsun ben öyle yapıyorum işe yarıyo :):)

işte öyle durumlar oluyo ki ikimizde haklı oluyoruz kendimizce.ama o cok sinirli we knuyu acmaya deil kapamaya calısanlardan adım atmıyo adım atmak hep bna düsüyo snrada üste cıkıyo tabi ben adım attgım icin ztn zeytinyagı gbi cok iyi sawunma yapıyo amaan bıktm su erkeklerden ya

boyle şeylerın olmaasıı çok normal
birüsürü şey yasayacaksınız
erkekler genelde kavga analrında susarlar ve kavganını büyümesini isitemezler
bence bu yüzden susmustur yoksa başka bir nedeni olcanı sanmıyorum
abartıyorsun biraz

off bizde yeni tartıştık yha ben hatalıyım biliyorum kabul ettim ne kadar alttan alsamda olmuyo erkekler nası warlık ya of hala konuşmuyo bende konuşmama kararı aldım konuşsamda fayda etmiyo zaten...
sizinde barışmanıza sewindim cnm darısı benm başıma....

bak yine sen haksız oldugunu kabul ediyosun canım bide beni düsün bizde ikimizde haklıyız we bnm sewgilim herzaman ZEYTİNYAĞI benim sinirim de cabuk geciyo konu kapansın diye alttan alıyorum diye de iyice kendini haklı cıkarıyo !

madem alttan aldın yinede pas wermiyo artık senin yapabılşcegin bişsey kalmamıs canım demekki zmana ihtiyacı war ona süre wer biraz ztn kafasın da bazı seyler oturunca sana dönecektir.insallah en yakın zmnda barısırsınız canım

madem alttan aldın yinede pas wermiyo artık senin yapabılşcegin bişsey kalmamıs canım demekki zmana ihtiyacı war ona süre wer biraz ztn kafasın da bazı seyler oturunca sana dönecektir.insallah en yakın zmnda barısırsınız canım[/QUOTE]

inşallah bakalım bekledigim gibi barışmadık bi süre ayrı kalmaya karar werdik bugün 4, gün hala ses yok ikimizdende ....off off

öncelikle bir dilini tut ,ağzına gelen herşeyi söylemeye,böyle yaparaktan ilişkinizde yıpranır,bak kendini yemeğede veriyorsun şişmanlamakmı istiyorsun..

Barışırsanız bence dikkat et sözlerine. Kendin söylüyorsun hazmi zor şeyler söyleyip sonra da yumusuyorum. Haklı bile olsan kendini haksız konuma sokmaktan başka işe yaramaz bu davranışların.

annemde aynı seyi söyler bana ama insan sinirlenince gözü hiçbişe görmüo ki hele bi de karsı taraf hata yaptıysa way haline :) çok zaman haklıyken dilimi tutamadııım agır konustuuum için haksız konuma düştüm
sinirimi bişeler yaparak gecirmem lazım ama olmuo :)

ewt ya bnmde öyle gözüm hicbisey görmüyo ! bikere cocuk bna ilanı ask ederken yazdıgı seyi yanlıs okumusum cıldırdımmm ne laflar ettm snra anladm ama tbi knusmanın icine etmistm yani :) allahtan cok üstünde durmadı ama bozuldu tbi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…