zaten kimse BİZİM ne sewip ne sewmedigimizi düsünmüyo dimi bende pek cok sey istiyorum pek cok seyden hoslanmıyorum ama alttan almak nedense hep kadına düsüyo.dun gece ipler kopma noktasına gelmisti bi ara bende artık bıraktm alttan almayı nyseki snra aradı bni barıstık ama tbi unutmamam gereken sey sinirlendigim zaman bsey söylemeden sinirimn gecmesini beklemek sonra konusmak cok saolun:enbuyukkk:
malesef oyle canım hersey kadınlara dusuyor
daha bekarsın evlende goreyım senı
evlı arkadaslara sor bak bır tartısmada kavgada kadın haklı olsa bıle bagırsa dırdırcı olup cıkar adı
evde kadın huzur vermıyor olur
ama susar sureklı ılımlı davranırsan harıka bır essın emın ol
bız kadınlar hemen sınırlenır hemen yumusarız ısterızkı erkeklerden sınırlendıgımız anda yıkalım dokelım sovelım ama hemencıkde barısalım
ama onlar oyle degıller ozellıkle sınır anında konusmaktan kacınırlar neden dıye dusundunmu hıc?
cunku kırmak ıstemezler kotu konusmak ıstemezler
mantıklı erkekler boyle yapar
ama kaba karsısındakıne deger vermeyen bazı erkeklerde bızım yaptıgımız gıbı yapar hatta sıddet uygular daha sonrada ıslerıne geldıgınde barısırlar.
sen olsan hangısını tercıh ederdın?
emın ol olaydan kavgadan kacmak degıl sakınlesıp konusmak ıstıyordur sevgılın bence mantıklı bır davranıs
sende bıraz kontrol altına al sınırını nasılsa barısacaksın kalbını kırmıs olmazsın sana olan sevgısını saygısını kaybetmıs olmazsın.
umarım akıl vermek gıbı algılayıp kızmamıssındır banayerimsenibenyerimseniben
barısmanızada sevındım bu arada bır daha yasanmaması dılegıyle ınsaallahhhhhhhh
konuyu okuyacaktım ama
senın avarttarında turkan sorayın neden cenesı kırmızı ????
cıcek de degıl kı o ne o öle boyamışsın kadını?
madem haklı olduğunu düşünüyorsun sen adım at haklı olduğunu ispatla ki daha sonradan yani olay kapanınca elinde kozun olsun ben öyle yapıyorum işe yarıyo :):)
off bizde yeni tartıştık yha ben hatalıyım biliyorum kabul ettim ne kadar alttan alsamda olmuyo erkekler nası warlık ya of hala konuşmuyo bende konuşmama kararı aldım konuşsamda fayda etmiyo zaten...
sizinde barışmanıza sewindim cnm darısı benm başıma....
Barışırsanız bence dikkat et sözlerine. Kendin söylüyorsun hazmi zor şeyler söyleyip sonra da yumusuyorum. Haklı bile olsan kendini haksız konuma sokmaktan başka işe yaramaz bu davranışların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?