Sevgilimle yas SORUNUMUZ.

MerwoSh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.242
4
0
Antalya
Suanda görüstügüm biri var, daha once tanidigim bütün erkeklerden farkli,biraz maco,sevecen,sevkat gosteren,beni dinleyen,her sorunumda bi telefon etmem yeterli olan,yani daha nice ozellik.
2aydir birlikteyiz, o benden 5 yas kücük, bu yas sorununu ben kafaya takiyorum,o onemsiz diyor.Suana kadar elimi tutmaktan oteye gitmedi,ben istesem bile öpmüyor,daha zamani degil diyor,
bu davranisida etkiliyor beni,ama iste sorunumuz YAS, sizce bir iliskide bayan büyük oldumu ne gibi sorunlar olur, veya sorun olmazmi, bir birimize uyuyoruz, aslinda ben yasi hicc takmazdim eskiden
ama bu kisiyle ciddi dusundugumden , ya ailesi birsey derse diye korkuyorum.

resminide ekledim, sizce ondan buyuk duruyormuyum?

Eklentiler

• $369518_100001613020690_1817825777_n.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
bence sen büyük durmuyorsun aynı yaşta gibi duruyorsunuz.Erkek arkadaşın kaç yaşında merak ettim?

hayır canımmm hiçç mi hiçç büyük durmuyorsunn.Sen öyle benden küçük falan diyince ben sandım ki 20 21 yaşlarında hani o yaşta erkek daha olgunlaşmamış olur ya oyüzdn.Birde fotoya baktımmm büyük gösteriyor bu adam dedimm neresi küçük senin fotolarınada baktım aynı yaşta gibisiniz rakamlara takılma ilişkin iyi gidiyorsa

Sen kendini rahat hissediyorsan ve görüntünüz harici fikirlerinizde de çatışma yoksa olmayacak bir şey yok. 25 yaşındaysa artık olgunlaşmaya başlamış demektir.
6 ay kadar geçince ilişkinizin üzerinden daha net anlaşılır.

tesekkür ederim yorumlariniza. Hani erkek buyuk olunca birsey olmuyorda kadin buyuk olunca tuhaf algilaniyor ya oraya takilmistim.

siz sorun etmeseniz de aileler kesin sorun eder.. bence ciddi düşnyorsanız ailesini biraz tanımaya çalışın

Seviyorsanız yaşlarınız kimseyi ilgilendirmez..kendinize kompleks yapmayın,rahat olun biraz..ailelerde ikna edilir..görünüşe bakılırsa da küçük durmuyor,uyumlu görünüyorsunuz..

bence hiç büyük durmuyorsunuz ayrıca aranızda ki yaş farkı uçurum değil ki :) bunları kafanıza takmayın mutlu olursunz umarım :)

sen 25 o 20 yaşında olsaydı sorun olurdu evet. çünkü 20 yaşında bi erkekten olgunlaşma bekleyemezsin. ama bu koskoca adam olmuş. 25 yaşında yani az diil bence. hem sen neden takıyosun ki? sen bakımlı olduktan sonra o düşünsün erkek olarak :)

Şaşırdım aramızda 5 yaş var deyince, hiçte göstermiyorsun canım, aksine sanki sen küçük, erkek arkadaşın büyük duruyor, hiç belli bile olmuyor, sorun etmeye değmez. :)

konuya diğer yorum yapanlarınki gözse benimki nedir diye düşünüyorum şu an.

fotosunu koyduğun bir adet bebe, sen de o esmer makyajla hiç kusura bakma ama anası gibi duruyosun.

fotosunu koyduğun bir adet bebe, sen de o esmer makyajla hiç kusura bakma ama anası gibi duruyosun.

çok kırıcı bir yorum olmuş bence,ayrıca konu sahibinin fotografları açık girip bakarsanız,genç ve bakımlı göründüğünü anlarsınız..

profil resmine bakarak söyledim. yanılıyo olabilirim tabi. madem fikir istemiş söyledim işte. belki koyu makyajındandır.
ha, yaş farkına karşı değilim öyle sanılmasını da istemem.

canım benim bir tandığım geçen yıl evlendi. kadın 32 yaşında çocuk 22 yaşındaydı. anlaşabiliyorsanız bence dert etme. benimde erkek arkadaşım benden 2 yaş küçük ama ben ondan nerdeyse üç yaş küçük duruyorum

ay ne kadar kalp kirici bir uslubunuz var, lutfen ya insan gibi yorum yapin olumsuz olsa bile, yada yapmadan cikin.
bütün morelimi alt üst ettiniz.

bana oyle fark varmıs gibi gelmedi acıkcası hani ikinizi yolda el ele gorsem aaa kız daha buyuk duruyor demem:26: sen gercekten havalı hos bir bayansın esmer ten siyah uzun saclar her zaman favorimdir yasınıda gostermiyorsun bence herseyden once sen istedikten sonra problem yok gorende 15 -20 yas fark var sancak 5 yası takmaya degmez:)

bence erkek arkadasında küçük durmuyor çocuk gibi durmuyor.aynı gıbısınız sorun yok yaniii....ayrıca küçük olması daha iyi kartlara söz gecmıyor felegın cemberınden geçmiş oluyorlar bunu parmagında oynatırsın işte daha iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…