Sevgilimle yas SORUNUMUZ.

haklisin bu yonden bakmamistim :)

tesekkür ederim cnm.

bnc hic buyuk durmuyorsun canim..

nişanlımın erkek kuzeni geçen yaz evlendi ve eşiyle aralarında 6 yaş var. gayet iyi anlaşıyolar aileleerde öyle. kimse sorun yapmadı. davullu zurnalı evlendiler valla. şimdide gayet mutlular. çocuk 25 yaşında eşi 31 ve yaşıt gibi duruyolar. şimdi tek sorun onalr için hemen çcuk yapmak istiyolar malum kadınlar 30 dan sonra zor oluyo. ama onu bile geyiğini yapıyolar. bence takma

az önce resimlerine baktım bide çocuğa baktım öyle bariz belli olan bir fark yok bakımlı birisin dert etme bence

albümünü görmüştüm..22-24 yas civarında oldugunu dusunmustum.30 oldugunu duyunca sasırdım dogrusu.aynı yasta gorunuyorsunuz.

bencede sorun olmaz.önemli olan sizin anlaşmanız.bu tür konularda aile sorun çıkartır büyük ihtimal.o zamanda kararlı olacaksınız.ayrıca 2 ay daha çok taze bir ilişki.bir kaç ay daha geçsin.öyle tart ilişkini

kiz sen 30 yasindamisin ben seni 20,21 saniyordum hay MASALLAH ,bence cok yakisiyorsunuz ALLAH mesut etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…