Sevgilimle yaşadığımız tartışma

o zaman o da senden korkmuş olabilir. Bu kız hep böyle mi ya diye kafasında kurmuş olabilir. Ciddi bir ilişki de onun da geleceğini düşünmesi normal.hem çalışıp hem çocuk büyütüp hem eve bakmak kolay değil. Erkek arkadaşın da bu konuda sana güvenmiyodur. Tabi ki yardım etmesi lazım ediyosa da büyütmeye gerek yok.
Annesi gibi bekliyor bir yemegı 2. Gun yemez ama ileride ben ondan daha yoğum çalısıcam ben asla yapmam da demiyorum ama su donemde onun yapmasını bekliyorum cunku onun sınavı olsa ben yarat kırar yaparım

Annem öğrenirse almaya kendisi gelir ve ağır konuşur bunu biliyorum kendisinin dediği şu ben hayatı bılmıyormusum işten kaçıyormusum be adam suan sınav zamanım inanaın sabah 5 te kalktım suan mı yanı bunun zamanı dedim sen babam değilsi beni yetıstırmeye calışma en çok kırıldığım nokta bencilsin hepınız aynı demesi

oo manüpülatifte...
sonunda bir bakmışsınız siz suçlusunuz o haklı..

Ben kendisine başta söyledım ailemle tanıştı annem de keza söyledi ya ben düşünüyorum erkek olsam benim böyle bir beklentim olmazdı sorun ben de sanırım iyi bir eş olamam

işte tam da bu.

sevdiğiniz için savunmanızı anlıyorum. ama yazdıklarınız ne yazık ki buna çıkıyor.
asıl tehlikeli olan ne biliyor musunuz? modernlikle ama aslında benim pipim var arasında sıkışmış zihniyet.
sevgili olarak gitttiği yere kadar devam edin ama evlenmeyin bu çocukla sizin geçinebileceğiniz bir tip değil.
annesi değilsiniz bakıcısı değilsiniz. kırk yılda bir evine kalmaya gelmiş sevgilisinden yemek ütü temizlik beklemek üstüne yemek konusunda yetersizsin demek onun haddi değil..
Çok haklısınız dün de şöyle tartısmamız oldu evı süpürecektık dedım kaca kadar çalıstırabılırız dersimi ona gore bıtırıp ona göre ara verecektım yok işte yine işte kaçıyorsun falan dedi

Annem öğrenirse almaya kendisi gelir ve ağır konuşur bunu biliyorum kendisinin dediği şu ben hayatı bılmıyormusum işten kaçıyormusum be adam suan sınav zamanım inanaın sabah 5 te kalktım suan mı yanı bunun zamanı dedim sen babam değilsi beni yetıstırmeye calışma en çok kırıldığım nokta bencilsin hepınız aynı demesi

Hepiniz bencilsiniz demesi de tamamen duygu sömürüsü.
Sizi iyi tanımış ve zaaflarınızdan vuruyor.
Buna kırıldığınızı caktirmayin cunku bir daha bunu kullanacagindan adim kadar eminim.

oo manüpülatifte...
sonunda bir bakmışsınız siz suçlusunuz o haklı..

işte tam da bu.
Zaten onu anladım ama birden değişmemi bekliyor çok zor yollardan geçtik ve bir mesleği
Bile olmayabılırdı ben dedım ki ben yanındayım her sekilde mühim değil hayat böyle ama benım değerim böyle ölçülüyor yemekle

Hepiniz bencilsiniz demesi de tamamen duygu sömürüsü.
Sizi iyi tanımış ve zaaflarınızdan vuruyor.
Buna kırıldığınızı caktirmayin cunku bir daha bunu kullanacagindan adim kadar eminim.
Çaktırmadım zaten bir şey de demedim aileme de diyemiyorum sağolun der ortagım oldunuz

Zaten onu anladım ama birden değişmemi bekliyor çok zor yollardan geçtik ve bir mesleği
Bile olmayabılırdı ben dedım ki ben yanındayım her sekilde mühim değil hayat böyle ama benım değerim böyle ölçülüyor yemekle

Neyi anladın?
Nooption orda sana evet senden iyi bir eş olmaz demek istememiş manipule ediliyorsun demek istemiş.
Yanlış anladigini dusundum bunu.

Neyi anladın?
Nooption orda sana evet senden iyi bir eş olmaz demek istememiş manipule ediliyorsun demek istemiş.
Yanlış anladigini dusundum bunu.
Yanlış anlamış olabilirim haklısınız ben iyi bir eş olamamı anladım ama ben haklı olduğu yerleri de kabul edıyorum

Hanımefendi ben onu kastetmedim bakın ülke standartlarıma gore az kazanacak olsam sunu kabul ederim evet bırlıkte yapalım mantığını ama o ileride hem yemek yapmam hem de uzun saatler çalışmamı bekliyor benim annem memur fakat babam elini sıcak sudan soğuğa sokmaz evet yardımcı alacak kadar paramız yok illaki annem bir şeyler yapıyor bunu kastettim
Tamam ama bu sonraki konu evinize yardımcı alıp almayacağınız. sizin şuan asıl dert etmeniz gereken daha sevgiliyken hatta evinde misafirken hizmet bekleyen suyunu bile ayağına bekleyen sevgilinizle uyum sağlayıp sağlamayacağınız. Ataerkil değil demişsiniz ama basbaya o zihniyette bu çocuk. Yemek yaparak beni mutlu etmelisin diyen daha sevgiliyken ev işi konusunda yetersiz bulan adam bu misyonu kadına yükleyen adam baya baya ataerkildir. Önce bunu bi kabullenin isterseniz.

Tamam ama bu sonraki konu evinize yardımcı alıp almayacağınız. sizin şuan asıl dert etmeniz gereken daha sevgiliyken hatta evinde misafirken hizmet bekleyen suyunu bile ayağına bekleyen sevgilinizle uyum sağlayıp sağlamayacağınız. Ataerkil değil demişsiniz ama basbaya o zihniyette bu çocuk. Yemek yaparak beni mutlu etmelisin diyen daha sevgiliyken ev işi konusunda yetersiz bulan adam bu misyonu kadına yükleyen adam baya baya ataerkildir. Önce bunu bi kabullenin isterseniz.
Kabullendım zaten haklısınız beni umarım yanlış anlamadınız ama o kadar emek var mantığım diyor bir cacık olmaz

o kadar manipüle edilmişsiniz ki. benim yazdığımı bile anlayamadınız.
değişmeniz gerekmiyor. bu onun size empoze ettiği düşünce.
iyi bir eş olamamama kadar getirmiş sizi.
yaptırmayın bunu kendinize.
ben 29 yaşında evlendim. yemek yapmayı bilmiyordum.
hayatımın amacı evlenince kocamın karnını doyurmak değildi çünkü..

Son düzenleme:
Nasıl hitap etmem gerektiğini bilemiyorum.Fakat ikimizinde standart üstü meslekleri var ve benim birden değişmemi bekliyor . Ve benden ya da ondan değerli olamaz bu tarz konular
Tipik türk erkeği moduna girmiş evine gelince siz eve sabit bi yardımcı olmasını söyleyin

Tipik türk erkeği moduna girmiş evine gelince siz eve sabit bi yardımcı olmasını söyleyin
Birlikte yapalım diyor ama şimdi o çalısıyor ben evdeyım ya hem ev işi hem de dışarda mı çalısayım diyor ama ben ileride ondan yogun olacam onun nobeti yok ama o zaman birlilte yapıcaz ben bu mantıksızlıga anlamıyorum ben kadınım diye superman olmalıyım

o kadar manipüle edilmişsiniz ki. benim yazdığımı bile anlayamadınız.
değişmeniz gerekmiyor. bu onun size empoze ettiği düşünce.
iyi bir eş olamamama kadar getirmiş sizi.
yaptırmayın bunu kendinize.
ben 29 yaşında evlendim. yemek yapmayı bilmiyordum.
hayatımın amacı evlenince kocamın karnını doyurmak değildi çünkü..
Çok teşekkür ederim cidden sağolun bir ömür boyu mutlu olursunuz umarım

Back
X