Değer görmediğim için emek var ortadaSinirlenecek ne var,alt tarafi sevgili. Gonderin gitsin,sanki 5 cocukla ortada mi kaldiniz yahu? Bu kadar uzulmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değer görmediğim için emek var ortadaSinirlenecek ne var,alt tarafi sevgili. Gonderin gitsin,sanki 5 cocukla ortada mi kaldiniz yahu? Bu kadar uzulmeyin.
Ne emegi var? İliskidir,baslar, sonra biter. İki taraf da birbirine emek vermistir yani her sey karsiliklidir. Bittikten sonra emek falan kalmaz ortada,biraz gercekci dusunmek lazimDeğer görmediğim için emek var ortada
Ben 12 yillik kocamdan bosandim. Emek memek dusunmedim..geri kalan hayatim mutlu olsun hic degilse diyeDeğer görmediğim için emek var ortada
Yaşım ve aklım aynı anda kucuk kalmıs sanırım bu yaşta daha kavak yelleri esıyor sanırım ondanBen 12 yillik kocamdan bosandim. Emek memek dusunmedim..geri kalan hayatim mutlu olsun hic degilse diye
Siz ne emeginden bahsediyorsunuz kuzucugum? Kocan degil birseyin degil. Ne uzuluyorsun? Ben kaybettilletime bakmam kazandiklarima bakarim. Emek var diyip bu adami cekecegime bundan sonraki hayatimi dusunurum.
Bütün dusuncelerı öyle değil demeye çalışmıstımAllah Allah hala diyorsun ataerkil değil.
Ayol babam 60 yaşında adam, annem bazen yorgunum bugün yapamıcam diyor.
Gidip yoğurt ekmek yer yine sesini çıkarmaz.
Su istemeye ayağına çağırıyor bu nasıl modern bu nasıl genç???
Ayril arkana da donup bakma. Arkana bakarsan ileriyi goremezsin.Yaşım ve aklım aynı anda kucuk kalmıs sanırım bu yaşta daha kavak yelleri esıyor sanırım ondan
Öyle yapıcam ama biraz buruğumAyril arkana da donup bakma. Arkana bakarsan ileriyi goremezsin.
Bütün dusuncelerı öyle değil demeye çalışmıstım
Evet hakkını yiyemem o konularda sağolsun yanı yapmak zorunda değildi Allah istediği gibi birisini çıkarsın karşısına ve evet ben bir miktar bencilimAyrılmışsınız şimdi ara sayfalarda gördüm.
İyi etmişsin yani, geleceği olan bi' kadınsın idealist ol biraz.
Böyle gubidiklere karşı dur.
El bebek gül bebek büyüdüm demişsin, annem de bana hiç iş/yemek yaptırmadı.
İyi ki de uğraştırmamış yani hiç sevmem yemek yapmayı, sıkılırım 20 dakikadan fazlasını alırsa da.
İşim yoğun, her gün elin oğlunu şöbiyetle mantıyla mı beslicem bi de???
Ayrıca fedakarlık falan demişsin ama bence değil, cömertliğiyle sağ olsun sana sahip çıkmış güya o hastalık veya neyse mevzunuz.
Evet hakkını yiyemem o konularda sağolsun yanı yapmak zorunda değildi Allah istediği gibi birisini çıkarsın karşısına ve evet ben bir miktar bencilim
Yok ben dedıgınızı anladım ama biraz da kendimi sorguladım evet bencilim ve evet hayata gec kalmak istemiyorum hayalım hiç bir zaman evımın kadını olmak olmadı ve degısmek istemiyorum bunu kendimden memnun olarwk söylüyorum yorumunuz için tesekkur ederimNasıl?
Sen benim dediğimin tam zıttını anlamışsın, bana mı yazdın o cevabı![]()
Merhaba hanımlar
Sevgilimle kısa süreli birlikte yaşıyoruz.Dün de tartıştık.Sebebi de şu benim ev işleri konusunda yetersiz olmam kendi evimde bile ev işi yapmamam ki şuan finallerim var evine daha iyi çalışırım diye gelmişken.
Bu tartışmayı yaşayınca ilerisi için konuştum ileride çok yoğun olacağımı nöbetlerimin olacağını bunu zaten baştan bildiğini söyledim.
Ayrıca koştura koştura yemek yapmak isteseydim daha kolay yolu seçeceğimi söyledim.Kendisi de yemek yaparak onu mutlu etmem gerektiğini söyledi.
Ve ipler ben de koptu cidden param varsa standart üstü yaşıyorsam neden kendimi yorayım yardımcı bir kadın tutarız senden değerli değil demesi lazımdı.
Ha bu arada kendisi yardım ediyor sağolsun ama kendi ailemde gördüğüm banbaşka.
ABLALARIM YARDIM EDİN ZİRA ANNEME BU KONUYU SÖYLERSEM ANNEM ERKEK ARKADAŞIMA CEPHE ALACAK SANIRIM
DÜN de ONDAN ÖNCE KALKARSAM GÖMLEĞİNİ ÜTÜLEMEMİ İSTEDİ Kİ BEN YEMEK BİLMEMEM RAGMEN CABALAYIP
YEMEK YAPTIM ONUN BILMEDIGINI BILDIGIM İÇİN DE YAP DEMEDİM BU NEDİR ŞİMDİ
Az önce yine kavga ettik sinemaya gidicez neden bakmadım diyor bana da dün şey demıstı kampanya varmıs ondan her yerden yaratlanılmıyormus gidecegımız yerın adını bılmedıgımden bakmadım dedim işte bundan bahsedıyorum ben dedi yapmıyor bir sey dedi
Öncelikle hepınıze çok teşekkür ederim ben restimi çektim yarım gidiyorum şuan pek iyi bir durumda değilim açıkçası yorumlarınızı bekliyorum.
Ay ayrıldık ben de evime donucem saat 14 te arabam varŞu forumdaki konulardan da edindiğim tecrübeye dayanarak bu adamla sizin mutlu olamayacağınızı adım gibi biliyorum maalesef.
1- Siz o kadar çalışmanıza rağmen, sizden aynı zamanda mükemmel bir ev hanımı olmanızı bekleyecek.
2- Sürekli yemek, temizlik, ütü vb. konularda yetersiz olduğunuzu vurgulayacak ve sizi annesi ile kıyaslayacak. Size eksik olduğunuzu yetersiz olduğunuzu kabullendirecek.
3- İleride çocuğunuz olduğunda büyük ihtimal yeterli bakamadığınız konusunda sürekli ısrar edecek.
Sonuç olarak, bu adam sizi siz olarak kabul etmiyor da, bir ev hanıma olarak eğitmeye çalışıyor ve çalışacak.
Daha sevgiliyken bu tripler nedir ya. Allah'ın kırosu. Bu adam baktı siz rest çektiniz eminim en çok evlenene kadar kendini frenler. Evlendikten sonra yine dediklerimi yaşarsınız... Maalesef...
Sizi kullanmak için kabul etmiş eve. Kalk kendin al ayakların ellerin tutuyor çok şükür deyin. Minnet altında kalıp ezilip hizmetçilik etmenizi bekliyor. Yol verin gitsin. Sevgiliyken bunu yapan koca olunca direk katıksız mağara adamına bağlar.Şey kendisi yardım ediyor birlikte yapıyoruz ama sorun şurada ben finaller için geldim benden beklentisi yüksek ben ders çalısıyorum o oyun oynuyor şunu getir bunu getir mantıklı mı sizce değil