- Konu Sahibi olmazsaolmaz
-
Neden izin vermiyor bir yere gitmenize?
O kadar şeyin içinde ben bir tek buna takıldım.
Sevgilide izin yetkisi mi var, anne-babada olur diye biliyorum.
yüzyüze gelip konuşmanız lazım özlemdende olabılır başka bırısıde olabılır bunu anca sen anlıyabılırsın
yalnız izin bıyere gıdeem durumu çok saçma aha evli bile değilsiniz evlenınce ne olacak bukadar kıskançlık sevgı belirtisi değildir hep söyluyorum bu ya hastalık yada bencılllık her gezen genç kadın erkeklerle flört etmek içinmi gezıyor gezmek ınsanın yemekiçmek gıbı ıhtıyacıdırya
dşünsene acıktığında eşine soruyorsun yemek yıyebılırmıyım dıye
salak işte salak olmasa verir
diyorum ya salak işte. Geri kafalılık
Sevgilimle aram 2 haftadır çok kötüo başka yerde ben başka yerdeyim. Sürekli laf sokuyoruz birbirimize arkadastan daha beteriz. Hiç bseyi alttan alamıyorum. düşman gibiyiz kedi kipek gibiyiz. artık sevmediğini düşünüyorm. ayrılıyım dıorm bunada ızın wermıo. düzeleceksin diyo cok ıyı davrandım ama o düzelmedi artık istemiyorum. diyoki seni çok özledim ondan bu hırcınlıgım diyo. biyere gitmeme izin wermiyo habersız gideyim diyorum ne zaman habersız gitsem o lafcı akrabaları görüyor direk söylüyor. baska sehrde oturuyo unıve gidiyo akrabaları burda yazları gelşiyor off baska var sankı aldatıyo gibi geliyo. cok sevdiğini söylüyo bılmıyorum burnumdan yalan dünyayı getiriyor napmalıyım. bendena adım beklıyo ben cok adım attım diyo. kafam cok karısık :S :S adım attıgı yerleri bana sölüyo bana guven dıyo ama erkek işte güwenemyrm. 2 yıldır sevgiliyiz
ayrılmana izin vermemesi tam olarak nasıl oluyor?
ben ayrıldım desen hayır izin vermiyorum ayrılmadın mı diyor?
Anne yada baban gitme bi yere dediğinde tepkin ne oluyo peki ?
Güvenmediğin bi adamın söylediklerine neden bu kadar önem veriyosun, madem salak diye adlandırıyosun niye hayatına müdahale etmesine göz yumuyosun ?
Bu arada yaşınız kaç ?
annem babam benım hayatıma karısmaz cok seviyorum oda fazla seviyo ama asırı kıskanc her seyı kıskanıyor 2 - 2,5 yıl oldu sevgiyle nefret arasında kaldım :S 19
Sevgilimle aram 2 haftadır çok kötüo başka yerde ben başka yerdeyim. Sürekli laf sokuyoruz birbirimize arkadastan daha beteriz. Hiç bseyi alttan alamıyorum. düşman gibiyiz kedi kipek gibiyiz. artık sevmediğini düşünüyorm. ayrılıyım dıorm bunada ızın wermıo. düzeleceksin diyo cok ıyı davrandım ama o düzelmedi artık istemiyorum. diyoki seni çok özledim ondan bu hırcınlıgım diyo. . baska sehrde oturuyo unıve gidiyo akrabaları burda yazları gelşiyor off baska var sankı aldatıyo gibi geliyo. cok sevdiğini söylüyo bılmıyorum burnumdan yalan dünyayı getiriyor napmalıyım. bendena adım beklıyo ben cok adım attım diyo. kafam cok karısık :S :S adım attıgı yerleri bana sölüyo bana guven dıyo ama erkek işte güwenemyrm. 2 yıldır sevgiliyiz
Biraz büyüsen, belki sorunlar kendiliğinden çözülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?