sevgilimm ve ben :S aradaki iğrenç davranışlık

olmazsaolmaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
99
1
0
Adana
Sevgilimle aram 2 haftadır çok kötü :( o başka yerde ben başka yerdeyim. Sürekli laf sokuyoruz birbirimize arkadastan daha beteriz. Hiç bseyi alttan alamıyorum. düşman gibiyiz kedi kipek gibiyiz. artık sevmediğini düşünüyorm. ayrılıyım dıorm bunada ızın wermıo. düzeleceksin diyo cok ıyı davrandım ama o düzelmedi artık istemiyorum. diyoki seni çok özledim ondan bu hırcınlıgım diyo. . baska sehrde oturuyo unıve gidiyo akrabaları burda yazları gelşiyor off baska var sankı aldatıyo gibi geliyo. cok sevdiğini söylüyo bılmıyorum burnumdan yalan dünyayı getiriyor napmalıyım. bendena adım beklıyo ben cok adım attım diyo. kafam cok karısık :S :S adım attıgı yerleri bana sölüyo bana guven dıyo ama erkek işte güwenemyrm. 2 yıldır sevgiliyiz

Son düzenleme:
Neden izin vermiyor bir yere gitmenize?
O kadar şeyin içinde ben bir tek buna takıldım.

Sevgilide izin yetkisi mi var, anne-babada olur diye biliyorum.

IYide sonucta sevgilisiniz ayrilmak neden zor istemedigin surece kim kimi zorla tutailir ki ayrica simdi sevgiliysen bunlari yapiyorsa bunn sozu var, nisani var sonrasida evlilik var dusunebiliomusun o zaman daha kotu olur diye ? bence yol yakinken ayril hem ayri sehirlerdesiniz cokda kolay olur ...

yüzyüze gelip konuşmanız lazım özlemdende olabılır başka bırısıde olabılır bunu anca sen anlıyabılırsın

yalnız izin bıyere gıdeem durumu çok saçma aha evli bile değilsiniz evlenınce ne olacak bukadar kıskançlık sevgı belirtisi değildir hep söyluyorum bu ya hastalık yada bencılllık her gezen genç kadın erkeklerle flört etmek içinmi gezıyor gezmek ınsanın yemekiçmek gıbı ıhtıyacıdırya

dşünsene acıktığında eşine soruyorsun yemek yıyebılırmıyım dıye

yüzyüze gelip konuşmanız lazım özlemdende olabılır başka bırısıde olabılır bunu anca sen anlıyabılırsın

yalnız izin bıyere gıdeem durumu çok saçma aha evli bile değilsiniz evlenınce ne olacak bukadar kıskançlık sevgı belirtisi değildir hep söyluyorum bu ya hastalık yada bencılllık her gezen genç kadın erkeklerle flört etmek içinmi gezıyor gezmek ınsanın yemekiçmek gıbı ıhtıyacıdırya

dşünsene acıktığında eşine soruyorsun yemek yıyebılırmıyım dıye

diyorum ya salak işte. Geri kafalılık

Onunki geri kafalılık da siz ne yapıyorsunuz?
Tamam deyip vaz mı geçiyorsunuz, aranızda izin alma diye bir şeyin olmadığını, birbirinizin hayatını kısıtlamanın saçma olduğunu mu anlatıyorsunuz?

Anlamıyorsa uzatmayın, uğraşmayın.
Ömür geçmez öyle.
Öyle hastalıklı bir düşünce ki hele evlenince kendini eşinin sahibi zanneder öyle insanlar.

Eşya mıyız biz?

ayrılmana izin vermemesi tam olarak nasıl oluyor?

ben ayrıldım desen hayır izin vermiyorum ayrılmadın mı diyor?

Sevgilimle aram 2 haftadır çok kötü :( o başka yerde ben başka yerdeyim. Sürekli laf sokuyoruz birbirimize arkadastan daha beteriz. Hiç bseyi alttan alamıyorum. düşman gibiyiz kedi kipek gibiyiz. artık sevmediğini düşünüyorm. ayrılıyım dıorm bunada ızın wermıo. düzeleceksin diyo cok ıyı davrandım ama o düzelmedi artık istemiyorum. diyoki seni çok özledim ondan bu hırcınlıgım diyo. biyere gitmeme izin wermiyo habersız gideyim diyorum ne zaman habersız gitsem o lafcı akrabaları görüyor direk söylüyor. baska sehrde oturuyo unıve gidiyo akrabaları burda yazları gelşiyor off baska var sankı aldatıyo gibi geliyo. cok sevdiğini söylüyo bılmıyorum burnumdan yalan dünyayı getiriyor napmalıyım. bendena adım beklıyo ben cok adım attım diyo. kafam cok karısık :S :S adım attıgı yerleri bana sölüyo bana guven dıyo ama erkek işte güwenemyrm. 2 yıldır sevgiliyiz

Anne yada baban gitme bi yere dediğinde tepkin ne oluyo peki ?
Güvenmediğin bi adamın söylediklerine neden bu kadar önem veriyosun, madem salak diye adlandırıyosun niye hayatına müdahale etmesine göz yumuyosun ?
Bu arada yaşınız kaç ?

Son düzenleme:
öncelikle merhabalar,

"sevgilim ve benim aramdaki iğrenç davranış" şeklinde bir başlığın altından böyle bir konu çıkacağını beklemiyordum açıkçası. ben de cidden iğrenç bir muhabbet falan geçti sandım aranızda.

her neyse.

sevgiliniz size güvenmiyorsa, siz de onun hakkında buraya gelip "salak,geri kafalı" yazabiliyorsanız aranızda saygı yok demektir. içinde saygı olmayan bir ilişki sizi boşu boşuna yorar. ayrıca kendisi ayrılmak istemeyerek yalnızca bencillik yapıyor, o ayrılmayalım dedi diye istediğiniz halde ayrılmamazlık mı yapacaksınız? hayatınıza bu kadar müdahale edilmesine izin vermeyin.

bir de son olarak "salak olmasa izin verir" diyorsunuz.siz bu "izin" olayını rutin hale getirmişsiniz demek ki.izin falan istemek zorunda değilsiniz, olmadığınız gibi izin istemiyorsunuz diye laf ederse bence kesinlikle bu ilişkiyi devam ettirmeyin derim.

Anne yada baban gitme bi yere dediğinde tepkin ne oluyo peki ?
Güvenmediğin bi adamın söylediklerine neden bu kadar önem veriyosun, madem salak diye adlandırıyosun niye hayatına müdahale etmesine göz yumuyosun ?
Bu arada yaşınız kaç ?

annem babam benım hayatıma karısmaz cok seviyorum oda fazla seviyo ama asırı kıskanc her seyı kıskanıyor 2 - 2,5 yıl oldu sevgiyle nefret arasında kaldım :S 19

annem babam benım hayatıma karısmaz cok seviyorum oda fazla seviyo ama asırı kıskanc her seyı kıskanıyor 2 - 2,5 yıl oldu sevgiyle nefret arasında kaldım :S 19

Hem çok sevip hemde nefret etmek nasıl bir duygu :44:
Bide konunun iğrenç yanınıda bulamadım kusura bakmayın :31:

Ha birde anne babanın karışmadığı hayata el oğlunu neden bu kadar karıştırıyosunuz buna neden izin veriyosunuz

İğrenç davranışlık diyince başka şeyler geldi aklıma ilk etapta...

Sen de saygını yitirmişsin.Ben 7senelik evliyim.Evvelinde 1.5 yıllık flörtümüz oldu.Birgün olsun salak kelimesini
kullanmadık o da ben de...

Ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin.Başka çaren yok ki zaten.

Kimse seni silah zoruyla sevgili tutmuyor onunla.Bu kadar şikaytçi isen ayır yolunu.

Sevgilimle aram 2 haftadır çok kötü :( o başka yerde ben başka yerdeyim. Sürekli laf sokuyoruz birbirimize arkadastan daha beteriz. Hiç bseyi alttan alamıyorum. düşman gibiyiz kedi kipek gibiyiz. artık sevmediğini düşünüyorm. ayrılıyım dıorm bunada ızın wermıo. düzeleceksin diyo cok ıyı davrandım ama o düzelmedi artık istemiyorum. diyoki seni çok özledim ondan bu hırcınlıgım diyo. . baska sehrde oturuyo unıve gidiyo akrabaları burda yazları gelşiyor off baska var sankı aldatıyo gibi geliyo. cok sevdiğini söylüyo bılmıyorum burnumdan yalan dünyayı getiriyor napmalıyım. bendena adım beklıyo ben cok adım attım diyo. kafam cok karısık :S :S adım attıgı yerleri bana sölüyo bana guven dıyo ama erkek işte güwenemyrm. 2 yıldır sevgiliyiz

arkadasım aslında hırçınlık normal uzakta olunmca bunlar olabiliyor sonra düzeliyor ama... altta bi iki yoruma baktım salak işte! yazmıssın... sizin en basta saygınız kalmamış ki sewginiz olsun.. bence dahada çirkinleşmeden bitirin. yada oturup çekidüzen verin kendinize

Biraz büyüsen, belki sorunlar kendiliğinden çözülür.

O da böyle böyle büyücek, anlıycak, olgunlaşıcak işte.. İçinde heyecan kalmadıysa, sevgin bittiyse seni zorla kendine bağlayamaz bırakırsın gidersin.. Çok iyi düşün öyle karar ver, bu adam sana kendini iyi hissettiriyormu, çıkan sonuca göre yönünü belirlersin.. Ama en ufak detayı bile düşün bunu sorarken..

Sevgilisine burada "Salak" diyebilen birisi kimbilir tartışma esnasında neler diyordur.
Sanırım saygınız yok birbirinize ve saygının olmadığı yerde hiç bir şey olamaz arkadaşım... :34:

Back
X