Sevgilimmi kocammı?

Önce kocası konu sahibini aldatmış yetmemiş dayak atmış. Neden onun için de böyle nefret kusmadınız?

Aldatıldan şiddet gördükten sonra yapılanı etkiye tepki sayarım ancak.

Bence bu çirkin şeyleri konu sahibinin kocasına yazın.

Peh öfkeye bak. Komik :KK70:

Sevgili bezaaa bezaaa aldatılmanın ve şiddet görmenin karşılığı aldatmak değil o kocaya tekmeyi basmaktır. Öncelikle konu sahibinin eşine öfkem iki kat daha fazla erkektir yaparcılardan değilim ama burada muhatabım erkek kişisi değil bizzat konu sahibidir.

İkincisi doğru veya yanlış, anneliğin babalıktan daha kutsal olduğunu düşünüyorum, bir annenin çocuğuna babadan daha fazla bağlı olduğunu, babadan daha fazla düşündüğünü anne ve çocuğun birbirine babadan daha fazla ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum bu yüzdendir ki annenin çocuğa karşı babadan daha fazla dikkatli olması gerektiği düşüncesindeyim.

Çocuğu bu pislik hayattan alıp temiz bir hayat sunması gerekirken eşinin yaptığı hataların benzerini yapmış. Ayrıca eş bir kez aldatmışsa dövmüşse ve konu sahibi bunun devamının gelmesini müsaade etmişse yine suçu koca kişisinden daha fazladır.

Adam zaten adam değil dünyayı fazlalık bir mahluk, ama konu sahibi sen niye bu adamı çektin hatta bir tanesinden çektiğin yetmedi gittim bir de ikincisini buldun da sonra kendini ve çocuğunu durumlara düşürdün .
Bence asıl komik olan sizsiniz.

Back
X