uzaktan ilişki yürütmek nedir en iyi ben bilirim heralde,tartışmalar bi taraftan alttan almadıkça uzar da uzar... ama sizin durumunuz klasik KK tabiriyle "bir yorgun ve bir bencil" ilişkisi gibi görünüyor, ne kadar zamandır uzaktan devam ediyor, çünkü bu durum belirsizlik yarattığı için iki taraf da ne olcaksa olsun moduna kolay gelebiliyor, bi de iki taraf açısından da bu kadar kolay bitti denebilmesi, ilişkiyi yap-boza dönüştürmüş de olabilir, yani sizin ilişkinizde bitti demek, gerçek manada bitti anlamına gelmiyor, bu nokta iyi deil işte...dogrusu eskiden öyleydi canım.bn ayrılmaktan korkmazdım ilk bir yıl.bişeymi oldu btti derdim.o koşardı peşimden.ayrı şehirlerdeyiz.haber vermeden okulumun bahçesinde gördüğüm çok oldu onu.
nese ama dediğim gbi o eskidendi canım.ama şu btti kelimesi bu sefer onun agzına sakız oldu.mutluyuz uzaktada olsak yakında olsak.ama işte bir kavga yaa bir kavga oldumu aramızda hemen bitsn o zaman biz yapamıcaz soğudum vs....hiç kavga istemiyor hayatında ama bu da olmazki.ondan yada bnden kaynaklanan sorunlar elbet oluck.işte biir kavgada böle oluyor.barışınca gene mükemml.ama gel görki o kavgadaki sözler aklımdan çıkmıyor hep Acaba? olarak kalıyor..
uzaktan ilişki yürütmek nedir en iyi ben bilirim heralde,tartışmalar bi taraftan alttan almadıkça uzar da uzar... ama sizin durumunuz klasik KK tabiriyle "bir yorgun ve bir bencil" ilişkisi gibi görünüyor, ne kadar zamandır uzaktan devam ediyor, çünkü bu durum belirsizlik yarattığı için iki taraf da ne olcaksa olsun moduna kolay gelebiliyor, bi de iki taraf açısından da bu kadar kolay bitti denebilmesi, ilişkiyi yap-boza dönüştürmüş de olabilir, yani sizin ilişkinizde bitti demek, gerçek manada bitti anlamına gelmiyor, bu nokta iyi deil işte...
baştan beri her kavgada bu şekilde deilmiş gördüğüm kadarıyla, bence bunda mesafe faktörü, yapboz durumları ve de erkek arkadaşının bencilliği (seni kıracağını düşünmesi lazım) etkili olmuş, üstüne senin de yorgunluğun eklenmiş...
sizin söylediği sözlere kırıldığınızı biliyor mu şu anda?
ilginç... bişeyler daha sorucam özel olmazsa cevap ver, 2,5 yıldır çıkıyoruz ve bu süre zarfında hep ayrıydık dedin, internette mi tanıştınız acaba bu ayrılıktan yorulmuş olabilir mi, 20 yaşında dedin yani 17,5 yaşından beri seninle, gözünü seninle açmış kısaca, erkeklerin bi gezip-tozma evresi oluyo gördüğüm kadarıyla, ama bu evreyi atlayıp, kendisini uzun soluklu bi ilişki içinde bulması da etken olabilir mi acaba?çıkalı 2.5 yıl oldu cnm 2.5 yıldr ayrı şehirlerdeyiz.ama istedigimz zamanda buluşabliyoruz yakınınz gene pek sorun olmuyor.
bitti lafı..evet artık pek klişe oldu.tartıştık hadi hop bitsin.bunu bn yapmadım mı? yaptım.neden yaptım ? o bana geri dönücek biliodum o yzüden yaptım.
şuan oda bundan çok emin.1yıl bn çektrdim ona 1yılda o bana.her barışmamzdan sonra bn zaten bitmiceni biliyordum diyor.
ama olay bu kadar basit değil cnm yaabazı sözlerini hiç unutamıyor.mesela 1ay önceki kavgamzda buluşup adam akıllı konuştuk şu cümleyi kullandı ' seni seviyorum ama evet bişey azaldı.dedim hep kalbime azalma nolur bitmesin bu aşk dedim.ama o azaldı' ve gene o günkü bir konuşmamız,bn soruyorum napıcaz diye ? oda ' biterse sen üzülürsün o yüzden bitmesin' diyor.bu ne demek diyor.bilmiyorum kafam çok karışık duygularımdan emin değilm diyor.bnde pat diye seni aldattım diyorum...susyor sadce kim diyor.ve kalkıp gidiyor.arkasından sesleniyorum yalan söledim.duyguların ne? ne hissettn diyorum.bana sımsıkı sarılıyor.seni sewdgmi hissettm çok kıskandım diyor......
ilginç... bişeyler daha sorucam özel olmazsa cevap ver, 2,5 yıldır çıkıyoruz ve bu süre zarfında hep ayrıydık dedin, internette mi tanıştınız acaba bu ayrılıktan yorulmuş olabilir mi, 20 yaşında dedin yani 17,5 yaşından beri seninle, gözünü seninle açmış kısaca, erkeklerin bi gezip-tozma evresi oluyo gördüğüm kadarıyla, ama bu evreyi atlayıp, kendisini uzun soluklu bi ilişki içinde bulması da etken olabilir mi acaba?
hmm... o zaman biraz zaman ver, ben böle direk ayrılın demeye karşıyım, evet belki daha iyisi çıkar karşına ama belki de çıkmaz, gerek yok böle şans denemelerine, seviyosan mücadele ediceksin, sözleri seni kırdı belki ama unutman lazım, çok fazla üstüne düşme, uzaklaş biraz ama arayı soğutma, kendini geri çek ve de bu sözlerine üzüldüğünü hissettir bişeyleri düzeltmesi adına derim ben, inş hakkınızda hayırlısı olur...hyr canım lisede tanıştık.o nerdeyse 4 yıl önceden beri bnden hoşlanıodu ama bekliodu işte.sonra başladık işte.merk etme cnm bz çıkmaya başladgmzda o gezip tozmalara çoookktan doymştu..bn onun kurtarıcı oldum bana öle der :) tam yaramzlıklardan çapkınlıklardn bktı yoruldu tükendi o zman başladık biz.
ciddiyete gelince cddi olmayı isteyen o canım yaa
çıkalı 2.5 yıl oldu cnm 2.5 yıldr ayrı şehirlerdeyiz.ama istedigimz zamanda buluşabliyoruz yakınınz gene pek sorun olmuyor.
bitti lafı..evet artık pek klişe oldu.tartıştık hadi hop bitsin.bunu bn yapmadım mı? yaptım.neden yaptım ? o bana geri dönücek biliodum o yzüden yaptım.
şuan oda bundan çok emin.1yıl bn çektrdim ona 1yılda o bana.her barışmamzdan sonra bn zaten bitmiceni biliyordum diyor.
ama olay bu kadar basit değil cnm yaabazı sözlerini hiç unutamıyor.mesela 1ay önceki kavgamzda buluşup adam akıllı konuştuk şu cümleyi kullandı ' seni seviyorum ama evet bişey azaldı.dedim hep kalbime azalma nolur bitmesin bu aşk dedim.ama o azaldı' ve gene o günkü bir konuşmamız,bn soruyorum napıcaz diye ? oda ' biterse sen üzülürsün o yüzden bitmesin' diyor.bu ne demek diyor.bilmiyorum kafam çok karışık duygularımdan emin değilm diyor.bnde pat diye seni aldattım diyorum...susyor sadce kim diyor.ve kalkıp gidiyor.arkasından sesleniyorum yalan söledim.duyguların ne? ne hissettn diyorum.bana sımsıkı sarılıyor.seni sewdgmi hissettm çok kıskandım diyor......
delikafadulden
adamın kafası karışıkken iyice karıştırıyorsun. aldattım denir mi ya. -tatlicadiarzu-
kafası değil duyguları karıştı emen değildi hislerinden.aldattım diince içi acıdı yüznden okuyabldm bunu cnm yaa.o laf işe yaradı bnce. gerçktan hyrlısı yaa tek çare zaman ....
başka biri vardır bence..
ya abartmayın bence, ne var herkesin bazen soğuduğu, kendi içine çekildiği dönemler olur...
bunu nerden çıkartabiliosun?
senin kadar kimseyi sewmem ayrılamam senden ama...... cümlerli böle mi oluyor.
vedee sorun sende değil bende,bn seni hakemiyorum sen çok iyisin bn çok kötüyüm
ben öyle demiyorum şahsen. bu adam dengesiz ne yaptığını bilmiyor bir an evvel paçanı kurtarmaya bak derim.
yanındayken iyi güzel, ayrılınca soğuk davranan adamın senden ne beklentisi vardır otur bir düşün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?