Sevgilin , artık senden soğudu mu?

evet aynen dengesiz...ama bu bir anda oldu kızlar.bn 2.5 yıldr çıktgm çocgu tanımz mıyım
seviyordu herşey iyiydi.ailevi sorunları arttı.bu bahane değil.bu sorunları bnde biliyorum.
şuan aynı dediğinz gbi.bni havalara uçuruo bi gn ertesi gün yere çakıyo!
hemde bunun farkında ama ona göre normal yani.
bn napıcm ya

2,5 sene sonunda bi anda olmuşsa belli ki son dönemlerde kendi de demiş sanırım...bunalmış..monotonluk falan olmuş olabilir...biraz zaman geçsin... senin de onun da kafası durulacak sonunda... şu ara yoğunlaştığın için bu düşünceye işin içinden çıkılmaz hal alır...ama su akar yolunu bulurmuş...biraz akışına bırak...rayına oturur herşey bir şekilde... tek yapman gereken içindeki fırtınayı durdurmak...zor da olsa biraz başka şeylere vermeye çalış kendini...kendiliğinden düzelir herşey...en azından olması gerektiği gibi olur...

asıl sorunum ne biliyor musn.?
gerçkleri bilmiyorum.bazen bana çok iyi dawranıyor hah diyorum düzeldik demek ki beni seviyor.
bazen öle böle saçma laflar ediyorki yok seni ben üzdümm bn mutlu etcm inş die bu seferde diyorum
sewmiyor,bn üzülüyorum diye bnmle çıkıyor.
çıkamadım bu işin içinden yaa.sorsam hyr seni seviyorum bu yüzden çıkıyorum diyor,ama işte bazen ettiği harektler yok bana acıdığı için çıkıyor dyorum.
karar veremedim.bu yüzden çekip gidim mi yoksa kalıp sorunlarına destek mi olayım bilemedim bn.

davranışları yüzünden kafanı çok karıştırmış güzelim...kendi kafasındaki karışıklıkları sana da yansıttığı için çelişkilere düşürmüş seni... güçlü durmalısın canım onun karşısında...sana tek diyeceğim şey bu...güçlü dur...içinden üzüntünden kahrolsan bile onun karşısında kendinden emin ne istediğini bilen bir tavır sergile görüşürseniz...senin güçlü duruşunu görürse o da bu durumdan etkilenecektir...ama karşısında yıkılan bir kız görürse ekmeğine yağ sürersin onun...aşırı değerliymiş gibi hissetirme ona..değer versen bile gerektiği kadar...kendini biraz kontrol edebilirsen umarım iyi olacak..
aşırı hoşgörülü de olmamaya çalış...hoşgörüyü kötüye kullanıyor insanoğlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…