sevgilinden baska arkadasin yok :(

Kardeşin ne dediğini bilememiş hiç takılma üni okuyan biri için arkadaş çevreni değiştirmek o kadarda zor değil hobiler edin kendine ortamını değiştir ne diye aynı kişilerle konuşmaya çalışıyorsun. Hem sevgiliyle arkadaş olmak gibisi var mı benimde yakın arkadaşımdır sevgilim ne güzel askerin dönmüş dikkatimi o çekti zor zamanlar bitmiş tadını çıkar boşver onu bunu üni bitince onlarda yok olacak 2 3 sene sonra yok olacak insanlar için canını sıkmaya değer mi ?

Cok guzel anlatmissiniz. Ben de sizin gibi yapiyorum. Kimse sabrimi tasirincaya kadar bulasmiyorum, sabrediyorum. Zaten benden negatif aurayi alinca ayaklarini totolarina vura vura kaciyorlar.
Insanlar zor varliklar. E cevremde cok olunca is daha da zorlasiyor. Az olacak oz olacak.
Klavyenize saglik. Umarim arkadasa yardimi olmustur.★

bence erkeklerin de şeytanlardan pek bi farkı yok benim gözümde
artık kime güveneceğini şaşırıyor insan gerçekten güvenebileceğin birini bulmak çok ama çok zor

Hem de cok zor. Once Allah'a guvenin sonra ailenize ve sevdiginiz adama. Bu kadar. Bu liste uzarsa hayal kirikliklari ve gozyaslari da artar.
Hepimizin Allah yardimcisi olsun.☆

Hem de cok zor. Once Allah'a guvenin sonra ailenize ve sevdiginiz adama. Bu kadar. Bu liste uzarsa hayal kirikliklari ve gozyaslari da artar.
Hepimizin Allah yardimcisi olsun.☆

sevdiğim kişiye güvendim de noldu güvenim boşa çıktı
sevmek bi yerden sonra karın doyurmuyo o yüzden hem mantık hem aşık olduğun biriyle birlikte olmak lazım.
Rabbim karşımıza hayırlı birini çıkarsın inşallah

Amin . Insallah. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

cnm bende evlendikten sonra sennle aynı duruma düştüm.şimdi eşimden başka kimsem yok.şöle bi dışarda çay içebilieceğim kimsem bile yok.çok bunalıorum. ve ister istemez dışlanıosun.zaten çok sırnaşık deilimdir.hiç arkadaş edinemiorum bu yüzden.eşimde şimdi baskı kuruyor
üstmde.biriyle görüşmeye başladığımda senn bulduğun bu kdr olur zaten fln fln. aynen bnmde içim çok acıo.eşm ark çıkıo zoruma gidio.sen gidip eğleniosun.ben bişey yapamıorum die.

İnşALLAH yardımım dokunmuştur :)
Ben normalde de dışarıdan çok soğuk bi yapım vardır :)
Birine ısınmaya başlayınca sıcaklık gösteririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…