Sevgilinim üstüme düşsün istiyorum..

basakhardal

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
19
0
16
İzmir
Kızlar bu ara biraz dertliyim 4 senelik bir ilişkim var ama bu ara pek anlaşamıyoruz sürekli aramız limoni ben biraz hassasım bu ara sanırım yada başka bişey var.
Eskisi gibi üstüme düşmüyor eskisi gibi ilgi göstermiyor uzun ilişkinin verdiği monotonlukmu bilemiyorum ama..
Ben ilgisini çekmek istiyorum bunun için davranışlarımı nasıl değiştirebilirim?

Kesinlikle uzun ilişkinin verdigi monotonluk arada mesafelerde varsa üzerine tuz biber, üstüne düşsün istiyorsan biraz uzak dur derim ben kaçan kovalanır her zaman işe yarar

cnm kelin merhemi olsa başına sürer derler ya ben de aynı durumda olduğumdan cvp vermem komik olur dedim ondan yazmadım, klasik bi durum onun için fazla üzülme umarım atlatırsınız

Geri cekilmeyin , onunda gurur yapmasina sebep olursaniz mazallah!

Sadece zamaninda istedigi tepkileri vermeniz lazim . Yani sizi opmek istediginde rahatsiz oldugunuzu hissederse sizi opmek ona cazip gelmez sizi operken sizin heycanlandiginizi hissederse o zaman oda mukemmel hissedicektir inanin bana

sizi monotonluktan kurtarıp ilişkinize tat katacak şeyler süprizler.. beklemediği anda hoşlanacağı şeyler yapın. ama bence geri çekilmeyin. sizin ondan soğuduğuz hissine kapılabilir. inşallah düzelirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…