sevgilinin ailesi ile tanışmak

kiraz cicegi

güzel günleri beklemekte..
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
1.257
1.138
128
29
Merhaba kızlar, sevgilimle 3. Yılımız olacak bu subat, ve ayri sehirlerdeyiz, (o kendi ailesinden de uzakta calisiyor) babası 1 hafta sonra kardeşini benim yaşadığım şehire hastaneye getirecekmiş. sevgilim de işinden izin alıp o günlerde yanıma gelecek, ve hastaneye kardeşimi ziyarete gidelim babamla da tanış diyerek ısrar ediyor. Ben daha erken olduğunu düşünüyorum çünkü ufukta bir 2 3 yıl sonra ancak evlenebiliriz (okulumdan ötürü) birde hastane ortaminin tanisma faslina uygun olduğundan emin değilim.

Ayrica daha büyük bir sorun, sevgilim ailesine yalan söyledi yani buraya iş icin geldiğini söylemiş "işte orda işim var, hastaneye sizin yaniniza da gelirim ayni günlere denk geliyor" gibisinden anlatmış olayi, cunku uzun zamandır ailesinin yanina gitmiyor çalıştığı koşullardan ötürü, şimdi sevgilimin yanina gidiyorum dese onlara da ayıp olacak, buraya kadar tamam ama benimle babasını tanıştırdıği zaman adam anlamayacak mi oğlunun is icin degil de bu mesele icin geldiğini? Daha once de geldi buraya sorun olabilir belki. Onların gözünde sanki çocuklarının aklını çelen ailesinden ayıran konumuna da düşürmek istemem ama laftan sözden anlamiyor ki bu firsati kaciramayiz seni tanisinlar diyor başka bisey demiyor :( birde ben çok heyecanlanirim şimdi ne diyeceğim adama annesi olsa daha iyi

Bi fikir verin siz olsaniz ne yapardiniz kizlar?
Teşekkürler herkese

Gitme ooofff ne gerek var.Evlenince yeterince yüzgöz olunuyo zaten.Ama bi bahane bulmak laazım.Ama ne.

3yıl olmuş ben tanış derım

Bana çok gereksiz geliyor bu kadar erken tanışmak.
Ne gerek var ki?
Son 6 ay tanışılması bence ideal.

Bana çok gereksiz geliyor bu kadar erken tanışmak.
Ne gerek var ki?
Son 6 ay tanışılması bence ideal.

Bu gece tekrardan açacağım bu konuyu ne desem de fikri değişse bilemedim ki, beni sevmezler diyorum yok kesin severler, ben heyecan yaparım saçmalarim diyorum yok ben yardım ederim sana vs vs ne desem cevap hazir.

O degil hakkımda "şimdi bu kız öğrenci annesi babası yok mu erkeklerle geziyor cok ayıp" şeklinde düşünürler diye bile çekiniyorum ne yalan söyleyeyim. (Ailesi muhafazakar yani bu şekilde düşünebilirler)

Bu gece tekrardan açacağım bu konuyu ne desem de fikri değişse bilemedim ki, beni sevmezler diyorum yok kesin severler, ben heyecan yaparım saçmalarim diyorum yok ben yardım ederim sana vs vs ne desem cevap hazir.

O degil hakkımda "şimdi bu kız öğrenci annesi babası yok mu erkeklerle geziyor cok ayıp" şeklinde düşünürler diye bile çekiniyorum ne yalan söyleyeyim. (Ailesi muhafazakar yani bu şekilde düşünebilirler)

Hiç önemli değil bence ne düşünecekleri, önemli olan şu ki, daha henüz evlenmenize ciddi bir zaman varken tanışmak ileride fazla yüz göz olmanıza neden olabilir.
Şimdiden tanışmanız, sizden daha fazla şey beklemelerine ve zamanla size karışmaları hakkını kendilerinde görmelerine neden olacaktır.
Bilmiyorum nasıl bir evlilik istersiniz ama kendimden örnek vermek gerekirse, son zamanlarda ailesi ile tanıştım eşimin.
2-3 yıl geçti, aramız gayet iyidir ama o çizgi de vardır.
Kimse, bizim evimize karışamaz.

Neden olarak da, aşkım bak daha çok zaman var evlenmemize, daha bu zamandan bizi bilirlerse istediğimiz gibi hareket edemeyiz, senin canın bir şeye sıkkın olur, onlara ters bir şey söylersin, benden bilirler. Bırak şimdi doyasıya aşkımızı yaşayalım, ilerde beraber zaman geçireceğiz zaten diyebilirsiniz.

Hiç önemli değil bence ne düşünecekleri, önemli olan şu ki, daha henüz evlenmenize ciddi bir zaman varken tanışmak ileride fazla yüz göz olmanıza neden olabilir.
Şimdiden tanışmanız, sizden daha fazla şey beklemelerine ve zamanla size karışmaları hakkını kendilerinde görmelerine neden olacaktır.
Bilmiyorum nasıl bir evlilik istersiniz ama kendimden örnek vermek gerekirse, son zamanlarda ailesi ile tanıştım eşimin.
2-3 yıl geçti, aramız gayet iyidir ama o çizgi de vardır.
Kimse, bizim evimize karışamaz.

Neden olarak da, aşkım bak daha çok zaman var evlenmemize, daha bu zamandan bizi bilirlerse istediğimiz gibi hareket edemeyiz, senin canın bir şeye sıkkın olur, onlara ters bir şey söylersin, benden bilirler. Bırak şimdi doyasıya aşkımızı yaşayalım, ilerde beraber zaman geçireceğiz zaten diyebilirsiniz.

Açıkçası hiç bu yönden de düşünmemiştim, gercekten oluyor mu öylesi ya yani en istemedigim seylerden biri araya ailelerin girmesi zaten, kendi ailem de onun ailesi de cok karışmasin istiyorum, bu tanisma isi asla olmaz öyleyse.

Teşekkür ederim yazdığınız şeyleri söyleyeceğim belki hak verir bu sefer

Açıkçası hiç bu yönden de düşünmemiştim, gercekten oluyor mu öylesi ya yani en istemedigim seylerden biri araya ailelerin girmesi zaten, kendi ailem de onun ailesi de cok karışmasin istiyorum, bu tanisma isi asla olmaz öyleyse.

Teşekkür ederim yazdığınız şeyleri söyleyeceğim belki hak verir bu sefer

Kendim yaşamasam da, etrafımdan ve kadınlar kulübünden gözlemlediğim durum hep bu şekilde.
Bir de, genellikle ilk tanışma sırasında kızlar annesi beni sevsin diye çok ilgili, verici davranıyor.
Ardından da evlenince, aman karışmasın olmuyor elbette.
Sonra başlasın sorunlar.
Tüm bunları tartıp, düşenerek davranmakta fayda var.

Back
X