Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar. sevgilimle uzun süredir beraberiz ve mezuniyeti var. uzakta yasiyoruz, annesi buraya geldiginde gelsin bizimle kalsin demiş. bu arada evlilik yolundayız . ama yine de ayıp olur diye düşünüyorum. siz ne diyorsunuz, yapılmalı mı?
merhaba kızlar. sevgilimle uzun süredir beraberiz ve mezuniyeti var. uzakta yasiyoruz, annesi buraya geldiginde gelsin bizimle kalsin demiş. bu arada evlilik yolundayız . ama yine de ayıp olur diye düşünüyorum. siz ne diyorsunuz, yapılmalı mı?
Bu tarz bı durum başıma gelmişti. Kalmamistim ben. Hem annemin haberi yoktu olsa izin vermeyeceğini bildiğim için dememistim. Hem de ne bileyim sonradan lafı olur diye cekinmistim açıkçası. Kalma bence.
Bence bu tip laflara olur mu oyle sey ne munasebet de gec. Simdi kalirsin ilerde kotu olursun yuzune vururlar. Ailen bizi iyi tanimadan kalmana izin verdi falan derler. Iyice tanimadan guvenme
Bence bu tip laflara olur mu oyle sey ne munasebet de gec. Simdi kalirsin ilerde kotu olursun yuzune vururlar. Ailen bizi iyi tanimadan kalmana izin verdi falan derler. Iyice tanimadan guvenme
Hayır kalmayın tabii ki de. Hiç yakışık almaz.
Ayrıca sizin aileniz ne der bu durumda?
El alemin kadınını memnun edeceğim diye kendi ailenizi gücendirmeyin.
Sevgilinizin annesi olabilir ama ortada henüz resmi bir durum yok, ağırlığınızı mesafenizi koruyun.
Onlar çağırsa da siz gitmeyin yüz göz olmayın sakın.