sevgilinin ailesi

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
103
merhaba kızlar. sevgilimle uzun süredir beraberiz ve mezuniyeti var. uzakta yasiyoruz, annesi buraya geldiginde gelsin bizimle kalsin demiş. bu arada evlilik yolundayız . ama yine de ayıp olur diye düşünüyorum. siz ne diyorsunuz, yapılmalı mı?

Kalmam ben olsam.Türk aile yapısı henüz bunu normal görecek seviyede değil,illa lafını eden olur üzülürsünüz.

bence gitme
genelleme yapmayi sevmiyorum ama kimseye güven olmuyor, ne olacagi belli mi
gün gelir yüzüne vurulur yaptigin, cirkin seyler söylenebilir

Bence mesafeli olmak en iyisi. Günü birlik git gel yada otelde kal. Baştan bu samimiyeti verirsen sonradan mesafe koyucam diye cok uğraşırsın.

merhaba kızlar. sevgilimle uzun süredir beraberiz ve mezuniyeti var. uzakta yasiyoruz, annesi buraya geldiginde gelsin bizimle kalsin demiş. bu arada evlilik yolundayız . ama yine de ayıp olur diye düşünüyorum. siz ne diyorsunuz, yapılmalı mı?
Aileniz haberi varsa olur. Ailenim haberi yoksa kimseye malzeme verme derim

Bu tarz bı durum başıma gelmişti. Kalmamistim ben. Hem annemin haberi yoktu olsa izin vermeyeceğini bildiğim için dememistim. Hem de ne bileyim sonradan lafı olur diye cekinmistim açıkçası. Kalma bence.

Bence bu tip laflara olur mu oyle sey ne munasebet de gec. Simdi kalirsin ilerde kotu olursun yuzune vururlar. Ailen bizi iyi tanimadan kalmana izin verdi falan derler. Iyice tanimadan guvenme

Bence bu tip laflara olur mu oyle sey ne munasebet de gec. Simdi kalirsin ilerde kotu olursun yuzune vururlar. Ailen bizi iyi tanimadan kalmana izin verdi falan derler. Iyice tanimadan guvenme

orada kalma. otelde kal daha iyi. hatta gitme. ne işin var mezuniyetinde.

Hayır kalmayın tabii ki de. Hiç yakışık almaz.
Ayrıca sizin aileniz ne der bu durumda?
El alemin kadınını memnun edeceğim diye kendi ailenizi gücendirmeyin.
Sevgilinizin annesi olabilir ama ortada henüz resmi bir durum yok, ağırlığınızı mesafenizi koruyun.
Onlar çağırsa da siz gitmeyin yüz göz olmayın sakın.

Kalmayın onlarda.. çok büyük ihtimal pişman olursunuz.. yuzgoz olmadan evlilik en güzeli bana göre..

Back
X