Sevgilinin ailesiyle tanişma

bence tatlı ya da pasta götürebilirsiniz iyi bir yerden alınmış. diğer türlü, herkese ayrı hediye şu aşamada abartı olur gibi geldi bana. :26:

Hediye almak yerine pastaneden birşeyler alıp götürseniz eliniz boş gitmemek açısından .Bebeğede giysi alsanız yeterli olur bence.Hepsine ayrı ayrı hediye götürmezdim ben olsam.Tabi herkesin şahsi fikri herkese göre değişir.

pastaneden almak yerine bir kek yapıp elin boş gitmeyebilirsin bence.
hazıra kaçma derim.

bence tatlı ya da pasta götürebilirsiniz iyi bir yerden alınmış. diğer türlü, herkese ayrı hediye şu aşamada abartı olur gibi geldi bana. :26:
Tesekkur ederim yardiminiz icin. İlk annesine gidecegime gore ozaman ben tatlimida alip giderim :) peki cicege gerek varmidir? Mustakil evde yasiyorlar saksida guzel bir cicekte alsam mi menekse gibi :)

Tesekkur ederim yardiminiz icin. İlk annesine gidecegime gore ozaman ben tatlimida alip giderim :) peki cicege gerek varmidir? Mustakil evde yasiyorlar saksida guzel bir cicekte alsam mi menekse gibi :)

o da olabilir. ama çiçek sevip sevmediğini öğrenin bence önceden, benim annem sevmez mesela :27: seviyorsa da özellikle sevdiği bir çiçek varsa ondan alırsınız.

boş gidince ayıp olmasın diye sadece annesine kuru pasta alıp gidin, ortada resmi bir ilişki yok, bu aşamada herkese ayrı ayrı hediyelere gerek yok bence, hangi birine alacaksınız bir de, sonra sırası gelince ortada söz, nişan yokken kendini beğendirmeye, yaranmaya çalışmak için hediyelerle kendi ayağıyla gelmişti evimize diye başa kakanlar bile var çünkü...

Son düzenleme:
boş gidince ayıp olmasın diye sadece annesine kuru pasta alıp gidin, ortada resmi bir ilişki yok, bu aşamada herkese ayrı ayrı hediyelere gerek yok bence, hangi birine alacaksınız bir de, sonra sırası gelince ortada söz, nişan yokken kendini beğendirmeye, yaranmaya çalışmak için hediyelerle kendi ayağıyla gelmişti evimize diye başa kakanlar bile var çünkü...
Tesekkur ederim ama oyle bir aile degiller hepsi gayet akli basinda bilgili insanlar. Bazi zamanlar sevgilimle ayni evdede kaldik kimse icin bir sorun olmadi ama dediginiz gibi yaranmak icin aliyor hissini sanki ben yasayacaktim oyuzden cok kararsiz kaldim. Tanistiktan bikac hafta sonrada sozumuz olacak insallah :)

Back
X