- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
Iliski normal ilerliyor ama iste bu dedigim sey olunca alttan alta kirildigini hissediyorum.ilgisi de kotu degil ama bazen uzak kalinca bende dusunmuyor degilim niyeti ne diye.belki de bu olay yuzunden bazi uzak tavirlarini acaba ayrilmak mi istiyor diye degerlendirmeye baslamadim degil.Allah allah,daha yaşı genç e sizin de genç üzerinizde gelinlikle buluşmaya gidecek bir insana da benzemiyorsunuz? :)) ne bileyim son dönemlerde ilişki ne durumda, ilgisi ne durumda,ayrılık düşünür bir hali var mı?
Bazi arkadaslar kendi kararlarimi vermedigimden falan soz etmis ama hayatim konusunda gayet memnunum,ve evet bazi davranislar prensip meselesidir.
Ayrica daha okul bitmedigi icin ve birbirimize gereksiz sozler vermemek icin isi ciddiye bindirmedigimizden,bende yarin obur gun ne olacagini bilmedigim icin cok ileri gitmek istemiyorum.gerci eve gitmek hala cok ileri buldugum bir sey degil ama yesitme meselesi,her sey zamaninda guzel diye dusunuyorum.Ustelik kendisi geleneksel bir aileden geldigi icin bir reddetmemle kirilmasi daha da anormallesti gozumde.kararima saygi duymasini beklerdim yani.esas anlatmak istedigim bu.