• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin annesini insan yerine koymak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır şikayet değil ben bu aralar sık kavga ediyoruz ne yapayım gönlünü alayım dedim kadın bana bence senden sıkılmış sık kavga ettiğine göre siz biraz ara verin dedi ben ondan sonra olanı biteni anlattım sanki oğlu prenses
Problemlerinizi aranızda çözmeniz gerekiyordu. Anneye yansıtmakla hata etmişsiniz ve kadın doğal olarak oğlunu savunma psikolojisiyle size gıcık olmuş.

Ah be güzelim, cahillik etmişsin... o kayınvalideyle iyi ilişkiler binde bir oluyor. Sen elindeki adamla iyi geçin, annesiyle hep mesafeli ol. Olay budur...
Kaldı ki geçmiş olsun senin için geç artık, o adamdan da ailesinden de fayda gelmez, kendine başka yol çiz bence

Ah be güzelim, cahillik etmişsin... o kayınvalideyle iyi ilişkiler binde bir oluyor. Sen elindeki adamla iyi geçin, annesiyle hep mesafeli ol. Olay budur...
Kaldı ki geçmiş olsun senin için geç artık, o adamdan da ailesinden de fayda gelmez, kendine başka yol çiz bence
Ya ben kadını anlayamıyorum kadına iyi bişey söylesem bile hemen bi bana laf sokmaya çalışıyor. Gerçekten oğlunu şikayet etmedim ben ona oğlunun gönlünü nasıl alayım dedim kadın başladı ilişkimizi bitirmeye

Ya ben kadını anlayamıyorum kadına iyi bişey söylesem bile hemen bi bana laf sokmaya çalışıyor. Gerçekten oğlunu şikayet etmedim ben ona oğlunun gönlünü nasıl alayım dedim kadın başladı ilişkimizi bitirmeye
Diyorum ya kuzucum iyi kaynana binde bir gelir... neden muhatap oldun? Ben ilk evliliğimde yapmıştım bu hatayı. Şimdiki kaynanamla öyle resmiyiz ki ağzını açamıyor bana tek kelime edemiyor, kocam benim muhatabım, kaynana annesi... evimin ilişkimin dışı... hepsi o...

Ay benim eski sevgilimin annesi de böyleydi yuz göz olmamak lazim :) bence o ruh hastası aileden kurtul o ne be öyle intihar numalari benim ki hergün intihar ediyordu ailesi de doğruluyordu sonra bir öğrendim yalanins ortaklar

Kolye havalandirmaya dustu diye sana tokat atmaya mi yeltendi? Cok sacma ama bu. Niye ayrimadin ki? Ikiniz de sevgiyke biraz daha buyuyun bence. Sonra daha saglam br iliski kurarsiniz. Kv'nin cevap vermemesi tesekkur etmemesi bosuna ugrasma bizimle deyılsın demek oluyor.

Seviyorum ayrılmayı denemedim ama olmuyor yani aslında iyi bi adam ama o dönem bambaşka biri oldu ölsem mutlu olacaktı
Canım annesini boşver de senin sevgilin pek sağlıklı gelmedi bana. Sana vurmaya kalkan biriyle devam edecek misn

Kolye havalandirmaya dustu diye sana tokat atmaya mi yeltendi? Cok sacma ama bu. Niye ayrimadin ki? Ikiniz de sevgiyke biraz daha buyuyun bence. Sonra daha saglam br iliski kurarsiniz. Kv'nin cevap vermemesi tesekkur etmemesi bosuna ugrasma bizimle deyılsın demek oluyor.
Böyle değildi aslında biz yan yana geldiğimizde çok iyi davrandı bana benin yüzüme her türlü lafı sokup arkamdan beni insanlara gösterip gelinim gelinm diyor

Ay benim eski sevgilimin annesi de böyleydi yuz göz olmamak lazim :) bence o ruh hastası aileden kurtul o ne be öyle intihar numalari benim ki hergün intihar ediyordu ailesi de doğruluyordu sonra bir öğrendim yalanins ortaklar
Benim KV ruh hastası gerçi hepsi ruh hastası çocuğu kendi işlerine kullanıp duruyorlar garibim de mutlu oluyor manyak ya

Sizi korkutan,tokat atacagini düşündüğünüz bir adamla sevgili olmaya devam etmek sevgilinizin annesinin soguk davranmasindan daha önemli ve düşünülmesi gereken bir durum degilmi?

Ben oglumun sevgilisiyle muhattap olmam acikcasi. Ciddi bir durum varsa bu aileye yansiyacak boyuttaysa, karsimdaki kizda olsa erkek de olsa tanimak isterim. Ama ciddiyeti bile belli olmayan bir iliskinin oturup sorununu neden dinliyim canim? Hemde siz oglunu kotulemis bulunmussunuz. Olay tamamen boyle olsada.

Tartismalari daha sevgiliyken aileleri tasirsaniz, ikinizin aileside sizlere ofke duyar, tipki suanda oldugu gibi. Cok ustune gitmeyin. Ilerleyen zamanlarda duzelir umarim.

Seviyorum ayrılmayı denemedim ama olmuyor yani aslında iyi bi adam ama o dönem bambaşka biri oldu ölsem mutlu olacaktı
Çok dengesiz görünüyor sevgilin
Yaşlarınız küçük sanırım, çok sağlıksız duruyor yaşadıkların. En azından biraz sakinleşin ikinizde, ama seviyorum diyerekte kendinden taviz verme. Nerde senin sınırlarını aşıyor, sana vurmaya kalkıyor, senin yaşam alanını kısıtlıyorsa orda dur demelisin. O o kadının evladıysa sende bir annenin evladısın ve kıymetlisin unutma

Merhaba kızlar
Benim bir yılı geçen güzel bir ilişkim var sevgilimin öküzlüğünden dolayı zaman zaman problemlerimiz oluyor. Bir dönem çok zor geçmişti bizim için bende sevgilimin annesine mesaj atıp sen onu benden daha iyi tanırsun bizim böyle böyle bir problemimiz var ne yapmamız gerek dedim - sürekli kavga ediyorduk ve ben ağlarken sevgilim sen huzur bozuyırsun sanki ortada ne var diyordu en son kavga ettiğimizde ben bana aldığı kolyeyi ona geri vermek için sert bi şekilde göğse koydum o da kayıp havalandırmaya girdi çok sinirlendi bana tokat atacaktı ben korkunca vaz geçti - kadın oğlunu savundu benim oğlum çok sevgi saygıyla büydü şöyle bi çocuk böyle bi çocuk dedi bende dedim ki yalnız ben ona bağırıp tokat atmaya kalkmadım o bana bağırdı. Kadın o gğnden sonra bana düşman oldu resmen. Ben çok ilgili biri oldum hep sevgiline karşı annesinin kadınlar gününde hediye aldım kız kardeşinin doğum gününde cupcake yaptım gönderdim. Bu bayram mesaj atıp bayramını kutladım kadın tenezzül edip bi teşekkür etmedi cevap yazmadı. Allah aşkına bu kadına karşı ben ne yapmam gerek.

Ayni benim kv sozu "benim oglum cok iyi yetistirildi sevgili saygili " :) ama benim esim herseyin en kotusu onun evindeyken yapmis suan benim yanimda yapmiyo benim sayemde yapmiyor ama neymis oglusunu cok iyi yetistirmis cirkef kaynana

Sen bu adamdan ayrılmazsan yarın evlenince kocamın öküzlükleri, kaynanamın çılgınlıkları diye konu açarsın. Bariz sinyaller var işte her ikisinde de. Göre göre kendini ateşe atıyosun. Buradakiler napsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X