• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin annesini insan yerine koymak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü o anasının biricik oğlu :işsiz: yardım için yanlış kapı.annesyle bu kadar samimiyete gerek yok zaten öyle bi kadında değilmiş görüldüğü üzere.hiç üstlerine düşmeyin çok havaya girmişler

Merhaba kızlar
Benim bir yılı geçen güzel bir ilişkim var sevgilimin öküzlüğünden dolayı zaman zaman problemlerimiz oluyor. Bir dönem çok zor geçmişti bizim için bende sevgilimin annesine mesaj atıp sen onu benden daha iyi tanırsun bizim böyle böyle bir problemimiz var ne yapmamız gerek dedim - sürekli kavga ediyorduk ve ben ağlarken sevgilim sen huzur bozuyırsun sanki ortada ne var diyordu en son kavga ettiğimizde ben bana aldığı kolyeyi ona geri vermek için sert bi şekilde göğse koydum o da kayıp havalandırmaya girdi çok sinirlendi bana tokat atacaktı ben korkunca vaz geçti - kadın oğlunu savundu benim oğlum çok sevgi saygıyla büydü şöyle bi çocuk böyle bi çocuk dedi bende dedim ki yalnız ben ona bağırıp tokat atmaya kalkmadım o bana bağırdı. Kadın o gğnden sonra bana düşman oldu resmen. Ben çok ilgili biri oldum hep sevgiline karşı annesinin kadınlar gününde hediye aldım kız kardeşinin doğum gününde cupcake yaptım gönderdim. Bu bayram mesaj atıp bayramını kutladım kadın tenezzül edip bi teşekkür etmedi cevap yazmadı. Allah aşkına bu kadına karşı ben ne yapmam gerek.
Iyi yapmış ben olsam beni arayan oğlumun sevgilisine bende oyle yapardim.daha sözlü bile değilsin ne hakla yani resmiyet olmayan bir ilişkiye kadını karistiriyorsunuz.sonra kadın herşeye maydanoz olunca sen nerden çıktın demeyeceksinuz.ha evli de olsanız kadını işin içine katarsanız kadın kendinde hak bulur yatak odamızda yataginizda ortanizda yatar

Baştan sona hatalar hatalar. Bildiğim bir şey varsa erkek anasıyla minimum etkileşim maksimum huzur getirir. Hele ki sevgiliyken yahu

Kadının peşini bırakın. Ne kadar gereksiz iletişimler, laubalilikler yapmışsınız. Sizden hoşlanmaması normal. Oğlunun sevgilisi gelip oğlunu şikayet ediyor... itici yani. Bir de o sizin kayınvalideniz değil. Sadece sevgilisiniz, hem de düzgün ilişkisi olmayan sevgililer. Bugün varsınız, yarın yoksunuz yani, en azından kadına göre öyledir. Kv-gelincilik oynamayın kendi kendinize. Kadın sizle yüzgöz olmak istemiyor haklı olarak.

Sevgili iliskisi farkli, anne cocuk iliskisi farkli. Annesinin verdigi akili uygularsaniz, annesi gibi davranirsaniz sevgilisi degil 2. Annesi gibi olursunuz. Annesinden alinan akillar bence ters teper. Gerekte yok akil almaya. 1 senedir zaten taniyormussunuz.

Benim erkek arkadasim anneme beni sikayet etseydi annemden cevaben "bunu yapmayan birisini bul o zaman" demesini beklerdim. Kimi kime sikayet ediyorsunuz yanii. Sacmalik.

Ben evli halimle kocamı annesine şikayet etmiyorum valla birincisi bizim aramızdakiler kimseyi ilgilendirmez ikincisi de en kötüsü de olsa kimse kendi evladına kötü demez.Ne bekliyodun ki şikayet ederken?daha da iflah olmaz sizin ilişkiniz...

Ay neden yaptınız bunu ya

Ben de sevgilimin annesiyle tanıştım,daha sonra sevgilimle kavga da ettik. Arayip kadına "x teyze oğlunla kavga ettik ben şimdi napiyim" mi diycem? İlişkinin dinamiğini siz bilin yani bi zahmet. Ben oğlan annesi olsam sinirlenirim sonuçta hiçbir şey yok aranızda niye kadını rahatsız ediyorsunuz ki.

Çok iyi bir kadın sevgilimin annesi,beni de çok seviyor,bayram için bile benden önce o beni aradı ama ben onu arayip "sevgilimle kavga ettik,bana vurmaya çalıştı" desem evet oğluna çok kızardı ama büyük ihtimalle benim de olgunlaşmadığımı düşünürdü. Eh olgunlaşmamış bir kızla da oğlunun ilişkisinin olmasını istemezdi bence.

Yanlış yapmışsınız.

Dahi bir yıldayken olan kavgalar bagırmalar tokat atmaya çalışmalar.Bir de üzerine anneye şikayet ki kadın zaten ciddiye almaz daha sevgilisiniz çok çok anlaşamıyorsanız ayrılın der.Ayrıca oğlunuz söyle yaptı böyle yaptı kavga ediyoruz lafı hi dogru değil yarın oğlan hadi anne istemeye gidelim dese kadın istemez haliyle evladının huzursuz oldugu bir ilişkiyi kim ister.

Ay neden yaptınız bunu ya

Ben de sevgilimin annesiyle tanıştım,daha sonra sevgilimle kavga da ettik. Arayip kadına "x teyze oğlunla kavga ettik ben şimdi napiyim" mi diycem? İlişkinin dinamiğini siz bilin yani bi zahmet. Ben oğlan annesi olsam sinirlenirim sonuçta hiçbir şey yok aranızda niye kadını rahatsız ediyorsunuz ki.

Çok iyi bir kadın sevgilimin annesi,beni de çok seviyor,bayram için bile benden önce o beni aradı ama ben onu arayip "sevgilimle kavga ettik,bana vurmaya çalıştı" desem evet oğluna çok kızardı ama büyük ihtimalle benim de olgunlaşmadığımı düşünürdü. Eh olgunlaşmamış bir kızla da oğlunun ilişkisinin olmasını istemezdi bence.

Yanlış yapmışsınız.

Hemen kv iyi falan deme canim kopruyu gecene kadar ayiya dayi diyolar :) bnde iyi derdim toz kondurtmazdim ama suan ne cektimi bi ben bi ALLAH bilir

Ne sevgilinize ne annesine hatta kimseye bu kadar verici davranmayın. İnsan yerine koymayın. Haketmiyor birçoğu. Bazen ne yaparsanız yapın olmaz

Sendekide iyi cesaret ne sıfat la sevgilini annesine şikayet ediyorsun, cidden seni kayırmasınımı yada yardımcı olmasınımı umdun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X