Sevgilinin çapkın geçmişi karşısında önerilerinize ihtiyacım var.

Senden öncesini sana anlatmasi yanlis bence. Bu kadar seffaf olmaya gerek yoktu. Bekarken her erkegin yaptigi seyler ...

ahaha ama işte bilim yani :)

ya 4-5 ayda tüm tek gecelikleri yaşadı bitti. yada senede 1-2 eğlenmeye çıktığında oldu.

Günümüzde tek gecelik ilişki yaşamak çok kolay. Barney Stinson gibi 30 gece 30 kadınla muhteşem ay challenge yapmadıysa 30 küsür yaşında insanın hayatına 30 insan girmesi normal yani.,

Herkese merhaba,

Boşanmış, 4 senedir yalnız yaşayan, ekonomik özgürlüğü olan, 33 yaşında bir kadınım. Yakın zamanda gerçekten sevgi dolu bir ilişkiye başladım. Geçmişte yaşadığım bende iz bırakan kötü tecrübeler sebebiyle olsa gerek, karşımdaki erkeğin tüm geçmişini didik didik öğrenen biriyim. Hatta kontrol hastasıyım desem yeridir.

Tanıştığımızdan itibaren kendisini biraz serseri olarak tanıtan sevgilimin hayatına bilfiil 30 civarında kadının girdiğini kendisinden işittim. Bunların maksimum 4-5'inin duygusal ilişkileri olduğunu, diğerlerinin neredeyse tamamının tek gecelik ilişkiler olduğunu ifade etmişti. Sevgilimi tanımak ve bu ilişkilerinden pişman olup olmadığını, ilişkimizin geleceğini analiz etmek amacıyla kadınlar ile nasıl tanıştığını, nasıl kadınlar olduğunu pek çok kez sordum.

Aramızda asla yalan olmayacağına dair anlaştığımızdan hiçbir erkeğin yapamayacağı kadar dürüst ve şeffaf davranarak, her defasında her konuda dürüstçe cevap verdi. Şu an 32 yaşında olan sevgilimin, bir yıl öncesine kadar Swarm vb. uygulamalar kullanarak veya gittiği alkollü mekanlardan tanışarak tek gecelik birçok cinsel ilişkisi olmuş. Kadınların yaş skalasının 20 ile 45 arasında olduğunu ve daha pek çok can acıtan detay öğrendim maalesef.

Bu ilişkiler yeterince can yakıcıyken, hayat kadınları ile birlikte olduğunu da söyledi. Anlattırdım daha doğrusu. Tabii ki dayanılmaz geliyor, içimden bir yandan bırakıp gitmek geliyor, bir yandan da dürüstlüğü sebebiyle onu cezalandırmamam gerektiğini düşünüyorum. Zira ona bunları anlattıran da bendim; ancak bu kadarını beklemiyordum.

Bu arada birbirimize aşırı derecede bağlıyız. Sevgilimin (benden önceki) geçmişindeki tahammül sınırımı aşan çapkınlık halleri dışında hiçbir sorunumuz olmadı. Hatta benden daha fazla ilgili, sadık, bağlı görünüyor. Hatta yeniden evlenmeyi düşündürebilecek, düzgün bir adam.

Ancak hayat kadınlarına varasıya kadar genişlikteki geçmişi aklıma geldiğinde, sevdiğim adamdan iğreniyorum. Siz böyle bir durumda ne yapardınız? Göz ardı edip güven duyar mıydınız? Kıskançlık yapar mıydınız? Derhal ayrılır mıydınız? Fikirlerinize ihtiyacım var.

Çok garip, secere dökmüşsünüz elinde raporla gelseydi size. Hani bir önceki ilişki neden bitti diye sorarız ama abartmışsınız. İnsanları geçmişine göre yargılayamazsınız. Çünkü değişir büyürüz. Çapkın bir adam olabilir ama yaşadığımız süreci düşününce hepimiz bir miktar olgunlaşıyoruz. Size tetikte olmayın demiyorum, her zaman olun. Yani hayatında bir kişi ile beraber olmuş birinin, 2. sevgilisinde ben kimseyle bir şey yaşayamadım diyerek aldattığını bilirim ve kızla evlenecekler. O yüzden bunlar kesin kanıtlar maalesef değil. Ha siz bana ters, ben hayatında fazla kişi ile olmuş biriyle olamam, diyebilirsiniz buna saygı duyarım. E o zamanda ayrılın.

32 yaşında bir erkek için 30 civarında kadınla tek gecelik ilişki çok anormal değil bence. ki zaten 4-5 tanesiyle duygusal bağı olmuş.
bu ilişki türünü destekleyen biri değilim ama adam da cinselliğe 32 yaşında adım atıp bir senede yaşamamıştır bunları heralde.

ha hayat kadını olayı kötü. mutlaka test yaptırmak zorunda.

Astrocum sen cidden bu adamın ev erkeği olacağına, akşamları evde oturup pijama giyip TV izleyeceğine inanıyor musun? Ben inanmıyorum. 30 da hala yüksek bir sayı benim için

Geçmişte bir nevi geleceğin aynasıdır bence. Hem olursa eğer sizin ikinci evliliğiniz olarak çok dikkatli kararlar almalısınız. Özellikle karı kız hayatı olanlar burda bdv de okuduğum kadarıyla yine vazgeçmiyo hayatından. Mesela buda bugün açılmış bi konu size örnek olır belki, bi okuyun derim.

Günümüzde tek gecelik ilişki yaşamak çok kolay. Barney Stinson gibi 30 gece 30 kadınla muhteşem ay challenge yapmadıysa 30 küsür yaşında insanın hayatına 30 insan girmesi normal yani.,

yaa tam da hımym ı 850. kez izliyorum. aklıma o gelmişti. zaten bir absürd komedide olur bu ancak.

Kaç kadınla birlikte olduğundan, tek gecelik iliski yasamasindan falan ziyade, para ile birlikte olmasını kabul etmezdim sanırım.
Sevgili/es olunmaz bu adamla.

Diğer yandan siz de tedavi olmadan yeni bir ilişkiye başlamayın
Şu anlattığınız hal ile mutlu ve sağlıklı bir ilişki mümkün değil.

Astrocum sen cidden bu adamın ev erkeği olacağına, akşamları evde oturup pijama giyip TV izleyeceğine inanıyor musun? Ben inanmıyorum. 30 da hala yüksek bir sayı benim için

ama matematik hesabı :)
ya ev erkeği olmak ayrı birşey. ben sadece şunu vurgulamak istiyorum. bazı insanlar travma vb şeyler yüzünden böyle ilişkilerle kendini avutuyor. ama aşık olup toparlayan da var. kesin ev erkeği olmaz diyemem.
buna yorum yapmak için ilişkilerinin süresi, nasıl tanıştıkları, adamın önemli durumlarda tutumları vs vs hepsi önemli.

Oncesi sizi ilgilendirmezki sizden once normal bir hayati olan adam sizi aldatabilir turlu pisliklikler yapabilir ama bu adam belki artik size olan gercek sevgisiyle gecmisi bir kenara birakabilir. Gecmisi sorgulayarak birseye varamazsiniz ve herseyi sormaniz hastalikli bir dusunce hic normal degil.
Diger taraftan bukadar cok iliski yasamis birisinden hastalik kapabilirsiniz ben olsam sirf bu yuzden uzak dururdum.

Bu hesaba göre 5-6 duygusal ilişki 2 yılda 1 sevgiliye tekabül ediyor. Yani adam duygusal ilişkilerinde de iyi bir performans sergilememiş.

yani ya 2-3 aya bu kadar kadını sıkıştırdı yada ortalama 10 yıla.
ki cinselliğe, sağlıklı bir bireyse, ortalama 20 yaşlarındaa başlamış olmalı.

Ben adamın yerinde olsam ayrılırdım sizden.
Karşımdaki geçmişimi didik didik etmeye çalışsa ağzının payını alır.
Adam bir de oturmuş anlatmış, yine yaranamamış.

Geçmişi sizi ilgilendirmez. Güvenmiyorsanız ayrılırsınız bu kadar basit.
Şahsen benim takılacağım tek şey hayat kadınlarıyla birlikte olması olurdu. Para karşılığı ilişkiyi, böyle bir sektörü normal gören biri olmasından, yani zihniyetinden rahatsız olurdum.

Ben ısrarlı sordukça açıldı, huzursuzdu anlatımı, istekli değildi. Ama huzursuzluğunun sebebi pişmanlık duyması değil. Anlattıkça benim tavrımın değişmesinden, ilişkimizin bozulmasından çekindi. Ama ısrarlarıma dayanamıyor.

Aslında ona güven duyuyorum; çünkü bana karşı tek bir yanlışına şahit olmadım. Ama tekrar olur mu düşüncesi rahatsız ediyor, bir de ileride ona dokunduğumda aklıma gelir mi bu yaşadıkları, atlatabilir miyim...

Duygularını açmasını istiyorum, pişmanım, doğru bulmuyorum, utanç verici gibi şeyler söylese bir nebze daha rahat olcaktım. Ama ben bunları yaşadım, kabul etmen gerekir, geçmişi değiştiremem modunda.
Pişman değil ki neden üzülsün pişman olsun

Ben ısrarlı sordukça açıldı, huzursuzdu anlatımı, istekli değildi. Ama huzursuzluğunun sebebi pişmanlık duyması değil. Anlattıkça benim tavrımın değişmesinden, ilişkimizin bozulmasından çekindi. Ama ısrarlarıma dayanamıyor.

Aslında ona güven duyuyorum; çünkü bana karşı tek bir yanlışına şahit olmadım. Ama tekrar olur mu düşüncesi rahatsız ediyor, bir de ileride ona dokunduğumda aklıma gelir mi bu yaşadıkları, atlatabilir miyim...

Duygularını açmasını istiyorum, pişmanım, doğru bulmuyorum, utanç verici gibi şeyler söylese bir nebze daha rahat olcaktım. Ama ben bunları yaşadım, kabul etmen gerekir, geçmişi değiştiremem modunda.

Suan haksızlık yapiyorsunuz farkındamisiniz o sizin gecmisinizi kabul etmis olmuyormu ? Sizinde onun geçmişini kabul edip onunuze bakmaniz gerekiyor bence bazı şeylerin onune gecemezsiniz yasanmasi gerekenler yasanmak zorunda guveniniz olsa bunlar kafanizi kurcalamazdı birdaha oturun dusunun bence

Suan haksızlık yapiyorsunuz farkındamisiniz o sizin gecmisinizi kabul etmis olmuyormu ? Sizinde onun geçmişini kabul edip onunuze bakmaniz gerekiyor bence bazı şeylerin onune gecemezsiniz yasanmasi gerekenler yasanmak zorunda guveniniz olsa bunlar kafanizi kurcalamazdı birdaha oturun dusunun bence

Ama canım ablacım, düzgün bir şekilde evlenmek/sevgili olmakla , her gece ayrı biriyle yatıp kalkmayı üstüne hayatkadınına gitmeyi nasıl aynı kefeye koyarsın? Konu sahibesinin ne geçmişi var ki kabullenilmeyecek Allah aşkına?

Çapkınlık hadi gençlik dönemlerinde anlaşılır bi durum diyelim ama 30 yaşında adamın swarmdan kız düşürmesi hayat kadınlarıyla ilişki yaşaması ve bunları siz anlatırdım deseniz de size anlatması korkunç benim için. Hayatının hiçbir evresinde düzgün bir ilişki kurulacak bir adam olacağını da sanmıyorum. Ama genellikle kadınlar olarak hayatımızdaki erkek için bana kadar şöyle böyleydi benle bıraktı benim için vazgeçti diye anlatmayı bi başka deyişle erkekleri adam ettiğimizi düşünmeyi seviyoruz. O yüzden siz de devam edeceksiniz muhtemelen ama bu tipler de ğiş mi yor🤷🏻‍♀️

Ama canım ablacım, düzgün bir şekilde evlenmek/sevgili olmakla , her gece ayrı biriyle yatıp kalkmayı üstüne hayatkadınına gitmeyi nasıl aynı kefeye koyarsın? Konu sahibesinin ne geçmişi var ki kabullenilmeyecek Allah aşkına?

Bn ayni kefeye koymuyrm tek sıkıntı gecmisi bukadar irdelemesi ne gerek var bukadar seyi bilmesine ona bi yarari veya zararı olmayacak cunku kendisi yasadigi hayata bakmali ona nasil davrandigina nasil hayat yasadiklarina bakmali adam bukdr acik aleni herseyi anlatmış bunu yapacak adam butun kapilari acmazdi 👍

Back
X