Sevgilinin eski sevgilisi

sevgilimle 6 aydır birlikteyiz . Sorunlarımız olsada güzel giden bi ilişkim var . şu 6 ayda cok fazla şey paylaştık nerdeyse tüm günleri yan yana geçirdik . şimdi o da bende memleketimize döndük . bunun benden önce 2.5 senelik bi ilişkisi olmuş güzel bi kız sosyal paylaşım sitelerinde bazen sevgilimle alakalı acı dolu özleyen sözler yazıyo . sevgilimin bunları takip ettiğimden haberi yok . ama kız iyice takıntı oldu bana cok kuruntu yapıyorum sürekli sanki geri dönecekmiş ona sanki bişey olcakmış gibi hissediyorum . oysa ileriye dönük düşündüğümüz bi ilişki içindeyim . şu an ikisi aynı şehirde ve ben yanında yokum diye iyce paranoyak oldum en ufak şeyden kavga çıkarıyorum . napabilirim ? benim gibi eski sevgili takıntısı olan var mı ve ben bu dertten nasıl kurtulcam ?

seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşıyorum insanı hem çok sinir eden hem çok üzen içini acıtan bir durum, kız rahatsız etmiyo en azından, çok takarsan kendinede ilişkinede zarar verirsin psikolojin bozulur her şey güzellik değil

İnsan sevdiğini bırakmaz. Seven insanı zincirlesen durmaz. Demek ki sevgi bitmiş, ayrılık olmuş. Mazide kalmış bir ilişki için bugünleri niye üzüntüyle geçiriyorsunuz ki? Eski sevgili aşkından ölse size ne? Bu adam artık sizin sevgiliniz. Siz ilişkinizi güzelleştirmeye bakın, kavgayla, dırdırla, sitemle yormayın sevgilinizi. Hepimizin sevgilisi oldu. Çok sevdik, ayrıldık. Aşk acısı çektik. Sonra ne oldu? Başka birini sevdik. Aklımıza eski sevgili geldiğinde kıyasladık ve bizi mutlu eden, seven adam için şükrettik. OOHH Allaha şükürler olsun ki eskisiyle olmamış dedik. Kimsenin ilk aşkı olamayız. Beşik kertmesi mi olacak? Herkesin geçmişte bir ya da daha fazla aşk hikayesi var. Herkes birilerini sevmiş ama yeterince sevmiş olsaydı, vazgeçilmez olsaydı o aşk, kimse yalnız kalmazdı.

buna bende katılıyorum gitmek isteyen insan her türlü gider ama ne biliyim böyle ilgisini belli edip milletin kafasını karıştırmaya hakkı yok . ona sinirleniyorum yorum için çok teşekkür ederim :)

son bikaç gündür sürekli kavga halindeyiz ömrümü yedin diyo sevgilim . azcık geç atsa bişey olsa deli oluyorum . ama çom rahat bırakırsamda sanki ne isterse onu yapar beni pek takmaz gb geliyo

Canım çok yanlış yapıyorsun. Tut kendini sıkma. ömrümü yedin vs dedirtme kendine. Eskisi gibi olmaya çlaış. Kuruntularınla bezdirebilirsin çocuğu. sonra dönüşü olmaz yapma.

Back
X