Sevgilinin eski sevgilisine karşı kıskançlık

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
1 haftadır ayri oldugum sevgili kişisinin eski sevgilisine acayip takıntım oluştu başlarda aramizda duygusal bir sey yokken bahsetmisti kara sevda diye tanimliyodu onlar sevdalarini senede bir kerede olsa gorusmusler hep cok sevdim demisti beninle beraberkende mesajlastigini oğrendim o gunden bu yana kafayi yiyecem kadin nasil birisi guzelmi cok mu seviyolar birbirlerini vs vs sanirim kafayi yiyorum bu kadini cok buyutup takinti yaptim su an gorusmuyorum o kisiyle sebeplerden biriside bu kadin hala bile duaunuyorum onumu dusunuyor msjlasiyolarmi beni hicmi sevmediki hep onumu sevecek falan filan kaşı nasıl gözü nasıl bilmem ne ya deliriyorum ben galiba sokakta gordugum butun kadinlara acaba boylemi soylemi o kadin diye bakip duruyorum evet evet ben delirdim arkadaslar allah rizasi icin bir yardim ya bu durumdan nasil kurtulacam onlarin gecmisi seneler oncesine dayaniyor ya ben 6 aylik bir sey offff hep beni bulur zaten boyle seyler nasil asacam bu durumu

Sevgilinizden ayrildiginiz halde hala bunu dusunuyorsaniz durum vahim. Yok ayrilmadiysaniz kendinize bir iyilik yapin ayrilin.

Eskisinden kara sevda diye bahseden birinden ayrılman isabet olmuş. Bunu gelecekteki sevgilisi düşünsün artık

Seninle iken hala gecmisten bahsediyorsa akli orada kalmistir. Siz de onun yarabandi olabilirsiniz uzgunum. Ayrilmaniz en dogru karar...

Ben mesela henüz arkadaşken bana kara sevdasından bahseden biriyle aradan zaman geçmiş olsa bile ilişkiye başlamazdım. Bile bile başlamış ve onu unutturacağınızı düşünmüşsünüz. Olmamış. Bence ileriye bakın. Gözü sizden başkasını görmese onunla konuşmaya devam etmezdi. Biraz zaman geçince her şey unutuluyor, üzmeyin kendinizi.

O kızı çok seviyorsa niye ayrılmış o zaman.. bi de üstüne sevgili yapmış. Diğer kız ne gurursuzmuş ayrıca, eski sevgilin de olsa adam başkasıyla beraber artık, hala beni seviyor hikayesini es geçsin bi kere.

Ayy hic takilma canim ya bosluktasin ondan boyle o kadar sevse ayrilip senle niye ciksin birlikte olsalar bile sen o kiz icin problemsin bence sonucta aylarca senle Sevgili olmus o dusunsun cok seviyorum deyp baskasiyla cikmis sonucta,,, sen yeni biri girince hayatina kaybolur gider hepsi

Back
X