• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:( sevgilinin eskisi

Kesinlikle geçmişin bilinmemesi gerek.
Belli başlı bilgiler dışında. Örnek ne zaman ayrıldınız? bu kadar olmalı.
Adı, sanı, inciği cinciği oldu mu takıntılar artıyor.
Ki şuanda ben de böyle düşünüyorum geçmiş ilişkilerde geçmişe o denli takılı kalınıyor ki artık beraber olacagım insanlara sormuyorum bile, sorulmasını da doğru bulmuyorum.

hala whatsapp durumuna facebook durumuna falan hüzünlü, unutmamakla alakalı, geçmişe takılı kalmakla alakalı ya da o hissi veren şeyler paylaşıyo mu?

Yok hayır paylaşmıyor zaten hergün fcede aradıklarını flan kotrol ediyorum sükür yok öyle şeyler..

Anlaşılan unutmasına izin vermiyorsun.
Senin daha önce hiç ilişkin olmadı mı?

Oldu daha önce hatta aynı zamnlarda ayrılmşz ama ben onun gibi bir yıl boyunca aşk acısı cekmedim bende aldatıldım bide erkekler cabuk unutur derler

Kesinlikle geçmişin bilinmemesi gerek.
Belli başlı bilgiler dışında. Örnek ne zaman ayrıldınız? bu kadar olmalı.
Adı, sanı, inciği cinciği oldu mu takıntılar artıyor.
Ki şuanda ben de böyle düşünüyorum geçmiş ilişkilerde geçmişe o denli takılı kalınıyor ki artık beraber olacagım insanlara sormuyorum bile, sorulmasını da doğru bulmuyorum.

Kesinlikle. Ama ben sormamıştım kendisi anlattı okulu falan bırakmış kız yüüzden öyle acılmıstı konu iki yıldırda ben tarafımdan kapatılamadı

Canım ben de seninkine benzer şeyler yaşamış biri olarak şu tavsiye de bulunabilirim ben ilişkinin başında ona eskiye dair tek bişey görmek istemediğimi söyledim attığı tweetleri okumuştum eskiye doğru, ve hesabını sildi benim için etrafta ne varsa kaldırdı ortadan, ve asla da konusunu açmaz hiç yokmuş gibi davranır öyle biri bence seni gerçekten seviyorsa al karşına konuş onunla, bu durumun ne kadar canını yaktığını anlat ona o da seni kaybetmek istemiyorsa toparlanacaktır

Oldu daha önce hatta aynı zamnlarda ayrılmşz ama ben onun gibi bir yıl boyunca aşk acısı cekmedim bende aldatıldım bide erkekler cabuk unutur derler
Bu bir kriter mi yani? Bu konuyu ısıtıp ısıtıp önüne koyarsan sen kaybedersin.

Arkadaslar hepinize teşekkürler gerçekten düşünüyorum eski diyorum geçmiş sonra kendime işkence etmeyimi seviyorum ne giriyorum facesine erkek akadaslarıyla konusmalarını okuyorum ya o kıza yazdıklarını flaan daha geçen yaza kadar facesinin yanında kızın adı yazıyordu ing olarak cok sonradan farkettim bunu söylediğimde aldıgım cevap ise"unuttum" yani gerçekten bu konuda hiç güvenmiyorum kendime değersimişim gibi hissediyorum ona söyledim geçmişteyaşadıklarımı yaşamak istemiyorum dedi bana öyle bi davranıyor ki olsamda olur olmasamda bile bile yapıyormuş yani bu normalmi cok sacma değilmi?

Ayrıl o zaman 2 yıl çıkıyorsunuz ama facesinde hala o kızın adı yazıyor ne demek ? sen daha bu adamla evlenmeyi mi falan mı düşünüyorsun ? kusura bakma ama büyük aptallık yaparsın ! Eminim gençsin güzelsindir ömrünü neden eski sevgilisini unutamamış biri için heba ediyorsun sakın ha sakın !

Geçenlerde bir arkadasım söyledi bu sözü bana.erkekler yanındakini kadınlar gidenleri düşünürmüş. Erkekler düz mantıktır bunu unutma sadece yanındakiyle ilgilenir. Üzülme sen sevmese kimse zorla birlikte olmaz biriyle

Geçenlerde bir arkadasım söyledi bu sözü bana.erkekler yanındakini kadınlar gidenleri düşünürmüş. Erkekler düz mantıktır bunu unutma sadece yanındakiyle ilgilenir. Üzülme sen sevmese kimse zorla birlikte olmaz biriyle

Teşekkür ederim yorum için ayrılmaya gerçekten hiç gücüm yok böylede soru işaretleriyle zor cok muallaktaym

Canım ben de seninkine benzer şeyler yaşamış biri olarak şu tavsiye de bulunabilirim ben ilişkinin başında ona eskiye dair tek bişey görmek istemediğimi söyledim attığı tweetleri okumuştum eskiye doğru, ve hesabını sildi benim için etrafta ne varsa kaldırdı ortadan, ve asla da konusunu açmaz hiç yokmuş gibi davranır öyle biri bence seni gerçekten seviyorsa al karşına konuş onunla, bu durumun ne kadar canını yaktığını anlat ona o da seni kaybetmek istemiyorsa toparlanacaktır

Haklısın canım bende öyle yapmalıym sanırım kendim düşün düşün işin içinden cıkamaz hal aldım.

Ayrıl o zaman 2 yıl çıkıyorsunuz ama facesinde hala o kızın adı yazıyor ne demek ? sen daha bu adamla evlenmeyi mi falan mı düşünüyorsun ? kusura bakma ama büyük aptallık yaparsın ! Eminim gençsin güzelsindir ömrünü neden eski sevgilisini unutamamış biri için heba ediyorsun sakın ha sakın !

Yazın yazıyordu yani 6-7 ay önce. Bende ilk gördüğümde cok kötü oldum ayrıldım aldatılmış gbi hissettim ama unuttugunu söyledi sildi bi dahada konusu açılmadı. :/

hakkaten neden sabrettin ki bu kadar? katlanmamak gerek en başından böyle şeylere, en başından kestirip atmak gerek..

Onu cok istedim gerçekten görür görmez hemde belki ondandır. ondan önce gece gündüz kalkar dua ederdim olsun diye simdi onun bozduklarını düzeltmek için dua ediyorum. :)

Ah canim buna çare yokmu acabaya bende ayniyim o.kizi bulup dövesim.geliyoooo

Ah canim buna çare yokmu acabaya bende ayniyim o.kizi bulup dövesim.geliyoooo

:)) aslında hepimiz yani şahsen bende bir eski sevgili adayıyım ama gerçekten bazısı dayagı hak ediyor adamı böyle mundar ediyorlar bırkıyorlar sonra ugrass dur düzelsin diye olcak şey değil :)))

Senin iki yil iliskide böyle düsünmeni saglayan birseyler
Var demekki. Sevgisini göstermiyorsa, soguk dacraniyorsa
Akli demekki hala baska biserlerde. Ve bunlarin tersi olup
Sevgisini , sana verdigi degeri fark etseydin iki yildir bunlari hissetmezdin.
Dikkatli ol, bir bayan anlar bence gercegi.
Ve malesef evlenmek Icin evlenen cok. Daha yeni ögrendim, cevremde bir genc
Var nisanlandi, nisanlisi Icin ben onu sevmiyorum ama yas gidiyo napim demis.
Kizda ne iyi biri, hicbirseyden haberi yok. Beyfendi yillardir birineasikmis kiz evli
Yas dolayisiyla bununla evlenicekmis, hala seviyomus.

Aynen canım sadece siniri bozduğunu belli et anlayacaktır zaten, ama asla o kızı ikinizin hayatında önemli bi yeri varmış gibi ortaya koyma ona sahip olan sensin, o değil, sevgilinle daha çok ilgilen onunlayken mutlu olduğunu hissettir ona, tabi kıskanma sinir olma durumları her zaman olacak fıtratımızda var bu bizim bunlar normal şeyler fazla büyütüp olayı şizoluk boyutuna getirme yeter :)

Back
X