:( sevgilinin eskisi

Senin iki yil iliskide böyle düsünmeni saglayan birseyler
Var demekki. Sevgisini göstermiyorsa, soguk dacraniyorsa
Akli demekki hala baska biserlerde. Ve bunlarin tersi olup
Sevgisini , sana verdigi degeri fark etseydin iki yildir bunlari hissetmezdin.
Dikkatli ol, bir bayan anlar bence gercegi.
Ve malesef evlenmek Icin evlenen cok. Daha yeni ögrendim, cevremde bir genc
Var nisanlandi, nisanlisi Icin ben onu sevmiyorum ama yas gidiyo napim demis.
Kizda ne iyi biri, hicbirseyden haberi yok. Beyfendi yillardir birineasikmis kiz evli
Yas dolayisiyla bununla evlenicekmis, hala seviyomus.
Ay inanmıyorm ne insanlar var baskasının hayatını hayalini bu kadar mahvetmek kolay işte bu erkeklere özgü snırım bunu bîr bayan yapsa kıyamet kopar gerçekten şaşırdım böyle seyleri duydukca insan evliliktende korkuyor sevmektende güvenemiyosun bi kere.

Ay inanmıyorm ne insanlar var baskasının hayatını hayalini bu kadar mahvetmek kolay işte bu erkeklere özgü snırım bunu bîr bayan yapsa kıyamet kopar gerçekten şaşırdım böyle seyleri duydukca insan evliliktende korkuyor sevmektende güvenemiyosun bi kere.

Duydugumda bende sok oldum, cok tanidigim biri cünkü.
Insan anlar bence, partnerinin neler hissettigini, yada kaybetmemek
Icin anlamak istemez

Seni de çok iyi anlıyorum sevgilini de.. Canı çok yanmış insanlar ilişkilerinde daha temkinli oluyorlar malesef. ben de çok tutuğum.. evet unuttum evet sevgilimi çok seviyorum ama yorgunum. ve de gerçekten kaybetmekten korkmuyorum. en acısını yaşadım daha ne kadar acı çekebilirim ki ? diyorum.. ama bundan azalıyor zamanla.. tutukluğum geçiyor ve ona bağlanıyorum.. onun da buzlarını çözmek de senin elinde. Yara bandı olarak görülmek istemiyorum demişsin. Hayır, herkes bir şekilde yara bandı oluyor. bu kötü birşey değil ki .. Aşk acısı olarak algılama bunu. sevgilinin güven duygunu zedelemiş umutlarını yıkmışlar. onu onarabilir, ona yeniden sevginin güvenin güzelliklerini yaşatabilirsin. Sabırlı ol ve ona yaşadiği acıyı unutturacak güzellikler sun.. Seninle yaşadiği aşk ona o kadar iyi gelsin ki tüm dertlerini unutsun, yeniden hayata dönsün. Bak benim sevgilim 3 senedir mücadele ediyor, sabrediyor. bir kez olsun bana eskiyi hatırlatacak bir söz etmedi. Sadece sabırla yanımda durdu. ve ben her geçen gün iyileşiyorum..

Seni de çok iyi anlıyorum sevgilini de.. Canı çok yanmış insanlar ilişkilerinde daha temkinli oluyorlar malesef. ben de çok tutuğum.. evet unuttum evet sevgilimi çok seviyorum ama yorgunum. ve de gerçekten kaybetmekten korkmuyorum. en acısını yaşadım daha ne kadar acı çekebilirim ki ? diyorum.. ama bundan azalıyor zamanla.. tutukluğum geçiyor ve ona bağlanıyorum.. onun da buzlarını çözmek de senin elinde. Yara bandı olarak görülmek istemiyorum demişsin. Hayır, herkes bir şekilde yara bandı oluyor. bu kötü birşey değil ki .. Aşk acısı olarak algılama bunu. sevgilinin güven duygunu zedelemiş umutlarını yıkmışlar. onu onarabilir, ona yeniden sevginin güvenin güzelliklerini yaşatabilirsin. Sabırlı ol ve ona yaşadiği acıyı unutturacak güzellikler sun.. Seninle yaşadiği aşk ona o kadar iyi gelsin ki tüm dertlerini unutsun, yeniden hayata dönsün. Bak benim sevgilim 3 senedir mücadele ediyor, sabrediyor. bir kez olsun bana eskiyi hatırlatacak bir söz etmedi. Sadece sabırla yanımda durdu. ve ben her geçen gün iyileşiyorum..

Öncelikle teşekkürler yorum için. Peki siz bu 3 yıl içinde eskisini hiç düşündünüzmü? Bende sabretmek istiyorum mutlu olsun istiyorum ama insan bi yerdede sevilmeyi sevldiğini bilmeyi istiyor ben ugrastıkca boşaymış gibi geliyor sanki bi yol katedememişim gibi. anlamıyorum o kız ne yaptıda bu kadar sevdirdi kendini. Güven eksikliği var sacma olabilir ama o mutlu olsun diye bütün erkek arkadaslarımla baglantımı kestim yani ben bunları yaaprken onun görmezden gelmesi cok koyuyor.

• Aynı şeyleri yaşıyoruz :KK43: Takmamaya çalış, boşver vs gibi Şeyler söylesem fayda etmeyecek biliyorum :KK43: Ama takmamaktan başka yapacak bi şey de yok:KK43: Her gün Kafanı "acaba hala seviyor mu onu, acaba onu unutmak için mi benimle birlikte" gibi cümlelerle meşgul edeceğine "sevgilim beni seviyor, şu an onun yanında değil, benim Yanımda, inşallah evleneceğiz, mutlu olalım hep" gibi cümlelerle düşüncelerle meşgul et.
:( herkeste mi var bu dert daha 5 dk önce askerdeyken hiç onu düşndün mü eğer onun şuan sevgilisi olmasaydı onunla barışır mıydın gibi saçma sapan sorular sordum bian kendime geldim içimden dedim yine kavga çıkarken sus be kadın dedim :) ooo sözleri bende çok söylüyorum kendime ama yok her dakka kızı takip ediyorum ne yaptı ne etti vs. pehhhh hayat çok.........

Öncelikle teşekkürler yorum için. Peki siz bu 3 yıl içinde eskisini hiç düşündünüzmü? Bende sabretmek istiyorum mutlu olsun istiyorum ama insan bi yerdede sevilmeyi sevldiğini bilmeyi istiyor ben ugrastıkca boşaymış gibi geliyor sanki bi yol katedememişim gibi. anlamıyorum o kız ne yaptıda bu kadar sevdirdi kendini. Güven eksikliği var sacma olabilir ama o mutlu olsun diye bütün erkek arkadaslarımla baglantımı kestim yani ben bunları yaaprken onun görmezden gelmesi cok koyuyor.

Evet düşündüm. Ben hiç aşk acısı çekmedim yalnız. Yaşadiğim ihanetin travmasını çok ağir atlattım. Yaşadiğim şehri bile terk ettim. Tabi isteklerinde çok haklısın. Sevildiğini bilmek emin olmak istiyorsun. Ona ihanet eden eski sevgiliden daha çok sevilmeyi hak ettiğini düşünüyorsun çünkü sen ona sadıksın, onu asla incitmedin, üzmedin.. ama onun tarafından bak.. yaşadiği büyük bir yıkım. hepimiz ilk aşklarımızı yaşarken daha közü kara daha saf daha inançlı oluruz, zamanla insanlar tarafından yediğimiz hançerler bizi taşlaştirir, duygusuzlaştirir, tutuklaştirir.. yeniden bir insana güvenebilmek bağlanabilmek uzun zaman alabilir.. ben kaldıramam taşıyamam dersen çekilir gidersin, ama seviyorsan kalıp sabırla sevgilini yeniden hayata döndürürsün. seni sevmiyor olsaydı emin ol 2 sene sürmezdi bu ilişki..

sevgili konu sahibi, bir noktayı atlıyorsun. sen o eski sevgiliden binlerce kat üstünsün. kendini asla onun gibilerle kıyaslama. ilişkilerine ihaneti bulaştıran zavallı aciz vefasız insanlarla bir tutma kendini.. sevgilin yaşadiği travmayla onu sevdiğini sanmış. emin ol o da şu an tiksiniyordur. gömün artık onu. canı cehenneme..

:)) aslında hepimiz yani şahsen bende bir eski sevgili adayıyım ama gerçekten bazısı dayagı hak ediyor adamı böyle mundar ediyorlar bırkıyorlar sonra ugrass dur düzelsin diye olcak şey değil :)))
benimkide aldatmiş bırakmş aynı bizimkide intikam alcam diye benimle nisanlyken bi.kaç kez görşmüş bende terk ettimintikam aldm diye...
özürler sokak.ortasnda seni sevitorum diye bagrıp baygınlk geçirdi bende aşktm evlendim 2 yıldr da evliyiz bir.kızımz var aklıma hala geliyo acaba diye ama esim.o kadar aşık ki güven kendini boşluğa bırakıp elini tutan birinin olmasıdır .....

Evet düşündüm. Ben hiç aşk acısı çekmedim yalnız. Yaşadiğim ihanetin travmasını çok ağir atlattım. Yaşadiğim şehri bile terk ettim. Tabi isteklerinde çok haklısın. Sevildiğini bilmek emin olmak istiyorsun. Ona ihanet eden eski sevgiliden daha çok sevilmeyi hak ettiğini düşünüyorsun çünkü sen ona sadıksın, onu asla incitmedin, üzmedin.. ama onun tarafından bak.. yaşadiği büyük bir yıkım. hepimiz ilk aşklarımızı yaşarken daha közü kara daha saf daha inançlı oluruz, zamanla insanlar tarafından yediğimiz hançerler bizi taşlaştirir, duygusuzlaştirir, tutuklaştirir.. yeniden bir insana güvenebilmek bağlanabilmek uzun zaman alabilir.. ben kaldıramam taşıyamam dersen çekilir gidersin, ama seviyorsan kalıp sabırla sevgilini yeniden hayata döndürürsün. seni sevmiyor olsaydı emin ol 2 sene sürmezdi bu ilişki..

Çok haklısın çokta teşekkür ederim gerçekten. Baskasının yıkıntısı üstüme kaldı ilk kez böyle bişey yaşıyorum ilk kez bu kadar değersiz hissediyorum ve ilk kez kalbim bu kadar acıyor malesef. Bu iş tek taraflı olacak değil sen istedigin kadar yap karsındaki görmüyorsaa olmuyor işte onada baglı biraz. Demekki Kaderde varmış bu sıkıntıyı cekmek :) seviyorum düzelsin istiyorum ama bakalım sabrın gittiği yere kadar dayancam 2 yıldır bekliyorm inş ben vazgeçmeden o düzelir :)

Normal insanlar boyle davranmiyor ..

Sen sadece kendine ve ikiskine zarar veriyosun, zamanla iliskinde kalmaz.

:KK43: herkeste mi var bu dert daha 5 dk önce askerdeyken hiç onu düşndün mü eğer onun şuan sevgilisi olmasaydı onunla barışır mıydın gibi saçma sapan sorular sordum bian kendime geldim içimden dedim yine kavga çıkarken sus be kadın dedim :) ooo sözleri bende çok söylüyorum kendime ama yok her dakka kızı takip ediyorum ne yaptı ne etti vs. pehhhh hayat çok.........
Ahh bendee o gelse dönersin dimi diye basının etini yedimm bu hastalık sanırımm :( umrım en kısa sürede iyileşiriz :(

benimkide aldatmiş bırakmş aynı bizimkide intikam alcam diye benimle nisanlyken bi.kaç kez görşmüş bende terk ettimintikam aldm diye...
özürler sokak.ortasnda seni sevitorum diye bagrıp baygınlk geçirdi bende aşktm evlendim 2 yıldr da evliyiz bir.kızımz var aklıma hala geliyo acaba diye ama esim.o kadar aşık ki güven kendini boşluğa bırakıp elini tutan birinin olmasıdır .....

Sîz özür diletmişsiniz ben onu beceremedim hiç :) daha cok seven taraf benim hepte ben ayrıldım gelmeyeceğini biliyorum kaybetmek istemiyorum diye özür dileyen af dileyen tarafta ben oldum galiba en büyük hatayı burada yaptm :(

Sîz özür diletmişsiniz ben onu beceremedim hiç :) daha cok seven taraf benim hepte ben ayrıldım gelmeyeceğini biliyorum kaybetmek istemiyorum diye özür dileyen af dileyen tarafta ben oldum galiba en büyük hatayı burada yaptm :(
aldattı mı niçin ayrıldniz.bu arada yaşlar kaç

Ahh bendee o gelse dönersin dimi diye basının etini yedimm bu hastalık sanırımm :KK43: umrım en kısa sürede iyileşiriz :KK43:
ciddi anlamda zor bi de aynı köylüler her yaz görüyor ve köyde ki tüm millet aman kız geelmiş bak ne güzel ne çalışkan bilmem ne her yaz birbirimize girip ayrılıklar yaşıyoruz falan ama şu huyu terk edemedimmmm inş sen edersin

aldattı mı niçin ayrıldniz.bu arada yaşlar kaç
Hayır aldatmadı sevilmediğimi düşündüğümde birde kızın adının yazılı oldugunu gördüğümde ayrıldım. Ben 22 o 23

ciddi anlamda zor bi de aynı köylüler her yaz görüyor ve köyde ki tüm millet aman kız geelmiş bak ne güzel ne çalışkan bilmem ne her yaz birbirimize girip ayrılıklar yaşıyoruz falan ama şu huyu terk edemedimmmm inş sen edersin
Amin canım bunu yaşayan herkesle beraber inş. bi yerden sonra kafayı yedircek duruma getiriyor insanı :(

herkesin bir eskisi vardır . bence kafana takma . sürekli onu ksıkandığını belli edip adamın aklına onu getiriyorsun aslında bence bunu yapma .

3 yilda daha iyilesemedin mi, her gecen gun iyilesiyorum demissin ondan sordum. Erkek arkadasin birgun karsina gecip ben cok yoruldum inancim kalmadi, cok ugrastim bizim icin ama tukendigimi hissediyorum derse sasirma.

Back
X