Sevgilinin evindeki kadın eşyası?

Alemsiniz ya cok guldum yorumunuza

O değil de kim derki evet ben aldatacak yapıda bir insanım diye .
Demez tabiiki. Ama işte öyle geçiştirmedi açıklama yapmaya çalıştı. Söyledim zaten ona "Şayet bu eve yeni taşınmış olmasaydın o zaman bu toka kimin diye de sormazdım. Çok rahatsız edici bir görüntü ve aynısını benim evimde görseydin eminin senin de benim gibi
Miden bulanırdı. Sana güveniyorum ve güvenmek istiyorum. Ama aldatma ya da tek gecelik ilişki konusunda da duruşum belli. Kaldı ki sana yakıştıramıyorum sen de kendine yakıştırmazsın diye düşünüyorum." Dedim. Elbette soru işareti oluyor insanın kafasında ama şimdilik yapılabilecek bir şey yok. Zaten bu durumu unutamayacak ve büyütecek olursam ona güvenmediğimi düşünürüm ki bu en büyük soru işareti olur benim için. Şimdilik konuyu bir daha açmayacağım. :)

Haklısınız. Temizliğe de önem verir ama o tokayı alıp atmayı unutmuştur ben de titizlikle alakalı olduğunu düşünmüyorum :)

yarın evden bir hamam böceği bir örümcek çıksa onlara da mı el sürmeyecek şimdi :d

Canım bende taşınırken saç kremini felan bırakmıştım. Canimda sıkkındi ondan dolayı umursamadim. Doğru söylemiştir

yarın evden bir hamam böceği bir örümcek çıksa onlara da mı el sürmeyecek şimdi :d
Demekki... avrupa yakası Burhan'ın bir çantası vardı bir bölümde patlıyordu içinden yenmiş elma, abaküs,çorap .. gibi saçma şeyler çıkıyordu. Arkadaşın sevgilisinin evi de öyle olur zaar, kapıyı açar açmaz türlü türlü pis bulunup atılmamış eşyalar insanın yüzüne fışkırır

Konuyu anlatırken cözülmüş haliyle anlatmışsınız şimdi sorun nedir ben onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…