Tek gecelik kadın saçını açıp duş almış ama gideken saçını bağlamamış. Yeni taşınmış adam tarak bulamamıştır. Yanında tarak getirdi diyelim saç şekillendirici olmadığından muhakkak yine saçını bağlamak isteyecektir. Yani Yok öyle bi kadın rahat ol
Demez tabiiki. Ama işte öyle geçiştirmedi açıklama yapmaya çalıştı. Söyledim zaten ona "Şayet bu eve yeni taşınmış olmasaydın o zaman bu toka kimin diye de sormazdım. Çok rahatsız edici bir görüntü ve aynısını benim evimde görseydin eminin senin de benim gibi
Miden bulanırdı. Sana güveniyorum ve güvenmek istiyorum. Ama aldatma ya da tek gecelik ilişki konusunda da duruşum belli. Kaldı ki sana yakıştıramıyorum sen de kendine yakıştırmazsın diye düşünüyorum." Dedim. Elbette soru işareti oluyor insanın kafasında ama şimdilik yapılabilecek bir şey yok. Zaten bu durumu unutamayacak ve büyütecek olursam ona güvenmediğimi düşünürüm ki bu en büyük soru işareti olur benim için. Şimdilik konuyu bir daha açmayacağım. :)
paniklemesinden anlardın. paniklemediyse sorun yok.
ama şuna takıldım. taşınalı 10 gün olmuş o evi temizletmeden mi girmiş..kendisi yapamıyor madem bi temizlikçi falan bulabilirmiş. Titizleniyorsa bu titizlik değil bence
"Ahan da seni böyle aldattım" der gibi ortalık yere saç tokası koyacak kadar aptal bir sevgiliniz yoktur diye düşünüyorum. Yalnız tek sıkıntı bulduğu her pis şeyi el sürmem diye kenarda bırakacaksa işiniz var
Demekki... avrupa yakası Burhan'ın bir çantası vardı bir bölümde patlıyordu içinden yenmiş elma, abaküs,çorap .. gibi saçma şeyler çıkıyordu. Arkadaşın sevgilisinin evi de öyle olur zaar, kapıyı açar açmaz türlü türlü pis bulunup atılmamış eşyalar insanın yüzüne fışkırır